Кada duša ulazi u telo, a kada izlazi?




Када душа улази, а када излази из тела:






Када душа улази у тело ?


Опште је познато да дете оживи у утроби своје мајке после 4,5 месеца од дана зачећа. Душа улази у тело после 18 недеља и то је заправо тренутак када плод показује да се снабдео сопственим енергетским извором за пренос слика. Од тог тренутка плод почиње да показује и своје расположење, да се игра, да спава, да буде тужан или весео, немиран, почиње да реагује на спољне догађаје, али имајући у виду да је преко пупчане врпце везан за организам мајке, он реагује и на њено опште и посебно стање.


Значи, он је и пре усељења душе примао одређене покретачке енергије, развијао се и припремао да као будуће возило душе, у себе прими Божије енергијепреноснике слика, односно душу.


 Душа се не усељава у плод док се мозак плода не развије до стања да може да схвата примљене сигнале - слике и да шаље своје одговоре.


Криминални абортуси су абортуси извршени после оживља-вања детета - тако онеспособљена возила предају своју душу Богу, и као безгрешне и неупрљане оне имају посебну бригу Бога и Анђела Божијих и свакако по одласку душе абортус-убица (у које спадају сви који су донели и реализовали такву одлуку), тамо имају прилику и сусрета са душама чија су тела онеспособили пре рођења. Као казну за супротстављање Вољи Божијој.

Када душа излази из тела?

У питањима која су у надлежности Бога има савршеног реда - покретачке енерегије људског тела су пре ушле у зачети плод и по том основу оне прве и излазе из тела, у тренутку који се зове смрт.
Смрт настаје када из мозга, као станишта Божјих енергија - душе, изађе та енергија. И то се увек догађа на крају. Покретачке енергије увек изађу на најмање шест сати (некада и раније) пре одређеног времена за излазак енергије - душе.
Ово време је намењено да онај у чијем телу су биле и покретачке и енергије-преносници, душа, има времена да на миру о свему размисли, као и да још док је на самрти почне примати плату за дела своја.
Душа је тада ослобођена обавеза синхронизовања рада осталих органа односно синхронизовања покретачких енергија, и у свом својем капацитету је на располагању ономе у којем се још увек налази (који је без обзира да ли се налази у коми или не, кристално свестан свега шта му се догађа, као што је свестан да је време да сагледа цео свој протекли живот, па су сви спољашњи звуци за њега небитни и он их не региструје, не што их не опажа, већ што их сматра небитним, јер је црта испод протеклог животног века подвучена).
Исто се догађа и у тренутним изласцима душе, приликом насилних смрти, само је сада овај период много краћи - некада је то само неколико минута, али увек толико колико је потребно да се умирући припреми за оно што га чека и што је заслужио до тада.
Сами начини и услови под којима се тело растаје од душе, боље речено у којем душа одбацује тело, одређени су за сваког појединца, његовом судбином и његовим начином живота до тренутка растанка душе и тела.




Живот човека када су

душа и тело у дисхармонији

Овакав живот воде лица којим је судбином одређено да не упознају срећу на овоземаљском нивоу и лица која су се определила да свој живот посвете стварању услова за поседовањем неке моћи над људима, која је углавном заснована на новцу, власти и сили.


Није неопходно да појединац жели моћ неког цара или краља, председника нечега - довољно је да појединац жели да оствари контролу и над једним јединим лицем, применом силе, власти или новца!


Постоје милиони малих, ситних, умишљених величина које служе ђаволу тако што га имитирају на макар једном човеку, којим је одређено да не поступају у складу са жељама Бога, који не влада силом већ добротом, и који је свим људима дао душу и свест да могу о свему да размисле и да се у складу са својим одлукама и понашају.


Ови ђаволови имитатори и присталице немају среће, јер нема хармоније њихове душе и њиховог тела. Они никада нису задовољни нити ће у свом животу упознати осећај пуноће душе нити задовољство које проистиче из синхронизације енергија своје душе са Божијим енергијама. А без те синхронизације која уствари чини јединство човека и Бога, нема осећања среће. 


Све остало, сва овоземаљска богатства не могу заменити ни један једини тренутак среће која се доживи јединством са Божијим енергијама.


Несрећни су многи богаташи, несрећни су многи краљеви, цареви, председници, команданти, судије ... јер код њих нема хармоније енергија душе и тела. И нема никакве могућности да је задобију тако што би неком нешто учинили, неком нешто опростили, поклонили, некога амнестирали, јер би и тиме само показали да имају моћ.


Она се може задобити покајањем за ранија дела и суштинском променом начина мишљења, живота, рада или владања ако је у питању онај који нечим влада!
Без тога... нема среће, нема хармоније и нема пара које то могу "средити".


Божије се не продаје, оно се поклања, Божије се не може 


купити, отети или заузети!


Колико је ово све тачно најбоље би могли потврдити (а они неће, јер се крију иза маске да су срећни), они који не уживају у хармонинији душе и тела, као и многи они који су ми се обраћали за помоћ и тражили да молим за њих - нисам хтео, јер они то не заслужују, а у неколико случајева сам то урадио, експеримента ради, и утврдио да сам погрешио - јер заборавили су и да се захвале господу Богу за промене у животу. Сматрали су да су то заслужили!


Потом су се нашли у стању пре промене. Јер, рекох, Божије се не купује, нити се може добити на други начин, посебно не на насилан или преваран начин.




Још једном о "Ко руком однето!"

За људе којима је доступан код сваког лица, за енергетску интервенцију је потребан било какав извор енергије лица коме треба помоћи.


Речено је већ шта у те сврхе може послужити.


Сви набројани предмети носе део енергије лица у чијем поседу су били и на основу тих енергија ствара се енергетски мост на релацији човек који помаже - човек коме се помаже.


Најбољи извор енергија за препознавање и остварење енергетског моста су фотографије лица коме се помаже.


Напомињем да постоји одређен број лица којима 


нису потребни никакви извори енергија за 


препознавање - они то 

чине тако што својом мишљу пронађу енергију 


одређеног лице и потом поступају на уобичајен 


начин, без обзира где се то 

лице налази, са истоветним ефектима као да је лице


 ту, на дохват руке.




Захваљујући фотографијама могуће је утврдити да ли је лице које је на фотографији у животу или не. Када лице умре и фотографија престане да зрачи енергијама лица које представља.


Лица која могу да улазе у фреквенције других лица без икаквих предмета - посредника, могла би, када би хтела, да на одређен начин утичу на понашања одређених лица, опет без обзира на њихово место боравка, чин или положај - али ова лица, по правилу то не чине, осим изузетно, када имају одговарајуће одобрење за чије издавање нико на Земљи није надлежан!


Ако би се ово што је речено прихватило као могуће, онда се основано може претпоставити да би ова категорија људи могла добити одговарајуће одобрење да чини или помаже и у другим догађањима.


Нема потребе да се страхује!


Све је под контролом и неће се учинити ништа мимо Воље Божије! А Он своју Вољу заснива на праведности и на огромном броју информација о сваком нашем делу, али и о свакој мисли, јер су и мисли дела.


Не заборавимо, оно са почетка о енергијама носиоцима сигнала наших питања и одговора, који су уствари наше жеље! Из ове контроле нико није изузет! Бог свакоме даје оно што је заслужио и што је тражио.


Људи који имају код (моћ) Његови су мали помоћници и добровољни робови и слуге Његове, вишеструко проверени, који Га неће обмануту, лажно информисати или издати ни за какво овоземаљско благо, али ни за Небеско, јер се тамо све вреднује друкчије, тамо је свако задовољан својим местом и својим послом и свакоме су познати услови под којима се напредује.


жБринимо о људима и због људи који су добили или приграбили извесну овоземаљску моћ и овлашћење да воде бригу о народима и државама, бринимо о организацијама и државама које у име правде чине страшне неправде и злочине и не жалимо их због онога што ће их снаћи!


Не жалимо ни појединце из наше околине - оно што им се догађа и треба да им се догађа - ако је у питању грешка, они ће бити наведни на сусрет са људима који им могу помоћи. Они ће то учинити и грешка ће бити исправљена.


"Нека ти буде по вери твојој!"


-Исус Христ, при излечењу слуге
римског официра-


Значи, ово алтернативно објашњење полази од две основне претпоставке:


Прва, да је човек енергија, да живи уз помоћ енергија које непрекидно прима из Васионе, да је у непосредном контакту са 
Вишим бићима, и преко њих, и са самим Богом, да се ништа не може учинити тајно - за све учињено увек зна учинилац и Бог. 
Никоме ништа неће бити опроштено ако намерно греши, никоме неће бити опроштено ако погреши па се искрено не покаје;


Друга претпоставка је вера у снагу и моћ вере у постојање система који је овде унеколико објашњен.


Оволико је доста, оволико је довољно онима који су спремни да размисле и прихвате да постоји и оно што им је непознато.


Осталима не би помогло ни много више, па они нису предмет мог размишљања.


 Постављено 8.4.2011.г. (Драгољуб Татомировић)

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta