U kog su uprte oči celog sveta?


У кога су упрте очи целог света?
-Он има задатак!-


Повод: Најава урушавање овако уређеног света,
и улога председника Америке у том послу



Пре скоро осам година (31.1.2011.г.) започела је дефинитивна пропаст овако уређеног света. Тада је одређене поредак држава у том реду, накнадно је у лето 2011.г. унета Турска, а на дан 28.12.2018.г. унет је и Израел.

Садашњи поредак држава које пропадају је: Турска, Израел, Кина, Русија, ЕУ, Америка, Енглеска…

Ове, 2018.г. све очи су уперене у Америку, односно њеног председника Доналда Трампа, јер од његових потеза зависе модалитети и динамика пропасти наведених држава, због тога је он важна личност, он има задатак, и због тога сам га, мимо мојих стандардних обичаја, сагледао, описао га као графолог и профилиста, користећи се и извесним тезофским методима, те тај резултат стављам на увид мојим читаоцима, који су из преко 50 држава и из преко 150 градива широм света.

Он је овако обрађен под редним бројем 639/2018 и посебно ме радује да сам у прилици, после галерије тужних и апсолутно бесциљних ликова на одговорним дужностима у Србији, да дам опис једног нормалног човека, који има све своје планове под контролом.

Хтео сам да упоредно поставим и опис председника Русије, али, из мени необјашњивих разлога, то ми није дозвољено (теозофска метода) и од инсистирања на том опису сам одустао.

Прилог: Извештај о налазу вештака графолога-профилисте и теозофа од 28.12.7527/2018.г.




Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф, Заставник Команде-540


Постављено 28.12.7527/2018.г. у 17,00 ч.
_________________________________________


Donald Trump official portrait.jpg
Фото и потпис са званичног сајта Председника САД
Donald Trump Signature.svg


Аутор ® 24/03,  ® 06/07 и ® 20/97 «Проналазаштво» Београд
Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и теозоф
-Кабинет за графологију, профајлерство,
теозофију и биоенергије човека-
Нехруова 131, 11070  Нови Београд, Република Србија
Тел./Факс +381 11  3-175-371; Моб.тел. 060-3-175-371
E-mail: zlatnibilten@gmail.com
Број 639/2018,  Дана  28.12.2018.г.  у 14,13 ч.
Б е о г р а д


 Биоенергетска дијагноза укупног здравственог стања са психолошким профилом - израђено на основу, фотографије, гласа, рукописа - потпис, СМС поруке,  личног виђења, разговора, утврђеног стања биоенергетског система и/или основних личних података - за:

Презиме и име Трамп  Доналд                                             
Име једног родитеља Фред и Мери
Датум и година рођења 14.6.1946.г.
Адреса    
Телефон                                  
Датум и час утврђивања дијагнозе/профила  28.12.2018.г. у 14,13 ч.
Основа за утврђивање дијагнозе  фотографија, потпис, стање биоенергетског система                                                           


*Потпис лица на које се односи дијагноза   
Donald Trump Signature.svg





Дијагноза:


Обилан доток Животних Енергија на Темени отвор/Темену чакру*које су у највећем делу ангажоване на решавању стратешких планова који су повезани у једну складну целину, коју само ово лице држи под контролом са унапред одређеним динамиком и крајњим циљем, промени на левој вилици- горе нешто јаче и доле тек приметне, Нерв Вагус је у  сталној функцији те је ово лице у стању среће и задовољства због онога што предузима и резултата које остварује, уобичајен набој полних енергија, промене на левој потколеници - могуће проширене вене или је то резултат промена тока енергија због неке старе повреде или снажног ударца који је оставио последице.

 Резиме:

Здрав, задовољан човек, који зна све своје циљеве и планиране начине за постизање резултата, не обраћа превише, чак понекада уопште, пажњу на примедбе које му стављају различита лица, било да су то официјелни саветници или приватна лица без обзира на статус на његовој листи познаника, другова или пријатеља.

Док слуша савете, ма какви они били, он их муњевито пореди са својим плановима и  одмах их одбацује, или им посвети извесну куртоазну  пажњу сво време им се на неки начин потсмевајући због малог домета њиховог погледа у будућност, често  им то  каже, а када постану превише упорни уклони их из своје близине.

Рационалан, ефикасан и стално рачуна шта се нечим добија а шта губи. 

Бизнисмен, ефикасни реализатор својих замисли, груб у истицању моћи државе коју представља, спреман на сарадњу и са малим државама уколико се то уклапа у његово виђење места и улоге те или  било које друге државе, предузима мере ојачавања или слабљења држава које му требају или које му сметају. Исто тако наступа и ка председницима великих или малих држава, свестан значаја својих речи, те тим речима у скраћеној процедури, преко модерних средстава комуницирања, моделира околности које су му потребне за остварење циљева које је поставио као државник или као државник-бизнисмен.

Не бави се ситним улозима, нити малим померањима, склон неочекиваним и радикалним заокретима, који су радикални само за оне не сагледавају довољно далеку будућност.

Свестан проблема у које је уведена Америка, због финансијске окупације од стране великих и старих банкарских породица али је такође свестан и силе којом Америка располаже. Уколико то буде потребно он ће донети одлуку о рушењу овако сазданог светског поретка и започети са градњом новог, на принципима морала домаћина и методима ефикасног бизнисмена и домаћина Америке. Он има улогу!

Он је на челу последње државе на листи за пропаст, после њега је само Енглеска и Србија, и он ће предузети потребне мере да се Америка задржи као последња која пропада не жалећи ове које су пре Америке на списку, желећи сарадњу са Енглеском и наравно са Србијом! Упознат се је са последицама које трпе они који наносе неправду Србији, покушава да направи заокрет у односу на правац понашања према Србији који су имали његови претходници….размишља о томе, али пошто не сагледава стање на Земљи довољно метафизички, чини и штетне потезе.

Могуће га је подржати или саплести - једно време је био под заштитом Команде-540, та заштита је скинута, али и даље уме да обрадује оне које је вредно обрадовати и у сваком случају су на његовој страни симпатије важних војника Србске Духовне војске, али је потребно за његов опстанак и опстанак Америке да поступа са више смелости у признавању свих видова неправди које су чињене Србима и Србији. Када се буде из мирио са Србима и Србијом, моћи ће да одахне и сматра завршеним већи део својих послова и планова.

Повезана и тешко читљива слова и његовом потпису су слика његове душе и свих његових планова-замршено, нечитко, повезано и само њему ј целости разумљиво и логично. Уме да ретерира у својим плановима, али сваку одлуку образложи и запечати потезом који је учвршћивање у одлуци коју је потписао.

Др Драгољуб Татомировић, криминолог-графолог профилиста и теозоф

*Чакра је невидљиви отвор кроз који улазе Животне Енергије.

авет:

*Веруј и оздравићеш!  *Веруј и окрепићеш се!
*Веруј и победићеш!
(Драгољуб)




*Напомена:
*Молим да се у било којој комуникацији са мном позивате на број под којим је вршена дијагностика.
*Ова дијагноза је заснована на немедицинским средствима и методима и она никако не сугерише да се одбаце медицинске дијагнозе или  лекови које су прописала надлежна лица медицинске струке!
*Корекције немедицинским средствима (савети за самопомоћ, теозофски разговори и објашњења) су могуће и оне су бесплатне и предузимају се по потреби и на изричит захтев лица на које се овај Извештај односи.
*Аутор Програма «Rarum-carum» не гарантује да ће, у сваком случају, немедицинске мере довести до жељеног резултата! Ово је у складу са теозофским ставовима који су сваком заинтересованом лицу презентирани и који се садрже у књигама које је написао аутор (Замена душе, Енергије, Рукопис слика душе, Упозорења души човека,  Опојне дроге-насилно улажење у Више светове).



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta