Nema kašnjenja - o Kini


Нема кашњења – о Кини

-Мислили да су заборављени-

У више наслова на овом блогу и на „Команди-540“ објашњаван је правац и захват Косира Правде којим ће се извршити плаћање свим државама у односу на њихов став према Србији, од давнина, до дана данашњег.

Косир је замахнут са десна на лево, правцем: Турска, Кина, Русија, Европа, Америка, Британија, са завршетком на Србији….. и иде то, Турска је завршена, Кина је управо у току правих припрема за пропаст, Русија се двоуми и нећка у односу на предлоге који су јој дати-лако се може догодити да не реагује на време и како треба па ни њој нема спаса, Европа је приправна за погибију, британски силеџија, геноцидна Америка  долази на ред, а потом у ред за погибију стаје и сама Британија, владар и креатор овако неправедног света!

Овде само о Кини, оној која ће заталасати цео свет да се никаквим мерама не може  зауставити док се не сруши, како би се накнадно почело зидати испочетка и на другим принципима.

Кина:

_____________

Кина: (писано 1999.г.)
Та огромна држава удаљена на више хиљада километара од Србије, која хоће да експлодира од пренасељености, пажљиво ослушкује у које крајеве би могла да одлије бар део својих становника - да попусти притисак и да они отуда шаљу новац у  Кину. Југославија је изабрана због Србије чији руководиоци не воде рачуна о контактима у обостраном интересу већ су поласкани што овде долазе  различите кинеске делегације - од делегације жена, преко разних привредних покрајинских делегација на чијим челима се заглађени црнокоси, уредни и  озбиљни Кинези који гледају шта би и они могли да "докапитализују".
Та земља је увела низ мера да своје девизне резе рве повећа са 143 на 145 милијарди долара, јер јој та сума пасује и чини је економским џином. Та земља са 145 милијарди долара резервесада тргује са Америком поводом рушења Кинеске Амбасаде у Београду - улог је: Нова Амбасада и ћутање у вези  Србије, за пријем у СТО (Светска трговинска Организација). И све ће та Кина учинити да буде примљена у ту организацију - тада ће њене доларске  резерве бити много веће.
Заборавља Србија да Кина као стална чланица Савета безбедности УН никада није ставила вето на неку одлуку која не одговара Србији - највише што  је чинила, било је "Енергично уздржана!" Кина, огромна земља хоће да буде партнер  Србији која је  спала  на 7-8 милиона становника.
Па они о толико својих становника немају када ни да мисле. Њихови многи градови имају толико становника. Никада та Кина не понуди кредит од тих својих силних резервних милијарди са неким, по Србију, прихватљивим роком отплате у робама. Њих занима плаћање у кешу - а Србија је била принуђена да то чини. И каква је то пријатељска држава? У чему се то огледа? У доласку делегација, у причама и подршци Југославији на  местима где се не доносе никакве одлуке, или се оно (пријатељство) огледа у ономе што се чини тамо где треба и како треба?!

Србијо, пробуди се!
Није теби Кина никакав пријатељ - гледају да ушићаре, служе новцу, Бога не виде, такмиче се за светску моћ, буне се против Америке а грчевити се  боре да је достигну и заузму њено место.
Погледајмо колика нам је корист од толиких трговчића-Кинеза у Београду. Проверимо шта раде са динарима које добијају за милионе ситница - да нису динари платежно средство и у Кини, а да ми  то и не знамо, или се ти динари у Србији замењују за девизе. 
Да нису они један од мотора инфлације и раста девизног курса? Или нам је можда жао што се овде Кинези нису организовали као мафија, да ли нам  је  мало наших криминалаца и њихових заштитника па сада стварамо повољан амбијент да се овде испи ли кинеска мафија? Хоће ли наши полицајци на курсеве кинеског?
__________________________

Следећи наслов се односи на Европу:


Слава Светом Арханђелу Михајлу, Команданту Небеске војске и Начелнику и Команданту Организације „Команда-540“ основане у Србији!

Драгољуб

2 comments:

Unknown 24. јул 2015. 14:13  

Како је изрекао Свети Сава-На небу признајмо вишњи Јерусалим,а на земљи ,никог да се не бојимо..

Анониман,  10. август 2015. 17:45  

Драги мој и једини, господине, Татомире, та не преврћите по својој страници, оставите и нама да се пробијамо кроз тих "600 наслова", не кварите нам, молим Вас, значе нам... Објавили сте и не дирајте (не знам шта је разлог). Уживајмо и у крају овог жарког лета, изгоре нам кукуруз и много шта. Сељачка мука стара. Да ли смо ментално заостали кроз лоше власти? Поздрављам Вас и волим и остајем вечито захвална - Љубица Кнежевић, за сада, у Берлину, још увек

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta