Zapovest Romog Dabe, kao testament!



Заповест ´Ромог Дабе, као тестамент!

-Дали руку дављенику и он их вуче у понор-

Дан 16.9.2011.г. је, у мојим текстовима,  више пута наглашаван као дан после којег више неће бити могуће скривање Истине, односно као дан видљивог почетка урушавања овако уређеног, неправедног, и на превари, организованог света.

Људи, а Срби посебно, имају проблем уочавања догађања која нису апсолутно видљива - за њих је рушење света идентично рушењу зграда од бомби или земљотреса - и због те немогућности опажаја, на основу догађаја који нису материјализовани у мери која је код њих архивирана као стихија, непогода, лом, падање, они не верују ни у Бога.
Ја често слушам, и на изглед, бистре Србе, како ми кажу да верују само у оно што виде, из чега произилази да би поверовали и у постојање Бога ако би се Он појавио да са њима пије пиво, једе ћевапе са црним луком и води бесмислене разговоре, какви се у тим  приликама углавном и воде.

Већ сам напоменуо у наслову «Волео бих да ме не читају» да добијам писма прекора «јер се ништа страшно не догађа, а 16. је прошао» - у њему сам напомену оно што свако може лако уочити, чак набројао неке догађаје и напоменуо да је Роми Даба сазвао састанак за 23.9.2011.г. на којем ће се дискутовати о налажењу начина да се из изгубљене битке изађе као победник!

Напоменуо сам да ће дан пре тог састанка код Ромог Дабе бити представници неколико великих држава (БРИКС) које ће од Дабе примити задатке, са крајњим циљем да све оне (земље БРИКС-а) пропадну истовремено када и Америка и ЕУ.

Прошао је тај 16.9.2011.г. - дан који је чекан целе 3,5 године, и  седам дана после, 23.9.2011, Роми Даба је издао Заповест, која је уствари и његов Тестамент, који се и код људи сачињава пред крај овоземаљског живота, и то:

1. Наредио да му својим финансијским средствима непосредно, и одмах, помогну Британија, Швајцарска, Јапан и ММФ - та помоћ му (Америци) омогућава преживљавање до краја ове, 2011.г.;  

2.  Наредио је да Народна Република Кина одмах донесе одлуку о повећању свог увоза за 65% - НРК је ту одлуку донела!
Овде треба имати у виду да Кина у току једне године купи више од 20 милиона аутомобила, а о другим робама не треба ни говорити, јер се ради о тржишту у експанзији у сваком погледу, те ће ова Дабина Наредба бити и крај овако снажне и напредне Кине - упашће Кина у проблем тзв. «дириговане велике потрошње» и пропашће!;

3. Наредио је ресетовање (враћање на односе из времена трке у наоружавању) свих односа са Русијом, чиме ће је принудити да улаже много већа средства у наоружање, смањиће  Америка, и земље које су јој вазалне, куповину енергената - цена ће им  непрестано падати - и руске енергетске сировине ће бити мале за пројектовани руски буџет - резултат се одмах видео: «Биснисмени» и «Инвеститори» су повкли свој новац из Русије, вредност страних улагања у Русију опада, поверење Руса у своју валуту – Рубљу опада и она је у последњих месец изгубила 10% своје вредности у односу на лажни  новац - долар, који се обезбеђује штампањем! 
Изазвано је велико неповерење наше браће Руса у сопствени новац, те су сви пожурили да рубље замене за лажне доларе!
Министар финансија Руисија, Кудрин, стручњак, указује шта се спрема Русији, и бива принуђен да дâ оставку - он је то и учинио. Сада и финансије Русије непосредно води Председник Русије, Димитриј Медведев! 
Срби, да ли вам је овај образац управљања државом, некако познат?!

Русију окружују ракетним дивизионима постављеним око њених граница - сада је актуелно постављање тих ракета у најневернијој држави у нашем окружењу - Румунији, која је већ апсолутно вазална држава, чије се становништво разлива по Европи где ради послове који су некада били резервисани за робове - црнце,  који су радили код белаца, мада је Румунима много лакше – они, као црни народ, раде робовске послове код своје црне сабраће -Талијана, Шпанаца, Француза, Дојчера...

И стекли се поново услови да Велика Русија обраћа пажњу на «мале Србе»! Требамо браћи Русима као нека тачка ослонца у непријатељској црној ЕУ, требамо им као неки вентил, као неки канал за у меко ткиво ЕУ - сетили нас се наша браћа Руси, и увек нас се сете када им затребамо!

4.  У оквиру затварања прстена окруживања Русије издат је ултиматум држави Јемен да престане «са наушавањем грађанских права и слобода» или ће се Америка по природи своје «демократије» морати умешати ради «ослобођења» народа Јемена.
Напомињем да је злочинац Весли Кларк - онај који је командовао НАТО нападима на Србију, изјавио (штампано у руским новинама «Данас») да је војска Америке давно добила задатак да пороби Либију, Јемен, Сомалију, Сирију и на крају Иран! Докле су стигли у остварењу тог задатка, који је у току, видите и сами.

5. Британски министар финансија, као главни оперативни техничар Ромог Дабе, за урушавање свих држава истовремено – у време када падају државе Ромог Дабе- 24.9.2011.г. ј изјавио да је «Евру» - читај Европској Унији, остављен рок од 6 недеља (као за парастос) да реши проблеме који су уочени, или буде спремна на сопствену пропаст, која ће својим глобалним последицама бити права пропаст света!

Ето, Британија је прави Командант Ромог Дабе, и она се прикрива иза Америке - мртваци, осуђени на пропаст, они у беспарици, последњом својом снагом вуку цео овако уређен свет у пропаст. 
А свима им је газда исти - дали руку дављенику и он их вуче са собом! 
То је она рука коју су љубили, која им је давала новац и моћ за зла дела која су чинили - од среће и моћи нису ни запазили да је то рука смрти, која их сада вуче у царство Команданта оперативца, Ромог Дабе – у смрт!
Свак са својим!

Немци, као војска КФОР-а и ЕУЛЕКС-а не могу да одоле, а да поново не ратује са Србима - сада на Косову, где им је и ударен печат коначне пропасти! Данас су пуцали на Србе и растеривали их «Сузавцем» - на Крстовдан, на велики србски празник, како то Персијски Дојчери - сада Немци,  обичавају од давнина! Сузавцем и пушком на Крст!

Немачка шаље војску и специјалне јединице на Косово, против Срба, док берлинске болнице немају новца да плате хлеб пекари која те болнице снабдева хлебом.

Роми Даба не воли да слуша о својој смрти - он и у предсмртној полусвести воли да слуша песме похвалнице, њему лично и његовом газди - Ромом Даби не пријају овакви моји текстови и нема више читалаца тих текстова, из Америке, а по броју су били одмах иза читалаца из Србије.

Роми Даба је доделио 1,2 милијарди долара властима Србије, како би оне наставиле са оваквим  управљањем државом, како би се Србија што више ослабила и била што мање способна за препород који јој следи - дотакли смо дно, сада можемо, и морамо, само горе – на боље!

Али, Роми Даба, Америка и ЕУ,  ову битку су изгубили, ово им  је ропац, пазимо се од рањених и умирућих крупних звери или животиња, у самртном ропцу могу да смртно ране оне који су им  близу - после чега се смире, као да им је лакше што не умиру саме.

Чувајмо се злочинаца - Америке и ЕУ, али  и «наших» који нас наговарају на савез са њима.

Знајмо, не може се победником звати онај који је битку изгубио. У овој борби, ми смо на страни Победника - али нас Он не задржава, слободно Га можемо напустити и прикључити се оним другим!
Јер он (тај други) нуди доларе/евре који још интезивно миришу на штампарске боје!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 27.9.2011.г. (Крстовадан) у 13,00  

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta