Tvrdjava!


Тврђава!

–Пробе освајања-


Јуришају опет, јер не верују да постоји неосвојиво, пробају са свих странa ограде, из Босне, са севера од Мађарске где су постављене полицијске страже Немачке, са истока где су успели да убеде Бугаре како им се све чини у њиховом интересу, са стране Албаније и са Косова, и сада се Европа пали са југа, одоздо, из Македоније, како се свака ватра и пали, и како се иницирао сваки европски рат који се потом претварао у светски….

Руше Грчку, али је то недовољно, далеко је она од Европе, потпаљује се Македонија, како би се уплашила Србија па да се преда Америци, а ако би она истрајавала, а и мора и хоће, онда се ватра лако пренесе на Немачку која се спустила до Суботице, на србско-маџарској граници.

Европа се не може запалити преко Украјине!
У њеној близини је снажна ватрогасна станица која то не дозвољава. И од тога ће се поступно одустати, јер је циљ паљење Европе, ради указивања на њену зависност од Енглеске и Америке, оносно циљ свих циљева је немогућа промена исхода битке која је одржана, битке између војски палих Анђела и Србије, са Русијом као својим природним и неодвојовом делом, битком на духовном плану коју су Пали Анђели изгубили, па сада као сваки Ђаволов војник јуришају на ТВРЂАВУ,  на Србију која је ограђена невидљивом и неосвојивом оградом, кроз коју и ако се прође погине се, која не дозвољава да се било који насилник у оквиру тог ограђеног простора закући, да постане староседелац,  јер је проваљиваљњем обележен за навек и сваког тренутка бива потсећан да треба да иде са друге стране те ограде.

Жртвовање 50-100 шиптарских војника послатих на најбољу полицију на свету, македонску, било је само исказивање   немоћног беса и покушај плашења Србије, показивањем шта би јој се могло догодити ако се на њу упути иста таква или бројнија група шиптарских  јадника, уцењених на најразличитије начине, све везано за голо преживљавање - њих и њихових породица, када они делују у крајњој нужди жртвујући свој живот за спас живота својих многобројних породица.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta