Vlast nostrifikovala "Zlatni Bilten"!



Власти Србије потврдиле све
наслове «Златног Билтена»!


-Верујмо (бар) србским властима-



Веза: Мојих око 300 наслова на «Златном Билтену»,
          а посебно
          «Сценарији за довођење Србије у ред»
          «Изборни слогани»
          «Прст на чело – време је!»

Трудих се целе протекле године да докажем да су моји аргументи изнети у око 300 наслова, аутентични, да их треба узимати у обзир – наговарао читаоце, саветовао, позивао..... није вредело, чак нико више не коментарише оно што сам написао.

Сматрао сам да је моја мала грађевина од објашњења завршена, мислећи да и нема никакву вредност чим је Срби не примећују, када је не критикују, када немају своје мишљење о њој, све полако се спремајући да блог архивирам и чувам као потврду свог труда који не успева.

И онда....на дан. 01.02.2012.г., увече. на телевизији Б-92 код водитеља Југослава Ћосића би у гостима један од најважнијих људи у Србији - Министар Одбране, Драган Шутановац, који је дао већи број објашњења у вези питања која су му постављана. 
При самом крају изјавио је:

“Проблем је што једноставно у моменту када су се промениле околности у којима живимо, не само ми, већ цео свет напросто нисмо информисали јавност на прави начин и да морамо да променимо начин доласка до тог бољег живота. 
Једна од највећих грешака је та што нисмо рекли у моменту почетка економске кризе, крајем 2008.године, да се ствари драматично мењају и сада се боримо за опстанак, а не за напредак”.

Добише моји наслови потврду аутентичности, признаше власти да сам блговремено и исправно обавештавао.... добих НОСТРИФИКАЦИЈУ!

Па браћо Срби, верујте бар властима Србије, када мени не верујете. Прочитајте шта је рекао министар.
Остало иде како сам и предвидео, и то вам стоји на располагању већ више од годину дана.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 02.02.2012.г. у 17,00 ч.

3 comments:

Dragan 3. фебруар 2012. 09:55  

Gospodine Dragoljube,
Ne slažem se sa Vam kada kažete "nije vredelo" vredi mnogo više nego što se na blogu može videti. Čitaju Srbi Vaše članke, ne brinite, samo ne komentarišu već čitaju, uče i mudro ćute. Iz dana u dan isčekuju šta ćete novo reći i čekaju nove naslove. To je moje mišljenje. Do duše ima i straha, koliko od nekog javnog komentarisanja toliko i iz neznanja. Budite sigurni. Ono što je Vam jasno ko dan, to nama običnom smrtniku, građaninu i Srbinu ne izgleda tako ali svakako ima poverenja. Takodje se ne slažem da treba da stanete i da je Vaša "građevina završena" imate još puno toga da kažete i neka Vas Gospod blagoslovi i pomogne.
Pozdrav iz Požege

Metal 3. фебруар 2012. 15:19  

Слажем се са коментаром читаоца из Пожеге. Итекако нам значе Ваши текстови (један од ретких, ако не и једини, блогова/сајтова где се могу добити праве информације о томе шта нас чека и шта би требало радити. Не замерите што не коментаришемо јер то није лако кад ми немамо такво знање и искуство као Ви. Претпостављао сам да ћете написати нешто у смислу да је узалудан Ваш труд, али верујте да није и нама сталним читаоцима пуно значи.
Мислим да сте Ви, као добронамеран човек који има одређена знања, своју обавезу/потребау или како год да кроз информисање и конкретне савете помогне свом народу у времену које долази већ испунили и хвала Вам на томе!
Поздрав и свако добро!
Урош Матић

niko 3. фебруар 2012. 20:28  

A ODAKLE CEMO MI DA UCIMO AKO ARIVIRAS BLOG.TI NAS SAVETUJ DALJE AKO TI NIJE TESKO A AKO SU POTREBNI POMOCNICI ,MISLIM DA CE SE NACI MNOGO KOJI BI HTELI DA POMAZU DA IZMENE NESTO U NASOJ ZEMLJI ,SAMO NE ZNAJU KAKO.POTREBAN JE NEKO KO MOZEDA POSAVETUJE,A ETO I TEBE DRAGI NAS DRAGOLJUBE.NE TREBA NASEM SELJAKU PRICATI KADA DA SEJE KADA DA ZANJE,ON JE U SRBIJI NAJPISMENIJI COVEK,NEGO NAMA NEPISMENIMA KOJI NE ZNAMO NISTA A MISLIMO DA MNOGO ZNAMO I DA VREDIMO MNOGO.VELIKA JE VECINA NARODA TAKVA,NE SAMO KOD NAS NEGO I U SVETU.
S VELIKIM POSTOVANJEM I UVAZENJEM VASEG RADA

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta