Novi Ararat!Нови Арарат!

-Рат за Арарат-

Одавно се говори да ће се ових дана и месеци нешто важно догодити - прете, уверавају, убеђују, пробају да преваре, сакупиће се државници крајем септембра 2015.г, у Њујорку, како би се договорили да се некадашња Вавилонска кула, обнови и преко ње се цео свет стави под контролу…. донеће одлуку да се човек постави за Бога, а тај човек и неће бити човек већ Пали Анђео у нечијем телу. И тачно је да ће се нешто важно догодити у септембру, журе, јер време им је скоро на самом крају. Пали Анђели или тзв. Ванземљаљци ништа не могу на силу, они никаквом силом и не располажу, они само предлажу и наговарају,  а на нама је да то прихватимо или одбијемо.

Будући да више немају времена напретек, определили су се да се на скупу државника, са неизоставним  првосвештеником Римокатоличке цркве, донесу мере за спашавање света. Оваквог какав је где се људи опредељују како ће живети и радити, створили би свет у којем је све прописано и контролисано, створили би свет у којем се Божије Честице-душе људи више не би имале са чим враћати Творцу чији су делови, дугорочно сам Творац би почео да стари, да слаби, губио би знања која му доносе људске душе после боравка на Земљи, Његова Моћ би стагнирала, слабила и временом би је Пали Анђели учинили другоразредном, чиме би се рат између Добра и Зла окончао победом Зла….. тако смишљају Пали Анђели, тако снују (сањају) и душе неких људи, углавном оних чије су душе пристале да се повуку у споредне одаје у свом срцу, а главне уступе Палим Анђелима.

Али…. ово је рат за Арарат!
Цео наслов је на:
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/09/novi-ararat.htmlПостави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta