Sam sebi Naum!


Сам себи Наум!

-Судбина лажног Карађорђа-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/05/naum-ce-ko-je-naum.html 

Неки од Срба-летача, оних који одлазе духом у Више светове, знају много о Ритмовима и Симболима, много што-шта виде успутно одлазећи где треба по информације или да предају информације…

Кажу да је Тома Вучић Перишић (1787/88-1859.г. Барич, Обреновац), опет жив, да опет влада и чини оно што је и чинио у време прошлог живота и функције, али и да му је судбина истоветна, само кроз још један круг.
Садашњи Тома Вучић Перишић је двоглав и оличен у Томиславу Николићу и Александру Вучићу – он је на крају пао у немилост свог газде и завршио у затвору кроз понижења која прате сваки затвор.

Тома Вучић Перишић
је издао Карађорђа, вођу побуњених Срба против Турске у невреме јер је Русија баш тада удешавала своје односе са великом турском империјом, окупио је потом и друге србске кнежеве који су, додворујући се кнезу Милошу, донели одлуку да Карађорђе буде убијен.
Нашли су убицу – Николу Новаковића из Колашина, Црна Гора, они су вазда били специјалисти за суптилне послове - онда и сада!

Када су обавили тај гнусни чин оцеубиства, Милош Обреновић је на челу својих кнежева однео главу Карађорђа у Београд и предао је Марашли Али паши, Београдском везиру, који их је одмах на лицу места понизио исказујући велико поштовање мртвој глави Карађорђа којој су се поклонили он и сви Турци из везиревог кабинета, а на поклоњење је натерао и Милоша и остале издајнике.

Томислав Николић и Александар Вучић
су са Војиславом Шешељем изигравали једно време Карађорђа, када су видели да их нико са стране не подржава, све мислећи на Русију, заокренули су колико је било потребно и почели да изигравају Милоша, до времена док Руси и Американци под командом Енглеза не разделе интересне сфере и на Балкану, али је лажним Милошима, Вучићу и Николићу, намењена судбина Карађорђа.





Велики су се усагласили!

*О чему су велики постигли договор?;

*Када, како и ко ће заменити Вучића на власти?;

*Вучић је сам себе издао, он је сам свој Наум;

*Ново понижење Русије.

_______________

Коришћене информације из интервјуа веома
обавештеног 
Србина-обавештајца, који је на адреси:

 26.07.2017, Danas
____________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=215

Људи снују, а Бог одлучује!

Вучићу Науме!

У славу Огњене Марије којој је посвећен 30.7. сваке године, на који ће се испалити моћне ракете, на које не треба реаговати силом већ памећу!

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 27.7.7526/2017.г. у 15,40 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta