Dani straha


Дани страха

-Време плаћања љубави-


Власник јапанске фабрике квасца у Ади, у Бачкој, изјавио је да је Србија на средини Земље, да јој је локација на врло погодном месту - између Европе и Азије и да се у фабрици квасца у Ади производи квасац за цео свет!


Узалудна србска надања:

Сачекано  да се окончају  избори  за председника Русије - одржани, победио Владимир Путин - упитан «шта са Србијом и стигао одгoвор у Београд «Нисмо спремни да вам дамо подршку зa замисao. А замисао је била, грубо речено, стварање једне заједничке експор-импорт фирме која би се бавила организованим откупом тржишних вишкова хране у Србији и њено пласирање у Русији, у замену за нафтине деривате и вештачко ђубриво у сразмерама које би омогућавале обостране попусте и спасавање Србије преко пољопривреде. И њено опстајање као самосталне државе. Сума: Једна милијарда евра кредита који би србски сељаци отплатили својим производима! 

А нама се нуди неколико милијарди за руске авионе, ракете, топове..... Јер авионе и топове праве руски радници, а храну би правили србски сељаци и за то не могу да дају кредитну подршку, ни уз обезбеђен њихов надзор и непосредно учешће у целом јавном послу.

Није Русија заинтересована да  Србија опстане као иоле самостална – она не жели да на било који начин учествује у њеном утврђивању све док постоји оволико ничим подржаног емоционалног става Срба да смо браћа, пријатељи, наши, родбина, да нас неће оставити на цедилу... 
Она на Србију утиче преко активности само једног човека - преко традаиционалних «Руских Конзула» у Србији и то јој је много исплативије него да се упушта у неке комерцијалне трансакције. 
Лакше је од Србије цедити много новца за гас и нафту – јер Србије није ни Кина ни ЕУ па да им запрети тужбом за монопол  која експресно учини да се цене руског гаса са 400 долара/1000 метара кубних сведу на 200 долара, односно да се ћутом пристане на бенифиције које се не могу тако назвати - оне су пристанак на цену коју купац одреди!

У Србији се не може прочитати информација да ће се Украјина снабдевати гасом преко немачке дистрибутивне фирме, која се појављује као купац руског гаса и која се сада појављује и као посредник - продавац по ценам које су повољније од цена које се нуде Украјини од стране Русије!
Ово ће се реализовати или узимањем потребних количина немачког гаса у гасоводу кроз Украјину или ће се гас враћати у Украјину из Немачке, ако Русија буде инсистрирала да је немачка фирма власник гаса тек када он буде у Немачкој.

Из овога није тешко закључити да би и Србија могла да купује јефтинији гас од посредника и препродаваца којим Русија мора да продаје јефтинији гас. Али, ми то нећемо, ми хоћемо да га купујемо директно од произвођача - скупље, ма нема везе, браћа смо!

Србији се на одговарајући начин  стави на знање да је непотребна америчка рафинерија нафте у Смедереву, јер је ту «наша-зајдничка» која испоручује бензин оптерећен са 39 долара/тони на име прераде, што је у односу на око 20 долара колико је то уобичајено, права пријатељска цена!
Јер су, кажу Руси, постројења стара - па када Срби купујући овако скуп бензин дају довољно новца они ће модернизовати рафинерије у Србији и тада се може разговарати о нижим ценама. 
Имајући у виду да је у питању руска фирма сматрају Срби да они не подлежу прописима о забрани монопола. 

Јер нам они одмах запрете Косовом! Стално руски конзул упозорава: ЕУ или Косово! НАТО или Косово! Ми или НАТО! и слично, по потреби, стално нам уливајући у главу да је Косово овако «сачувано» само захваљујући њиховом труду и залагању.

Више пута сам написао да је безначајно било чије признање Косова као независне државе, укључив и руско - оно је наше и све док га се ми не одрекнеме, продамо, поклонимо или на други неки начин не отуђимо и није нам потребна било чија помоћ - а помоћ и не добијамо.
Да је експерт Милошевић био мало присебнији када је водио државу, договорио би се он са ким је требало те би Косово били апсолутно неспорна србска територија – он и његова супруга се уздали у Русију!

Као код мачака:

Када прође фебруар, после 63-65 дана стижу мачићи! Стиже термин да се љубав плаћа!

Избори у Русији одржани, победио Путин, до устоличења за новог руског цара треба да прође тачно 65 дана! Од 4. марта до 9. маја. И тада ће он морати да започне да плаћа љубав својим бирачима!
И плаћаће, уздајући се да цене сирове нафте неће пасти – али све је спремно да се цене оборе! Цене диктира Америка! Она је активирала своје бушотине, вози нафту из Ирака, арапских држава и окупиране Либије, и на све те количине може да пребаци и своје савезнике из НАТО-а, на неколико месеци и наш брат Владимир упада у невоље – недостаје му новца за она силна обећања бирачима.....онда се они окрећу неким другим. 

Ми смо то овде све гледали - када су нам уз сагласност Русије затворили границе за увоз било чега! Према Русији се неће изрицати казне преко Резолуција – али ће се купци разбежати, куповаће јефтиније код другог, приходи ће се смањивати а онда ће Руси плаћати европске цене бензина – и ми, јер смо се за Русе енергетски везали како би били слободни од уцена! Колико смо слободни, видећемо ускоро.

У Србији ће за исто толико дана (65) да се одрже избори – настаће после Ђурђевдана дани плаћања љубави! Председник Сребије је синоћ обзнанио свој план плаћања љубави бирачима који ће својим гласовима учинити да он настави да влада – поручио је синоћ из Винарије у селу Гудурица код Вршца «Да свака породица преузме одговорност за своју егзистенцију, да свака отвора породичне фирме.....» не рекавши шта да производе и коме да продају, хоће ли се његови експерти и он  сам у то укључивати, односно јасно нам је поновио «На нас не рачунајте - сналазите се сами, али ме опет пре тога изаберите, видите да бољих нема!» И у праву је – од њега бољих и нема! И ми боље и не заслужујемо!

Прошао фебруар и за оне који живе у страху на помен «Позадина убиства Ђинђића» - ухапшено неколико припадника «Црвених Беретки» за побуну из 2001.г. која се узима за прву припремну радњу за убиство Зорана Ђинђића - када прође 30 дана, прошириће се истрага на ове који стрепе, а има их скоро 300 умешаних, неке изборне листе ће морати да се мењају и Полигон Србија ће бити опет врло активан.

Сукобиће се ту Британије и Америка са Немачком и Француском – припадају различитим масонским ложама! Да, добро сам написао: Државе припадају различитим масонским ложама а не ложе државама! 
У Француску ложу, пре неколико година одметнула се руска и србска масонерија, део србске масонерије, па су сада у оволикој Србији активне све три велике ложе - Америчко/Британска, Немачка и Француска!

Имајући у виду масонски утицај на ове државе, али и на Србију, нормално је претпоставити да ће ову борбу реализовати обавештајне службе тих земаља ослањајући се на своје конзуле у у Београду!

Избори у Србији се обављају у време битке ових ложа и ових служби, применом свих могућих елемената специјалног рата који је у суштини напор да се ОБМАНЕ Србија и Срби!
Немачка тражи да се истражи позадина убиства Зорана Ђинђића и приватизације у којим је немачки капитал - одмах ступају на сцену елктронски медији који имају за циљ да стварају одговарајуће јавно мњење, које заправо ствара само оснивач и главни уредник тог медија са 10-12 сталних коментатора који се обавезно потписују кодираним именима, ангажују се остаци сарадничке УДБИНЕ мреже из старих Титових и Милошевићевих љубави, активира се подземље, тајкуни, мафија, угледни бизнисмени из Србије и посебно из Русије, којим се дају простори у медијима..... обећавају се праве поточне бујице инвестиција  у Србију, из Русије само што не крену - вагони су натоварени, само да се уклоне подупирачи испод точкова и ево нама од 8-10 милијарди!

Нико не каже да су то милијарде за куповину онога што занима Русију у Србији, односно кредити за набавку руских производа - нико не каже да оваква Србија треба на тај начин да подупире онолику и онакву Русију - да раде њене фабрике!

Нико не каже да је то исто као и када је 1944. Србија платила поход Црвене Армије до Берлина! Платила зоб за коње, храну, војничке и официрске плате! Ми платили што су они на путу за наш град Берлин, уклонили немачке барикаде у Срему, а потом они постали газде половине Европе и половине нашег града Берлина, који су Немци отели тек половином 12. века од србског племена ШПРЕМАНА - ни на памет им није падало да нам тај наш град врате, бар симболично! Не, они га преотели, само сада као пијатељи и наша браћа!  Ми по обичају заборављени.

Како тада - тако до сада - тако и сада! Под Стаљином, под Андроповим, под Јељцином, под Путином! Русија је, што се политике ка Србији, тиче веома доследна! 

Рекао сам неки дан када се полемисало око суза радосница на лицу Путина - да је он нормалан човек и Србин, који може да плаче од радости! Али, он је Србин везаних руку! И он нам не може помоћи и када би хтео - верујем да би он лично то хтео, али..... он нема својих хтења које сме самостално да реализује - он своја хтења даје на филтрирање, односно молбе ка њему иду кроз филтрирање.... оних који владају свим владарима света!
Сваки владар има своју УДБУ! Онај ко овлада УДБОМ неке земље тај овлада том земљом. Политичаре пролазе - Служба опстаје!

У 17. и 18. веку руска наука и исторографија је потписала пакт са немачком историографијом - овим се удружила Русија са Немачком уз договор да поделе Европу - Немци варају, покушавају да их надјачају у ратовима и у томе не успевају, али су их одбили у дубину руске територије када су Руси напустили Пољску и Чешку, Белорусија се таласа, Украјина јој се опире, из Грузије јој прети напад најмодернијим америчким оружјем - нема више Русија где да стави ногу у Европи!


Одрекла се Србије пре 300 година, прихвативши Германско-Нордијску историју као праву и одрекавши се своје историје која је уствари Историја Срба! 


Сакрили Руси своју историју због договора са Немцима. И остали без историје и не знају ко су ни шта су ни одакле су! Исто као Црногорци – који рекоше да нису Срби а не знају онда како да објасне своје «поријекло»!

Омогућили да се уништава Србија – а да опстане Русија! И сада ће ту сопствену и србску издају Русија, опет,  скупо платити! Сада ће их њихови пријатељи, Немци, чију су историју прихватили, поробити економским мерама, када ће Русија бити сведена на меру коју је и заслужила. Издаја Истине је издаја самог Бога! Прихватање лажи је прихватање Ђавола!


Опомињана је Русија страшним опоменама, само у Другом Светском рату па до 1956.г. одрицање од Истине и издају Срба је платила са 110 милиона руских/србских глава, али се није сетила да се одрекне издаје, да одбаци лажни германску историју и каже истину...... ћутала на распарчавање последњих садашњих србских територија, ћутала на поробљавање других околних држава, ћути на намере поробљавања суседних јој држава, све гурајући главу у песак мислећи да се од Бога може сакрити.... не може, моли сам моје познанике којим се молбе испуњавају да је некако (Русију) заобиђу, пристали су – задржали догађања у њој до краја 2011.г. да мене, малодушног и емотивног, увере да Бог никада не греши, па ни када је Русија у питању, а потом  избили подупираче испод њених точкова и она је постала слободна – могла се спасити преко Србије, али пре неколико дана је стигло обавештење «Да нису заинтерсовани за подршку замисли спасавања Србије» - кренула кола ка Бездану! Сами себи чине оно што им је одређено!

Људи су распели Исуса Христа после само  три дана од дана када су га засипали цвећем и узвикивали «Живео!». Распели Сина Божијег! Који им није ништа скривио – ни њима ни Богу.
Ко ће штитити људе до којих Богу није стало? Ко ће штитити народе до којих Богу није стало? Где ће се сакривати они на које је Бог љут? У месецима који се већ назиру...

Хоће ли, и треба ли, Србија и Срби да приме све оне који ће у њој тражити спас, у којој ће као и у време Цара Душана «Сваки роб који уђе у Србију постати слободњак!»
Хоћемо, свакога кога овамо упути Бог – нећемо никога позивати, да се не мешамо у Његове Критеријуме одабира.

Ето, Русијо и Србијо - Фебруар прошао, стиже време плаћања љубави!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 12.3.2012.г. у 13,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta