Nečujna muzika Crvenog Orkestra!


Нечујна музика Црвеног Oркестра!
-Узалудан покушај-

Веза: http://komanda-540.blogspot.com/2018/07/rezolutno-je.html

Товљени,  гајени, спремани, па донета одлука да крену…рекао сам да се ни на који начин више нећу бавити Русијом, ово и није бављење њом, већ оним што нам се догађа од оних из Србије који би да се заклоне иза ње.

Опет би, сада када је Русија на неодређено време удаљена из Србије, због свега што није урадила, Русија покушава да од давно распуштеног свог Црвеног Оркестра у Србији, од фрагмената оних који су тај оркестар подржавали, увек из сопствених интереса, начини нову власт у Србији, како би се Црвени Оркестар у њој рехабилитовао.

Од те наводне намере неће бити ништа - најаве да наводни русофили Томислав Николић и Велимир Илић, са још неким испалим из Вучићевог воза, оформе неку наводно нову политичку странку и започну са оним што би се можда Русима свиђало... те намере остају на најавама!

Они на које се поново наводно типује су апсолутно отписани, они који их отписују и они који су отписани, знају разлоге! То се никако неће мењати! Штета коју трпе они који су их баш сада погурали у ту глупу авантуру, је штета настала њиховом кривицом!

Срби, бар неки од њих, они којим се молбе испуњавају, не слушају оне који су од свих Срба одабрали Дачића, Николића, Илића, вероватно Шешеља и још неке…. да им буду упориште у Србији.

Њима, оним којим се жеље испуњавају, се то не свиђа,  и то је узалудан посао. За такву врсту подлости и упорности да им ослонци у Србији буду Николић, Дачић, Шешељ.... Русија ће бити додатно кажњена! Заборавом код Срба! А то је врло тешка казна! Знају то и Американци, који се труде да поправе код Срба оно што су забрљали….


И једне и друге посматрамо, ко нас обрадује, биће награђен. Ко ће то бити, не знамо, осим што знамо да то више не могу бити Руси!

Ни Енглези, са њима идемо у сукоб, о томе сам већ писао, они за то знају па нека се спремају.

Осматрамо и посматрамо Американце, они треба да почисте и поравнају Србију, они су и криви што се после обарања њиховог пулена Милошевића са власти, на ту власт  поставили оне које су нашли да у том обарању учествују – сада морају да све то почисте и створе услове да на чело Србије дођу  Срби-Србијанци, они без резервних домовина и резервних пасоша, не криминалци, не лажне патриоте, не лажни Срби, не лажне поштењачине, не они који немају доказе о легалном пореклу своје имовине, не они из езотеријских организација у које су ушли очекујући конкретну материјални корист и не оне који су се обогатили у Русији, па сада Србима продају муда за бубреге. Те добре и богате Србе слободно нека Русија задржи за себе!

Ако Американци, којим се препушта посао око уређења Србије не буду поштовали ове критеријуме и они ће бити склоњени из ње! Без икаквих посебних објашњења и без икаквог уважавања њихове гвоздене силе.

Промена диригента Црвеног Руског Оркестра није довољна – мора да се мења РЕПЕРТОАР и намера свирања!

Ми Срби после много векова више нигде не журимо, нама се све наше мора вратити, овлашћени смо и оспособљени да чинимо шта мислимо да треба чинити,  и ми ћемо све то користити…. 

Ми се не бојимо никога до Бога који се зове СРБ! Од Словим Реч Божију!

Обновили смо 2013.г. активности Реда Змаја, то је онај ред који се користио оружјем-Енергијама, све је сада код нас и функционише само под одређеним  условима, више никада неће моћи бити отет и присвојен, јер је тада, 2013.г., било време за то!

Са Русије је из тачно одређених разлога склоњен Заштитни Енергетски Кишобран, склонићемо га и са Америке и задрмаћемо је земљотресима да ће постати држава Трећег света, ако то буде требало, а надам се да неће.

Затварамо ограде око Србије, улази се само кроз неке од одређених капија које су под стражом. И пуштамо кога ми хоћемо! Ко жели да уђе, нека стане у ред и нека чека, а никога не зовемо.

*   У славу нашег Живог Бога Срба!    
** У Славу Свете Огњене Марије којој је посвећен сутрашњи дан!
 
Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник  Команде-540

Написано и постављено 29.7.7527/2018.г. у 15,35 ч.
_________________________________________
Снимљено 29.7.2018.г. у 15,40 ч. - Застава Русије


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta