Da li je Kosovo baza Al Kaide?



Да ли је Косово база Ал Каиде?

-Ко се боји Шиптара као «беле» Ал Каиде-



Ал Каида (арап .القاعدة - базa)
القا
  
Када је неко срећан! Отишао «Слобин Мали од Палубе» на неке консултације, око  будуће сарадње неких униформисаних јединица, у Америку, кад неки «радикални Вехабиста» из Новог Пазара, пусти кратак рафал из «Калашњикова» на зграду америчке амбасаде у Сарајеву!
И шта ће-куд ће, јадни и необавештени Американци – искористе прилику - и они срећни - па ту им је србијански полицијски експерт Ивица Дачић, некако га намоле да продужи свој боравак код њих, да би им објаснио све око тих «опасних Вехабија» из Србије, да им он објасни како би они, далеко било, једног дана могли да угрозе америчке интересе на америчком Косову, оно наше као да никада и није било.
И као да се направи неки дил међу њима, одмах по Дачићевом доласку у Србију појавили сe и полицајци са великим натписима на леђима «ФБИ», скоро кao да их је лично довео Дачић, уз појашњење да ће од сада па на неодређено време «помагати» нашој полицији око истрага о Вехабијама!
И убра друг Дачић политичке поене, јер процењују наши политичари  да је политички, и у сваком другом погледу, профитабилно имати њихову, америчку, подршку, нарочито сада пред изборе у којима ће се на неки начин одлучивати о животу и смрти - о животу и смрти Србије, али и  о животу на слободи или у затвору, многих политичара и новобизнисмена Србије - садашњих и бивших.
Рафал из «Калашњикова» се учинио згодним, мада изгледа као да је наручено! «Опасни» напад једног припадника Вехабистичког верског покрета из Новог Пазара, аутоматском пушком на зграду америчке амбасаде у Сарајеву, учинио се подесним  да буде искоришћен као, некада, пуцњи Гаврила Принципа на АУ Престолонаследника, Фердинанда, у том истом Сарјеву - да Србија изгуби и формални суверенитет у односу на Америку!

Позвао је "Слобин Мали од Палубе", који се случајно баш тада задесио у Америци, своје пријатеље, другове и стратешке партнере Србије, коју су је смањили, за сада, само за 15%, да слободно преузму послове надзора и свега што из тога проистиче, а тиче се «радикалних Вехабија» у Србији, на преосталом делу те Србије!

Американцима треба чисто окружење око њихове државе Косово, где им је важна база и аеродром, треба им чиста и Србија као залеђе свом полигону у румунском Деве-селу на којем ће поставити ракете «уперене на Иран» па је сасвим нормално да се екипа «ФБИ» повећа до мере да успешно може да контролише то залеђе полигона – Србију!   

У Србији је лако бити пророк: рекао сам пре око 10 година тадашњем начелнику СУП-а Нови Београд, Јовици Боснићу, све пред сведоцима, «да, како раде, како су организовани за рад и како су им руке слободне, да ће доживети да начелник СУП Нови Београд буде Немац, који ће командовати, а они, уз извињење, извршавати, напомињући да они то не би, али Немац тражи!» - смејао се на то, мада је било јасно да идемо ка томе - сада смо то доживели! У оваквим пословима није важна форма већ суштина, а суштина је да ће србска полиција сервисирати «ФБИ»!

И више нећу имати икакву протекцију што сам некада радио у полицији, једино да се позовем на сарадњу са немачким полицајцима тог времена, јер ће Немац бити строг, како се од једног правог Немца и очекује - још ако то буде Немац из Панчева......а  могло би, ако се буде ишло у сусрет Ненаду Чанку!

Дачић при одласку у Америку није знао колико је по Србију опасно постојање Вехабија, није знао ни шта планирају, ко их финасира ни ко им командује...... отишао на параду «Националне Гарде Охаја», а вратио се забринут, па само сипа податке о опасностима од њих. 
А где су Вехабије ту је и Ал Каида, а где је Ал Каида ту су и «ФБИ» и «Фоке» и разни «Маринци» - закони које смо усвојили чини их овде имуним на одговорност да било шта учине, нама који немамо ни Охајо, ни Калифорнију нити, као Дачић, имамо у Америци другове код којих можемо да идемо у госте и по потреби се тамо и иселимо. Њима овакви експерти, као наш Дачић, из целог света баш недостају!

Значи: Косово али и део остатка Србије на којем живе Шиптари, почело да се рачуна у опасност по интересе Америке,  те интересе би могла да угрози тзв. «Бела Ал каида», ваљда мисле састављена од чланова – Шиптара.

С тим у вези, да би обавестио  читаоце "Златног Билтена", а посебно и оне који ово, редовно и пажљиво, читају са «неидентификованих» Интернет прикључака, процењујем оправданим да овде пооставим део из моје Студије   «Албански тероризам» - логистичка подршка и мере за елимнисање, из 2004.г. коју сам средином ове године, после десетодневног боравка на Косову, само потврдио у свим наведеним детаљима:

____________________

2.1.            Где су ту Шиптари из Србије?

Шиптари су у сваком погледу народ са периферије. Никоме стварно, већ вековима, не припадају – ни народима, ни вери ни Богу - удруживали су се са сваким окупатором или оним који им је стављао у изглед неку конкретну корист, а сво време су се живели као прави кажњеници који издржавају казну од Бога - знали су да су прљави па су се, да би се опрали, умивали споља мислећи да се тако чисти и унутрашњост!
А унутрашњост им је црна као најцрња ноћ. У тој унутрашњости су све њихове издаје, сва њихова недела, сва њихова дела против Воље Божије, ту је једна, црна и тужна историја једног народа, који је у себе упио отпад других народа, Срба, Цигана, Турака, због чега га сада лако можемо сматрати као осуђеног на нестанак и одлазак у ништавило.

Народ без принципа, без вере и без људских особина у односима са другим народима, није ништа друго могао ни добити. Године 1999.г. коју они, слепи, гледају као годину свог ослобођења, заправо је започео њихов конкретан нестанак. Овај почетак нестанка и начин на који се он одвија објаснићу детаљно у каснијем образлагању особина Шиптара са Косова и Метохије. Сада ћу их сагледавати у светлу ислама јер је ислам у сукобу са отпаднички делом хришћанства – римокатоличком вером.
Ислам се није могао чак ни сукобити са правом хришћанском вером, јер је она изворна и апсолутно отпорна на нападе исламских ратника.
Ово, не у смислу отпорности на физичка злостављања. Она су могућа, јер се физичкој сили човек не може одупрети ничим. Она је отпорна у смислу утврђености вере у правду која је достижна и свеприсутна. Ова убеђеност је у сваком нападу истовремено и искушење за утврђеност вере у православном српском народу, јер је он, као најтврђи у вери у правду и њену свеприсутност, непрекидно мета напада удружених непријатеља, римокатолика и исламиста.
Ислам и Римокатолицизам гаје истоветно непријатељство према српском народу који је сачувао изворне принципе хришћанства, па су се удружили у притиску на Србе, иако се на само 1000 км удаљености крвнички међусобно истребљују (Авганистан, Ирак и ускоро Иран) – јер су они заправо непријатељи и међу собом!

Шиптар, непринципијелни човек у сваком погледу, са климавом вером коју исповеда због околине, па том исповедању придаје посебан значај кроз постове, облачење, скрушен укупан изглед, изгладнелост, честе одласке у џамију на молитве, а непрекидно чека вече да би се најео и крај поста да би се препустио овоживотним задовољствима, због којих је спреман да лаже, вара, кријумчари, трује и у крајњем и да убије. Највеће задовољство Шиптара проистиче из онога што се може купити или платити новцем, те он зарађивању новца све и подређује.

А када га има, онда од малог и несигурног Шиптара постаје охоли човек који ни тренутка не престаје да показује да он има новац – кључ свих Шиптарових успеха, надања и испуњења његових најскривенијих жеља.

Као таквог га (Шиптара) знају прави, ортодоксни, иламисти из арапских држава који о њима имају приближно мишљење овом које сам ја изнео, али који их у послове укључују радије него хришћане, јер би се укључивањем хришћана у њихове послове кршио низ забрана које регулишу контакте са припадницима других вера, са неверницима.
Сарадњом са, у вери, непостојаним Шиптарима, они не крше ниједну формалну верску одредбу те у посао са њима улазе уз многострука обезбеђења која заправо само потврђују ове моје ставове.
Шиптар од Турчина или Арапина не може да добије никакву робу на кредити – он је добија пошто је плати. Једино је сигуран да га продавац неће издати, али га он не чува због било какве љубави, већ због околности да Шиптари од Турака и Арапа купују робе због којих би и продавац могао да има проблема на световном плану. Увек је у питању кријумчарење опојних дрога, златног накита, оружја или жена. То су робе које их држе у контакту и у оквиру те трговине се види да међу њима влада опште неповерење и да је веома присутна категорија уцене.

Шиптар у Турској, од своје браће по вери, или од Арапа, купује опојну дрогу хероин по 3-4 пута нижој цени од оне за коју ће ту дрогу продати у Немачкој. Он се не осврће на то – он овим послом жели да заради много и не занима га зарада онога од кога купује. Такав исти је и тај од кога је он купио.
Он је од најсиромашнијих Турака или Арапа ту дрогу купио за суму од које се ти најсиромашнији једва могу прехранити и уложити у нови циклус производње. Па се овде, у другој руци, види њихова укупна бездушност и небрига за живот сваког другог – они брину искључиво своју бригу!

У трећој руци, руци која подразумева одношење ове дроге у Немачку, имамо наставак филма о егоизму и неутољивој жељи Шиптара да скупи што више новца. Он сада дрогу коју је у Турској купио за 5-8.000 Евра/кг продаје у Немачкој, свом сународнику за 10-15.000 Евра/кг.
Овај који је платио ту цену сада то продаје на по 100-200 грама по цени од 30-50 Евра/грам (30-50.000 Евра/кг) да би крајњи продавци ову дрогу продавали по 60-70 Евра/грам (60-70.000 Евра/кг).
Само: Сада се, по информацијам које се тамо могу добити, у Бујановцу и околини налази неколико тона хероина "на лагеру", цена је пала на 4-5.000 Евра/кг, јер како кажу наши Шиптари "Роба не иде - немају Немци пара"! 
Последња цена је десет пута већа од цене у првој руци за 12 пута већа од цене плаћене произвођачима из Турске и арапских држава.

Ову последњу цену плаћају наркомани-Немци и у исту је урачунато поткупљивање полицајаца и других државних чиновника који омогућавају несметану активност Шиптара-кријумчара опојне дроге.

Из ових сума се одваја одређен проценат за институције на Косову и Метохији у којима седе бандити, који су уз помоћ Америке и Немачке, основали наоружане формације, састављене од трговаца дрогом и других бандита, па је све то умотано у форму развоја демократије.
Лицемерјем на лицемерје, до коначне пропасти и једних и других, а ево ово је мали инсерт из тог животног филма Шиптара. И не само Шиптара – баца се ту светло и на Немце и Американце, о којима ће још бити речи.

*Шта се догађа са формалним показивањем
 припадности исламској вери, Шиптара-бандита?

Успели Шиптар је Шиптар бандит! Други, успели, не постоји. Чак и ако се сада бави неким легалним послом, основа тог посла је направљена новцем стеченим неком од бандитских делатности. У 90% случајева је то кријумчарење опојне дроге!
Чак и када су у питању Шиптари-«мудраци», они које у овоземаљским потребама опслужују други, ако су у питању политичари, професори, академици, њих у материјалним потребама опскрбљују верници-бандити! Остали, сиромашни Шиптари, завиде овим богатим и предузимају све што могу, или су спремни на било које предузимање, да досегну ниво бандита. Па чак и код оних малобројних који не одобравају бандитизам, увек превлада жеља да  имају оно што имају бандити: углед, преко новца!
Јер само они имају више новца него што им треба. Па се може рећи да је на Косову и Метохији све направила Европа и Америка, новцем својих суграђана-наркомана, новцем који је проклет и те грађевине и уопште комплетна инфраструктура и комплетна организација шиптарске државе на Косову и Метохији осуђена је на пропаст. Само, то је видљиво са стране, за Шиптаре којима од охолости бубња у ушима, то је невидљиво, а када им се то покаже видљивим биће касно. А већ данас су прешли црту са које повратка нема!

Година тзв. њиховог (шиптарског) ослобођења од стране пријатеља, којима већ више деценија трују ( а и праве) децу, је година НАТО агресије на Србију. Година 1999.г. је година када су Шиптари убрзано и неповратно кренули ка свом нестанку. То је година у којој су скоро сви Срби протерани са подручја Косова и Метохије на којима је америчка војска немилице трошила радиоактивну муницију и бомбе. Подручја Пећи, Призрена и Ђаковице су подручја на којима се живот гаси! То су подручја на којима масовно умире и окупаторска војска, али и већ рођени Шиптари. На том подручју расте омладина Шиптара која неће моћи да настави репродукцију. Наталитет као злопотребљено оружје је заустављен! На Косову и Метохији ове, 2008.г. више Шиптара умре него што се роди! То је први део казне. Други део казне је уживање у благодетима перверзног римокатоличког Запада, који је донео на Косово и Метохију своје обичаје и правила живота. Сада се на Косову и Метохији налази низ јавних кућа у којима су као проститутке ангажоване и младе Шиптарке, припаднице исламске вере, које за новац и уз сагласност Шиптара задовољавају стране војнике. Шиптари млађи од 45 година не иду више у џамије на верске поуке, више им нису важне речи «мудраца»-хоџа. Они више не желе да живе у великим породичним задругама. Деле се шиптарске моћне задруге на масу појединаца неспремних да живе ван породичног окриља. Млади Шиптари више не слушају ни савете, ни наредбе ни молбе својих родитеља. Жене се по својој вољи, разводе се, рађају мало деце, суде се браћа међусобно, једном речју пале су и формалне верске стеге које су Шиптаре чиниле помало муслиманима и помало им давале изглед људи са неким принципима живљења.

Сад када је та стега-обавеза одбачена имамо Шиптара неверника, који ту неверу и не крије, Шиптара који више не цени никакве обичаје неговане вековима у породицама Шиптара које су им омогућавале преживљавање и напредовање, који не поштује родитеље, који не слуша «мудраце», који користи алкохол, који користи робу којом тргује – постао је наркоман. Изгубио је сваку форму на којој је изграђено свако друштво а без форме нема никаквих принципа па је то само корак до нестанка. Примају плату за дела своја!

Сукоб религија на малом експерименталном подручју, на Косову и Метохији, створио је човека са «белилом» у глави, Шиптара без икаквих принципа, који очима гута све оно што се види к/од страних окупатора на подручју где он живи. Неспреман и без икаквих искустава за живот ван породице, сада и без икаквих правила, у то «белило» се може убацити оно што експериментатор пожели. 
Само, то «белило» је непостојана подлога и осим усмерености на стварање вредности које показују западни војници ту се ништа неће задржати – а пошто новца нема, нема довољно земље за обраду јер је цело Косово и Метохија претворено у велико стамбено насеље без икаквих урбанистичких правила и мимо свих капацитета пратеће инфраструктуре. 

Ово ће доводити до сталних несташица струје, воде, до загађења подземних вода, изливања фекалија и другог што обавезно прати хаотичност у изградњи огромног броја кућа у исто време – а држава Србија више није ту да на Косову и Метохији гради термоелектране, да прави водене акумулације, водосистеме, системе за одвод отпадних вода, да улаже у преносне системе електричне енергије, у здравствену заштиту, у школство, а они који сада владају Косовом и Метохијом – бандити, и њихови ментори са Запада, не сматрају да и то они треба да преузму. Они би и поред свега што су учинили Србији, да Србији и даље издржава овај неверни и непоуздани народ и буде спремна на ударце ножем у леђа - само, томе је дошао крај!

На крају ће Европа обзидати Косово и Метохију и у њему држати Шиптаре као у резервату. Или ће Европа постати Косово, што би још било и најправедније, са одсеченом Грчком и прекидом комуникација које иду преко Косова и Метохије и долином Вардара у Македонији, јер ће сву јавну имовину Шиптари развући и претворити је у приватну, а потом ће наваљивати на земље које би да се од њих ограде.

Тада ће се Србији упућивати молбе за помоћ. А она би требало да гледа своја посла и да сугерише Европи да им (Шиптарима) у складу са демократским европским традицијама омогући да створе државу на подручју Европе које им се свиди, баш оно што је Европа сугерисала Србији и на шта ју је на крају силом натерала.

Али, ако Европа одлучи да физички изолује Шиптаре на Косову и Метохији, неће то бити успешна изолација, и Европа ће бити немоћна, осим да Немачка извуче из архиве методе њиховог последњег Фирера... али ни то не иде, јер су им Шиптари пријатељи.

Америка је далеко, она ће се водом која је окружује спасавати од Шиптара, па ће сав терет поднети непромишљена Европа, а то је и поштено.

На Косову и Метохији нема могућности да се новац легално заради, Европа је добила поље на којем ће се узгајати сви облици криминала. Пут до терористе је сада само на корак. Али то неће бити терориста «Свети ратник», биће то плаћени убица који ће се, због формалне везе са исламом, лако моћи придодати правим «Светим ратницима» чиме ће Шиптар опет послужити двојака, у корист Америке: Прво, биће спреман да нападне циљеве у Европи, на које му прстом покаже Америка, и друго: Сва његова делатност се може приписати већ озлоглашеној «Ал Каиди» коју су Американци створили и потом је прогласили спонтано насталом организацијом која се бори против демократских вредности западне цивилизације.

Наравно, Шиптари са «белилом» у глави могу се користити и против Русије, Србије и било које друге земље. Американцима је успело ово полуклонирање, клонирање човека са телом и са мозгом који је подложан убацивању информација о вредносним системима, по жељи Америке.

Шиптарима је ово само један од путева у провалију. Многи ће поћи овим путем. Други ће умрети од америчких радиоактивних оружја коришћених у време њиховог «ослобађања», укупно ће се смањивати кроз немогућност настављања репродукције, четврти ће остати без жена, жене ће остајати без мужева, моћне шиптарске задруге ће се распасти, нићи ће на стотине хиљада кућа појединаца без занимања, знања, без принципа и ту им је негде и крај...

Запад ово сада не види сасвим јасно нити иде довољно далеко у будућност. Све виде само Срби, који су се одлучили на стрпљење и чекање да се тај простор очисти и буде погодан за настањивање.

Наравно то виде и неки мудри старци, Шиптари, само њих више нико нити чује нити слуша. Мрак!

У међувремену, Шиптари ће до максимума користити инсталиране мрежне капацитет за дотур опојних дрога у Европу, али и за оружје за терористе на рути Блиски Исток – Европа, па ће и пропадање Европе и Шиптара са Косова и Метохије ићи уравнотежено.
___________________________

Значи: нема Шиптара у Ал Каиди, они могу само пружати извесне услуге овој организацији под уобичајеним комерцијалним условима - и то ће се догађати и даље, али они никада неће бити они који се опасују експлозивом, посебно сада када су видели све чари западне културе, када су видели на делу учинак опојних дрога, проституицију, подмићивање на највишем нивоу.... они ће и даље набављати документа за кога буде требало.... како?
Па то је познато и разрађено и то већ функционише.
Шиптари су своју организацију заштитили недодиривом «Пирамидом» озиданом од чланова крвно повезаних са ефикасним контролним механизмима.
Којим и каквим? 
Па пише то у овој Студији, коју некада нисте хтели да купите (пре проглашења Косова за независну државу), а сада није на продају.

Тврдње о опасностима од Ал Каиде, по Србију, имају за циљ исказивање добродошлице неформалној окупацији Србије!

Да, другови Американци, то вам је то!
Срби знају и ово и све друго, Срби знају Тајну!

И џаба кречите, све са својим сарадницима из садашње србијанске власти-не иде вам никако, ви путујете и не видите да је то пут без повратка!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 04.11.2011.г у 14,55 ч.



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta