Nema više opomena!


Нема више опомена!

–Постављене мртве страже-

До сада, много пута у последњих  неколико година, указивано је шта ће се догађати ако се стекну одређени услови…. Хтело се превентивно деловање, указивање на грешку ради поправљања и одустајања под лоших дела.
Сада више нема времена за то.
Потпаљују нам основу, Стару Србију (Македонију) и Косово и Метохију, прете нам преко „добро обавештених“ власника приватних обавештајних служби, иако ти исти ни своје странке нису смели да опреме и Службом за информисање, прете нам информацијама које као да нам излажу по договору и по основу утврђених међусобних обавеза са оним на које указују као на наше непријатеље.

Има више месеци како су по Србији постављене мртве страже – када буду јавиле предузимају се планиране мере.

Ненасиље је основа деловања оних који се боје Бога  - и тако ће се деловати када год буде могуће! Али не и када то више не буде имало никаквог смисла.
Даље:
http://komanda-540.blogspot.com/2015/05/nema-vise-opomena.html





Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta