Juriš na Barku!


Јуриш на Барку!

-Погрешна Пријавница-
 
Сада више и не треба објашњавати да је Србија Нова Нојева Барка – и они који су то прикривали сада на њу отворено јуришају. Јуришају на Барку, али она се не може освојити јуришем какав се изводи.

Освајање и окупација нису исто!

Окупирали су је, целу или у деловима, многи, али је НИКО  НИЈЕ НИКАДА ОСВОЈИО. И због тога је и опстала као Барка.

Ови који на њу јуришају, опет пробају на превару, опет се обраћају некоме које официјелна власт у Србији, не водећи при том рачуна са ким се и о чему договарају.

Познато је да су Американци на крају Другог Светског рата Италију ставили под контролу свог човека, мафијашког шефа, Алфонса Габријела Ал Капоне-а
 (1899-1947г.).

И тада су показали колико им је стало до демократске процедуре и личности којом остварују своје циљеве. Сада су притисли нашег цара који нема царска овлашћења да услиши све оно што њих занима, опет не водећи рачуна ни о њему ни о нама, ни о Србији посебно, јер их она занима само као Нова Нојева Барка, за коју би да се вежу и потом и управљају њоме.

Исто то чине и Руси – и они би контролу над Барком, али да у свему изгледа како се Нова Нојева Барка везује за њихов огромни у који надире вода….па се устремили исто као и Американци на нашег цара, и једни и други му нуде да постанемо један велики војни магацин за њихово наоружање које је давно избачено их употребе, као посебан знак подршке и пријатељства, које наравно скупо треба да им платимо.

Наш цар је и сада а и убудуће ће то бити, Први цар, други и трећи су ови из Русије, Америке, Кине…. Али, наш цар не  може да испуни обећања која је принуђен да им даје, не да неће, да не жели, не ни да не сме, он то једноставно не може!
Није му дато, није он тај са којим треба разговарати. Погрешна је пријавница на коју се иде.
На капију Србије је спуштена тешка реза која ту капију држи закључаном.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=213

 
Драгољуб

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta