Antiteroristička okupacija sveta


Др Драгољуб Татомировић






Антитерористичка окупација света
-300 година хазарско-јудејског терора-



Београд, 2006/07






«Што вам говорим у тами казујте на видику; и што вам  се шапће на уши, проповедајте са кровова.»
(Глава 10, под 27, Јеванђеље по Матеји.)






  
«Американцима треба монопол на све информације о тероризму – да могу том, плански изазваном, опасношћу да и даље манипулишу и себе представљају јединим истинским борцем против тероризма.
Остале државе ћуте, чекају и мисле да ће бити заобиђене америчким манипулацијама! А неће, неће нико бити заобиђен од тренутка када се то Америци покаже корисним.

Сада је то Русија која трпи последице усмерених терористичких напада, сутра ће то бити Француска или Немачка, док су припреме за манипулацију иранским терористичком опасношћу стигле до прављења планова за напад на ову – главну исламску - државу.
Ново оружје новог рата за овладавање светом зове се Борба против Тероризма!»
/Из Студије о албанском тероризму,  др Драгољуба Татомировића из 2004.г./





«Ми смо (САД) заједно са српским народом водили рат против недемократског режима Слободана Милошевића, у 1999.г.!»

Парафразирана изјава америчког амбасадора у Београду, Мајкла Полта, у интервјуу београдском недељнику «НИН» у децембру 2006.г. из које се неспорно види да је српски народ, заједно са пријатељским САД-а водио рат сам против себе и сам себе бомбардовао, рушио своје болнице и школе, убијао децу и сам себе протерао са српске територије на којој се налази АП Косово и Метохија!
Осим ако је сироти Мајкл покушао да у Србе уброји оне који су се НАТО бомбардовањима и злочинима радовали и који су им били саветници да истрају «још пар дана» и «пашће Србија – нама издајницима несрпске демократске оријентације  и вама окупаторима, у крило као зрела крушка!»

Ово и оваква америчка објашњења и обавештења су у сваком случају вредна велике пажње – да се зна чиме се све служе планери Новог Светског Поретка, при бацању прашине у очи малим државама – само што сироти Мајкл не зна да у тој малој држави Србији живи највећи и најстарији народ на свету – Расани, који су постојали када су преци Мајклови били силеџије и дивљаци каквим се и сам легитимише!





«ORDO AB CHAO» 

РЕД ИЗ ХАОСА»-

Пројектанти Новог Светског Поретка маскираног под Изградњом новог храма човечанства – уз помоћ огромног броја несвесних чланова масонске организације, и америчке државе која је масонској организацији дозволила да на сваку америчку доларску новчаници стави свој печат – недовршену пирамиду којој недостаје још само један ред цигли па да се свет стави под контролу једног свевидећег ока, када ће настати Ново доба - гради тај Нови храм човечанства тако што постојећи цивилизацијски поредак на најразличитије начине доводе у стање хаоса!

Моја прича има за циљ да онима који нису стигли да прочитају или на други начин дознају шта нам се све спрема, укратко изнесем шта све спремају, како би, ми Срби, то лакше поднели.
Остали, као и они Срби који су се поистоветили са онима који би да до реда дођу преко хаоса, ја, и нико, не могу  им (и нећу) помоћи!




Уместо увода


Проценио сам да је ову књигу најбоље написати као причу – она ће због тога бити неуобичајена, без наслова и поглавља у тексту већ само са обележјима како би се одређени подаци ипак лакше налазили. Надам се да ће то читаоци одобрити.
Наслов «Антитерористичка окупација света – 300 година хазарско-јудејског терора» има за циљ да укаже да је последњих 300 година јудејског терора заправо завршница нечега што тече од дана рођења Исуса Христа, па се слободно може говорити о 2006 година тог терора.
Ова терористичка активност се од 1989.г.– године рушења Берлинског зида – и не прикрива ничим другим до празном причом, те јасним претњама шта ће с догодити државама које би да затраже било какво објашњење, па се може говорити о усавршеном вербалном терору који у целости спроводи медијска машинерија која је углавном у рукама Јудејаца.
У току 2002.г. тајанствена америчка Агенција за венредне ситуације ФЕМА, у циљу конкретног преузимања власти од америчког председника, у синхронизованом поступању различитих и многобројних амeричких служби и агенција извршила је рушење кула-близнакиња у којој се налази сва данашња јудејска моћ – Светски трговински центар, како би се несметано спроводиле тзв. антитерористичке мере,  као, и које су, посебан вид терора над остатком света.
Овај терор који се одвија наочиглед целог света,  спровођењем и најбесмисленијих мера, патентираних и по потреби коришћених за најразличитије америчке потребе, уствари су окупација света, наметањем јудео-америчких стандарда у сваком сегменту живота, те остварењу већ више од 100 година старог јудејског плана за овладавање светом, садржаном у 24 Протокола, познат као  Протоколи сионских мудраца са Првог Конгреса одржаног у Базелу, коме Јудејци одричу аутентичност.

Моја прича је анализа јудејских поступака у борби против Исуса Христа којег су убили распињањем на крст уз сагласност њихове браће Семићана,  Арапа из Египта, који су се доселили у Италију и ту се назвали Римљанима.  Ови тзв. Римљани су у времену пре Исуса Христа неколико стотина година држали Израелце, међу којим је, вероватно, било и нешто Јевреја*, у некој врсти ропства, мада озбиљна историјска и религијска истраживања указују да су они тамо, као истокрвни народ, имали задатак да чувају египатске територије од упада других народа док су Египћани освајали друге територије и борили се за превласт у свету.
У најкраћим могућим цртама, поштујући хронологију догађања после Исуса Христа уз незнатне излете у време пре Христа,  долазим до тзв. Буржоаске револуције у Француској крајем 18. века, као темељног ослонце Јудејаца за финализацију својих планова којем и сами присуствујемо.

-------------------------

*Јудејци негирају да су било коме и било када робовали: Када је Исус Христ разговарао са талмудистичким вођама (Јеванђеље по Јовану 8:32-33) они су му се хвалили рекавши «Ми смо семе Аврамово, и никада ником нисмо робовали...» Овим су отворено признали да они  нису  робовали у Египту, чак  не помињу ни неки мали број својих саплеменика, у оквиру израелског народа, као робова Египћана! Ово за право даје онима који у целости то «робовање» Израелаца виде као «чување куће браћи док се не врате из рата».

Циљ целокупне јудејске борбе у последњих 2000.г., као и борбе против српског народа у времену пре Христа, јесте обрачун са претечом хришћанства оличеном у српском веровању кроз веру у Бога Триглава*, хришћанством осталом иза Исуса Христа, самим Исусом Христом коме Јудејци негирају било какву посебност и самим Богом чије би место Јудејци да преузму.
Користићу и у најмањој могућој мери цитирати или наводити неспорне документе, као и документ којем Јудејци на сва звона негирају аутентичност – овај по њима спорни документ, ана-лизираћу по правилима криминалиста који раде на разјашњавању учињених кривичних дела када од увиђаја на месту извршења кривичног дела  иду ка извршиоцу, наредбодавцу и инспиратору.
Ја нећу чинити ништа друго до оно што бих чинио када бих овог тенутка добио задатак да, користећи се криминалистичким правилима,
                                ___________

*Прехришћанска света српска држава у Малој Азији, Троја, са истоименим градом-престоницом означавала је да је то држава народа који има Бога Триглава – названог по тројству снага и то:
-Прва-горња глава Бога Триглава означава моћ или силу над силама, над горњим или небесним светом;
-Друга-средња глава, означава моћ над средњим, земним светом;
-Трћа-доња, означава моћ над подземним светом у којем се налазе умрли и које Бог Триглав увек може оживети!
-Значи: Триглав, Трова, Троја, Тројство, потврђено Тројство накнадним доласком Исуса Христа.
Зар ово није хришћанство пре доласка самог Исуса Христа? Није ли и сам Исусс Христ дошао да помогне да се одржи стара српска вера, која је била она коју су Расани/Рашани/Срби, добили од самог Творца, после Великог Потопа од пре 7514.г.  како су  Срби и рачунали време док нису увучени у јудејске календаре?
______________________

утврдим аутентичност Протокола сионских мудраца из 1897.г.  Упоређиваћу  оно  што  је по основу тих Протокола остварено, шта је у току и шта је још преостало. Као када имамо кућу са изгубљеним пројектом градње!
Изгубљени пројект можемо направити према стању куће, а ако постоји неки пројект за који се не зна да ли је за ту кућу – проблема неће бити: Направићемо према кући пројект и упоредити са спорним. Поклопи ли се – аутентичан је!
Јудејци, имате ли нешто да приметите или замерите овом методу? Волео бих да се неки јудејски послушник, посебно од оних који су по крви Срби, огласи, оспори ово и пружи ми прилику да идем у детаље, који за ову књигу нису значајни.
Желим да истакнем да су Јудејци овладали светом у данашњој мери захваљујући што кукавичлуку и незнању хришћанских народа, што коришћењу подлости, сплеткарењима, корупцији, уценама и радом тајних организација у које хришћани радо улазе, те профилисању «савремености» у свакој области која им помаже у остварењу коначног циља, кроз власништво ба-нака, штампаних и електронских медија и других средстава за обликовање свести – сила, ратови, геноциди, политичке странке, секте, невладине организације, фондови за развој демократије и сл. јесу технике инкорпориране  у методе за постизање пројектованог циља - Новог светског поретка!
Терор је сублимација свих мера и метода јудејског плана за овладавање светом, и сада у реализацији тог плана учествује огроман број оних који немају ништа друго заједничко са Јудејцима, осим љубави према новцу и мржњи или непризнавању Живог Бога, Исуса Христа!   Свако одлучно супротстављање једног народа или државе, том њиховом плану, доводи до преиспитивања плана и увек се донесе одлука у складу са основним јудејским геслом за постизање циља « Да је право у сили!»
Јудејци избегавају да се лично супротставе непослушнима, или да их нападну – за то користе све друге народе и државе које држе у уверењу да је борба против тероризма – света борба коју нике не треба и не сме да избегава!

Београд,
30.4.2006.г.                                      Аутор

  

1.
Етиопљани који се сада крсте Грцима, у заједници са Јудејцима, годинама су терорисали и последњу централизовану српску државу Троју у малој Азији, коју су после вишегодишње опсаде освојили, опљачкали, спалили и темељито срушили да се ни данас са сигурношћу не зна локација главног града Троје. Узрок овог терора је уништење народа који је имао свог Бога Триглава и веру која је у свему претеча данашњег хрићанства, јер од Бога отпали јудејски народ није хтео да трпи постојање народа који ради по Вољи Божијој!
Наравно, треба имати у виду да је јудејски историчар Јустас Малинс објаснио да назив Јевреји (Хебреји) потиче од египатске речи «Хабиру» која означава разбојнике и пљачкаше из пустињских крајева! Види «Тајни рушитељи јеврејства и хришћанства» Др Ратибор Ђурђевић, страна 74 «Ихтус» Београд, 1996.г.), па ћемо лако добити и неке друге разлоге за пљачку и терор. У сваком случају, Јудејци су један од најстручнијих терористичких народа са искуством од више од 3000 година! (Види  «Не/Свети Талмуд» од Гордона Џек Мора, америчког пуковника у пензији, превод «Ихтус» Београд, 2001.г.)

По рођењу Исуса Христа у сарадњи са царем Иродом организовано је убијање све новорођене деце у широј околини, стрих до 3 године како би том метлом био захваћен и сам Исус Христ. Када је Он порастао, постао познат и почео своју Мисију поучавања и објашњења, у страху да не изгубе углед који су им обезбеђивали обичаји због којих је сам Бог послао Исуса Христа у нади да ће се Јудејци одрећи зла–Јудејци су  извршили притисак на римског судију Пилата и он је донео одлуку да се Исус Христ казни смрћу, распињањем на крст!
Потом су издејствовали дозволу да у целом Римском царству прогоне и убијају хришћане, ступивши у рат са самим Богом којем су дуговали крв Исуса Христа  јер су пристали «Да крв његова (ИХ) иде на нас и нашу децу» - Бог то није заборавио, распршио их је по целом свету, али се они својих принципа не одричу и борба траје.

Бежећи испред Освете од Онога од којег се не може побећи. Јудејци су се помешали са истокрвном браћом Арапима који су се назвали Римљанима, и са њима кренули ка седишту «Римљанске државе» смештене на територији Срба-Етрураца, коју су они називали «Етруска»-Етрурска територија.
Јудејци, а заправо Хазари који су примили веру и обичаје Јудејаца, били су у специјалним јединицама, извиђачким, противтерористичким Антихришћанским - кружили су и чували Римљанске Легије јер су под изговором да заједно ратују, напуштали територију тадашњег Израела на којој их је сам Живи Бог проклео. Видевши онакве планине Авганистана, са безброј непрегледних пећина, будући да у Бога нису веровали, помислили су да се од Њега, у тој земљи Хазара, могу сакрити. Лукави и без другог излаза, успели су да се помешају са Хазарима, узимали су њихова имена и обичаје, али и планским мерама успели да све староседеоце преобрате у своју «Веру», обредну веру у којој се постојање Живог Бога ни на који начин није истицало. Када су Хазаре преобратили у Јудејце, ставили су под своју контролу традиционалне трговачке путеве свиле, зачина и другог што се носило са Индијског Потконинета ка Русији и Европи. Померили су се ка тада руском острву Крим и од њега створили своју морнаричку трговачку базу која им је у залеђу омогућавала трговину са Русијом и Европом, а морска веза их је већ одвела у све крајеве света. Заузимајући Европу, у трговачком и банкарском смислу, успоставили су монопол над Морском Луком Амстердам, одакле су организовали пребацивање Црнаца-робова из Африке у Њујорк, насељавајући тако Америку и Црнцима који су тада, а често и сада имају тај незванични робовски статус, у Америци куповани и продавани као робље.
Тако распоређени, упознавали су изнутра слабе тачке постојећих евро-азијских владарских кућа, тако што су се са њима повезивали по разним основама-били су трговци дијамантима, бисерима, свилом, свим оним што им је омогућавало пролаз до женског дела царских породица, после чега није било тешко задобити неки статус «Царског лиферанта» који је цара и његову породицу обилато подмићивао. Будући да су Јудејци већ пре поласка из некадашњег Израела били мајстори за подмићивање, ово у релативно наивним окружењу њима није било тешко извести. Постајали су царски информатори, шпијуни, саветници, поуздани курири.... па су, нормално је то, размишљали о начинима преузимања власти у неким државама и целим царствима. Улога поузданих људи, информатора и саветника омогућавала им је поступање по одређеном плану, манипулисањем информацијама, стварањем / производњом лажних или прилагођених информација, изазивањем погодних збивања и осталог што им је било потребно.
Треба напоменути да их је почетком Десетог века по Христу, руски кнез Свјатослав протерао из Авганистана, јер су постали сметња развоју руске државе. Он их је раселио по целом руском царству у уверењу да ће се они стопити са руским народом - он није био добар познавалац Јудејаца, да јесте, не би поверовао у то, већ би их вратио у своју постојбину. Они су прихватили руска имена и презимена, наоко примили и Православну веру, а у суштини су то остали Јудејци који су у крвном рату са самим Живим Богом. Опет су се они и у Русији бавили услугама, трговином, били адвокати, судије, пришли на сам Царски Руски двор, повезали се а по завршетку комунистичке револуције у Русији преузели сву власт у њој - Руси су по питању руководећих кадрова постали национална мањина у својој држави, а саму комунистичку револуцију су платили са 110 милиона руских глава-ово им је била освета за Кнеза Свјатослава! Сада само  Јудејци знају за своје порекло-у књигама се они воде као Руси, у другим народима као припадници тих народа , а у погодном тренутку се појављују у лику професора, новинара, аналитичара, недодирљивих, паметних, поштених, оних који попују већинском народу и сл., очас се покажу у светлу Јудејства(!) и та околност чини да су Русији и многим другим државама и народима, већ стотину година потпуно везане руке - Јудејци налазе различите путеве утицаја на развој руске и светске политике. Но, будући да су они преузели и све друге значајне државе на чија чела су инсталирали Јудејце или чланове Масонерије - њихов патент - може се са сигурношћу констатовати да Хазари - Јудејци владају светом! Нису то аутентични Јудејци, то су Хазари који су примили јудејску веру и обичаје!
Изазивање француске буржоаске револуције, Октобарске револуције у Русији, грађанског рата у Америци, Првог и Другог светског рата и свих већих локалних ратова, дело су политике коју воде Хазаро-Јудејци - наравно, чим изазову неку катастрофу, да би бацали осталим народима прашину у очи, одмах се организују хуманитарне мисије за помоћ пострадалом становништву! Тако треба и мора - да се они увек, и сада легитимишу као несумњиви лицемери које је као такве осудио и сам Исус Христ.
«Ред из Хаоса» је мото под којим се убрзано ради у последњих 100 година. Хаос је на видику, пропадају све државе без обзира на државно утеђење, јер су финансије овако уређеног света у власти Јудејаца.
Јудејска приватна банка је банка која штампа новац за Америку! Сада је време да се доминација Јудејаца озваничи, по њиховој процени, и сада се правним мерама изазива слом монетарног система света преко слома америчког финансијког система, када многе државе више неће моћи да врате гомиле шареног папира који се зове «долар» узет за функционисање одређене државе у датим условима-појавиће се Јудејци да наплаћују у некретнинама, као у Грчкој и другим државама. Тада ће настати хаос, стање у којем се они, који имају план, најбоље сналазе. Тада ће понудити спас целом човечанству - ово ће га жељно прихватити, и они су победили! Да је по њима. Али, није, немају времена за све планирано - невидљива стрела је учинила скоро безопасном масонску организацију, руководство Русије не успева да држи одговарајући правни пиредак у Русији па већа сада 40% изјављује да нема ништа против да се правда узима у своје руке, сада стрела иде преко ЕУ у Америку, враћа се преко Ватикана и свој убилачки поход завршава у Србији, ако се Србија и даље буде  носила мишљу да у Нишу подигне Католички крст у знак помирења са том отпадничком црквом, што у суштини значи предају Срба Антихристу! То се неће догодити!

« Не бојте се – Ја сам!»

(обећање Исуса Христа, које Он увек испуњава јер
се појављује као наш верни помагач и помоћник)

Детаљи у наслову, овде: «Не бојте се – ја сам!»


Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 11.4.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta