Sugestija za Izrael!



Сугестија за Израел!
-Истина је то што знате-

Повод: Учестане изјаве владара данашњег Израела о ратовању и поседовању неке војне силе. Данашња Сирија, на коју јуришате свом снагом, је некадашња, али и садашња, Сир(б)ија! Србија је она!


Истина је то што знате! О 10 протеклих великих Обхода, једва смо вам ушли у траг, јер је у календару вешто украдено 184 године, а Нову Еру, ону После Христа која је пала 184 године после те тако одређене нулте године, унела је хаос у све календаре, у сву писану историју, све да би сте још толико година имали на располагању.

Откривен је Кључ преваре која је изведена на планетарном нивоу, и он је лажно објашњење узето као исечак из Новог Завета „Онима који имају, даће се-онима који немају узеће се!“ На томе је заснована организација овог света у последњих неколико хиљада година, кроз хришћанство које су осмислили Јевреји за све друге народе, Хришћанство и потом и Ислам, док су он и остали без тако добрих религија.

Откривена је и комплетна замена историје око Исуса Христа, који је Риста Србин, из Ниша… и све оно што сте постигли преко Србина, Константина, названог Великим, јер је он за вас био велики. Ваш план је он силом  тадашње римске државе запечатио, уводећи Јудео-Хришћанство као обавезну државну религију, омогућавајући реализацију онога што сте ви смислили.

Ваш план је имао рок трајања од 6000 година. Последњи Велики Обход у којем сте имали прилику да овладате светом је истекао 1408.г. када је започео  једанаести, са управом која је украдена на превару од Срба.
Тај једанаести сте користили као наставак десетог великог Обхода који траје по 612 година +- једна година. Тачна година завршетка једанаестог је 2019-2021.г.

Те године ће они којим је враћена управа над догађањима за наредни Велики Обход предузети све потребне мере, мада су оне предузете одмах по формирању те управе, 2013.г.

Тражен је и одобрен је редослед пропадања одређених држава које су вам пружиле уточиште и гостопримство и које су дозволиле да их покорите.

Оне ће пасти редоследом који је објављен. Вас, данашњи Израел, као сигурну кућу за све Јевреје света, овом сугестијом обавештавамо о следећем:

*Престаните да се силите, ваше време је истекло!;

*Престаните да плашите друге народе и државе неким вашим заслугама, оне су оно због чега ће вам се ускоро судити, вама сада живим, за све оно из протеклих 10+1 Велики Обход;

*Према вама до сада нису предузимане конкретне мере, остали сте некако нетакнути, радило се ка државама које држите у власти преко новца и лажне историје и лажне религије коју сте нам наметнули, али од сада хоће!;

*Оставиће вам се само мала  могућност опстанка преко дезертирања из војске команданта којем служите већ неколико последњих хиљада година, тачније од Мојсијевог разговора са „Богом“-он је постао ваш стварни бог и чинили сте све што се њему свиђало;

*Пратйте пажљиво све око овога што се открива-откривене су све ваше добро чуване тајне у многим езотеријским организацијама, онемогућена је употреба техничких средстава које користите у последњих 100 година, езотеријске организације су учињене немоћним, и укинуто је правило да светом владају крвни наследници Ристе Србина названог Исусом Христом, јер је крв дата само да се осети укус нечега, док је Дух Божији у човеку оно што је важно-од сада ће светом владати Духовни Потомци Исуса Христа и нашег Живог Бога по имену Срб! То се већ догађа у овом времену сређивања и дезертирања оних који то буду хтели. Вама је то познато и ИСТИНА је то што знате и то што се објављује вама као обавештење и сугестија.

*Предузмите хитне мере да одобровољите војнике Србске Духовне војске, да буде милостивија од вас, или ће према вама бити милостива таман колико сте ви свих ових протеклих хиљада година били милостиво према Србима. Не остављамо вам никакве рокове, кажемо да вам је то хитно! Али, како хоћете.

*За сада вас само углављујемо, преко реда, у ред за пропаст,  између Турске и Кине!
Сада је допуњени редослед: Турска, Израел, Кина, Русија, ЕУ, Америка, Енглеска…. Са вама не желимо да разговарамо док се јавно не подигне ваша бела застава предаја! Потом  можемо и са вама око техничких детаља капитулације.

*У славу нашег Живог Бога по имену Срб!


Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано, запечаћено и постављено 28.12.7527/2018.г. у 13,50 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta