Korist od ljutnje


Корист од љутње

-Посебно пажљиво-

Веза:
*   http://komanda-540.blogspot.com/2018/04/pukla-su-trpila_26.html
** http://komanda-540.blogspot.com/2018/07/bez-rukavica.html

Знаш да када год имам времена или потребе обавезно свратим до тебе-ево ме на пијаци, распродао сам воће које сам донео, Циганима, на велико, они имају времена да то крчме на ситно, ја морам кући где имам и других послова.

Видео сам да си био некако љутит ових последњих два месеца, по ономе што си писао, знам шта ти се догађало и било је и мени и мојим из наше Групе „Србих-888“ и симпатично и поучно како треба сваком у лице рећи истину. Ми морамо мало више да пазимо, имамо више знања и одговорности, контактирамо са правим Вишњим силама, па се са њима мора опрезно, јер они не разумеју проблеме људи како то ми разумемо и због тога су и ангажовали различите људе да им у том сагледавању помажу.

Ти наравно немаш обавезу таквих обзира, завидели смо ти на оном чланку „Пукла су трпила“ http://komanda-540.blogspot.com/2018/04/pukla-su-trpila_26.html, када си сасуо сушту истину свима оним који брину о поретку на Земљи, посебно оним који брину о Србији! Указао си на бескорисност оних који су овде са задатком да информишу о збивањима и да предлажу, али ниси пропустио ни да се осврнеш на последње две хиљаде година у којима су Срби изложени различитим  мукама и казнама… То је произвело налог да се стање боље сагледа-протрешено је све што је важно, и могу ти рећи да је скоро све оно на шта си указао потврђено кроз накнадну инспекцију. Од тада су почела већа обраћања пажње на емоције људи, на тугу или веселост, на бес, на жеље…. Сви људи-сензори су под сталним надзором и они који имају привилегију да им се жеље испуњавају од тада више него икада раније тим својим емоцијама заправо и креирају догађања.

У принципу од љутње има само штете, али ово сада, ове љутње људи-сензора производе убрзане догађаје. Прихваћене су и промене старих устаљених правила о људима који владају државама и светом, умањено је дејство тајних организација код којих су стара знања по основу којих они заправо и владају светом, од сада ће се они бавити само собом и само формом свог организовања, никаквих догађања по основу њихових знања више неће бити.

Они су љутили и Вишње силе због начина на који  владају, али се ни оне (Вишње силе) нису усудиле да својим претпостављеним предложе нешто овако радикално! То је могао само неки обични човек, онај који не познаје строгост те Небеске Хијерархије и којег се то уопште и не тиче, јер им не припада па не може ништа од онога што већ поседује да изгуби.
Знаш, и Анђели су бића која желе да напредују, па се труде да им се не замери на неком поступку, информацији или предлогу. Како Горе тако Доле, како у Небу тако на Земљи!

Зато је она љутња ваше Команде-540 дочекана са симпатијама и са великом пажњом-сви смо то желели и сви смо очекивали да то неко предложи, неко са виших нивоа, а предлог стигао од наљућених људи са Земље!

Од сада ће се те љутње обичних људи и људи-сензора посебно регистровати и сагледавати и као емоција оних којих се непосредно тиче, биће узимана у обзир приликом доношења одлуке о тим људским стањима. Ово ће рећи да је настало време користи од љутње!

Нестало је било ефикасности и у Небу и на Земљи, некако се све умирило, посебно за ових последњих 100 година које су дате на располагање самом Ђаволу, и у том периоду се само ишло на трпљење или повлачење, избегавање сукоба, заобилажење стављања примедби…а нама људима је 100 година велики и дуг период, док је он у Небу само неколико сати или дан-два, времена имају друкчије трајање и друкчији значај. Ова ваша љутња је све уздрмала – врши се преиспитивање рада свих оних задужених за збивања на Земљи, овде говоримо превасходно на збивања око Србије и у Србији.

Сви су деловали као изненађено, сви су се правдали да је то трен, не водећи рачуна да се у том трену на Земљи изроди неколико људских генерација. Сада када сте протресли, терајте даље, будите незадовољни, љутите се, пожелите како би да то изгледа када би вас неко питао и слушао… посебно је то значајно за људе-сензоре, оне које ти знаш окупи их  па се посаветујте. Нека им за прву помоћ буде ова моја прича, нека сами извлаче закључке.

Тражили сте преокрет у интересним сферама великих сила, одбацујете једне призивате друге, ако, промените их,  а ако не буде добро опет мењајте. Не дозволите да се ухвати жабокречина над људима и самом Земљом!

Не будите млаки, будите или врући или хладни, ризикујте при предлагању, најгоре је ћутати и чекати, јер се на такав став ништа не догађа, нико не тражи, нико не предлаже, нико није љут, нико није весео и ето дебеле жабокречине! И не бојте се никога до Бога!

Идем ја сада, размисли ти о овоме што сте изазвали својом љутњом, и знајте изазвали сте по први пут после дугог времена и симпатије и завист оних који су сво време гледали и ћутали. Само напред!

Испратих скоро до пијаце мог повременог посетиоца којег ја будући да о њему не знам ама баш ништа зовем „Монахом без манастира“, он је постао члан Србске  духовне Групе „Србих-888“, захвалих му на посети, поздрависмо се па свако својим путем. Он оде кући, а ја да по сећању напишем овај чланак.

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 18.7.7527/2018.г. у 22,35 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta