Mrtvaci napadaju zive!



 Мртваци нападају живе!

   -Спремају се за одлазак-


Веза: 
Наслови   1.«Група Србих-888» у 
          «Шиптари као оружје Немачке и Америке»
                     2. «Упозорење Британији Америци, 
               које је игнорисано»


Ево, одлазе силни, одлазе јер су мртви већ више од 3,5 године, сада ће да нападну живе-последњим својим трзајима да за собом повуку у амбис што више држава и народа.... одлазе силни, одлазе они који мисле да су силни, у тишини осталих које убрајамо у силне, који опет очекују да они неће бити обухваћени овим последњим трзајима и лудилом одлазећих.... спремају се за изборе у својим земљама, да буду силни и моћни..... Неки су побијени новцем, неки ће бити уништени ватром оружја, остали са списак осуђених ће немо седети и чекати награду – све се рачуна у њиховом односу перма Србима и Србији!
Па, нека свака види где је била и шта (нам) је радила!

Одлазе и сви из Србије који су одстрељени када и Америка и њени сарадници.

Тресе се неколико хиљада богаташа у Србији, у суштини сиромашних и уплашених који за свог бога прихватише новац, глупана који су крадени новац остављали на чување у банке оних од којих су крали - ућутали се и само кукају како су без пара.... чекају тренутак када ће се обелоданити списак оних који су се незаконито и на штету Србије богатили - натераће их њихови «пријтељи» са Запада да то учине, натераће их на самоубиство...... ућутали се масони који почетком ове годне држаше свој конгрес у Београду у знак одвања почасти Београду, јер му то иначе не припада,

Ућутали се Динкићи, Дачићи, Чанкови, Ђелићи... а правдају се Тадић и ортаци му, обећавају они који би да их наследе....

Срби спремају дрва, ору и сеју, пију пиво, пуше и сада, као да их се то уопште и не дотиче, пуштају зрелу крушку да сама падне, да се не труде, пада сигурно и сама!

Гледају Срби и лудило Америке, Британије, Француске и оног из првог ешалона, Јевреје из Израела, који «превентивно» атомским ударима хоће да ударају по оним који ће их уништити, отклањају опасност по себе.... постројавају се сви пре скока у Провалију!

Нама ће вероватно наметнути и изнудити неки облик Ванредног стања - који неће имати никаквог оправдања – покрадено мора да се врати! Мобилизација је непотребна и надам се да ће се од ње одустати. Али би им послужила као последње показивање своје моћи кроз силу народа обученог у извесне униформе! 

Али, пао је Милошевић, идол тадашњих наоружаних и обучених у различите униформе, од којих сам понеке важне знао врло добор, без испаљеног метка-издали их ти које сам врло добро знао, а ко једном изда.....

Хало, ви који умирете од страха, ко ће вас чувати од чувара?!

Лопови немају где да побегну, чекамо их да сами почну да се правдају, предају, неки ће сами себи пресуђивати.... то је за памет младим генерацијама које долазе, да воде рачуна шта и како раде!




Споменик Незнаном Јунаку на Авали код Београда

______________________________

Иран на мети Израела

НУКЛЕАРНИ РАТ НА ПОМОЛУ

Израел се убрзано спрема за напад на Иран, што би могло да
доведе и до потпуне катастрофе. 



 
 Тел АВИВ - Припрема за паклени напад на Иран
________________________

 

ИРАН СПРЕМАН ЗА РАТ 


ТЕХЕРАН - Спремни за ратни пакао!
ИРАН: АМЕРИКАНЦИ, ЧЕКАМО ВАС!


«Припремамо се за најгоре, а САД ће платити високу 
цену судара с нама, изјавио ирански министар спољних 
послова Али Акбар Салехи.»
________________________

 Боже, помилуј нас грешне Србе!    Помилуј и остале из Србије који Србију сматрају својом отаџбином!


     Бог са нама – Пристани Боже!



    Драгољуб


    Постављено 06.11.2011.г. у 21,30

 



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta