Mara raste!




Мара расте!

Ова песма је настала у тренуцима великог задовољства на информацију да је девојчица Марија, наша Мара, порасла, да ће у октобру 2008.г. напунити 12 година, да је одличан ђак у Музичкој и Основној школи, чему се  ја и Љиља, радујемо -  гајили смо је док није проходала, јер је њена мајка Снежана, небригом лекара у Градској болници Београд, приликом порођаја, отпутовала, а да је није ни видела.
Хвала Богу, за све што за њу, добру девојчицу чини!
Д. Татомировић

I  
(22.6.2008.г.)
Мара расте

Кад сам тужна и кад снујем,
ја музику увек чујем!

Где је чујем, Боже, свашта,
то је само моја машта,
Сонатине и Сонате,
вешти прсти лако прате,
чујем звонки глас клавира,
Чујем Мару како свира!


II 
(13.10.2008.г.)
Чујте људи целог света,
Мара пуни дванаест лета!
Чујте жабе, чујте ласте,
чујте шуме,
Моја Мара, брзо расте!

Љиљана –Љиља Татомировић

22.6.2008.г.
Планиница на Равној Гори

Постављено 03.4.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta