Nema mita na Mitarstvima!


Нема мита на Митарствима!

-Шта су Митарства о којима говори наша црква-


Наша православна хришћанска црква даје извесна објашњења о путевима на које ступа душа човека која се растала од свог тела – она говори о тзв. „Митартствима“, станицама на којима се врше испитивања душе у присуству тиужилаца и бранилаца, о одлуци да се пропусти даље или гурне у провалију… име је некако одабрано као да су то наплатне рампе или границе државе, или неке државне управе у којима се уз неко мито могу задобити извесне привилегије – оне, станице се називају Митарствима! Јер је то цркви блиско, она непрекидно спаја неспојиво, говори како се даривањем свештеника преко цркве задобија бољи третман отишле душе, указујући да се он може купити….што је наравно неспојиво са поретком у који душа ступа од њеног упућивања у неко тело па до повратка на полагање рачуна и оцену успешности одсуства из Мора Етра у којем је пре тог одласка боравила.

Нема мита на Митарствима! 


То су само контролне станице организоване да се не догоди пропуст, који би у најгорем случају значио да се нека душа Палог Анђела којој је човек уступио своје тело на коришћење у време када је тело био његово, синхронизовала са душом човека до мере да би могла да, представљајући се аутентичном  душом човека уђе у просторе који су забрањени за душе Палих Анђела, то је као гранична пасошка контрола у којој се утврђује идентитет и као царинска гранична контрола у којој се утврђује садржај онога што неко носи – овог пута је то оно што душа носи као свој капитал стечен у време боравка душе у телу.

Даље-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta