Volonterima na silu!


Волонтерима на силу!-

Последњи позив пред укрцавање и полазак-


Веза: Рат, али духовни! 
 ______________________________

Две композиције које возе у супротним правцима, паркиране су у Србији, 
ко ће у који воз, ко позива, ко преноси, ко верује? У који ћемо воз, 
знамо ли за где који иде? 
Један води у пропаст, на запад, други је наш домаћи, србски, и 
он се креће ка србским земљама. У који се укрцавате?
____________________________


Поуздани немачки човек, Зоран Ђинђић, доведен је на чело Србије, насиљем и новцем којим су купљене душе 100 Срба-издајника. Доведен је са одређеним задатком, који је требао да обави за интересе Немачке и Америке. Ђинђић није био волонтер – он је био плаћен, врло добро плаћен и он је имао одређени задатак.

Несумњива подршка му је дата кроз слање немачког државног авиона да га одведе у Немачку одмах по устоличењу за градоначелника Београда, како би му тамо била уручена одговарајућа награда-признање за обављени део задатка.
И са њим се догодило оно што је опште познато – о њему се само говори када се сагледавају бизниси његове удовице Ружице, и када са у бесу  говори о његовим пљачкама у којима је својим партијским друговима продавао целе фабрике за само један долар!

Он као да није ни живео. Он је Немцима дуговао све, укључив и свој живот који је положио као залог – није успео, залог активиран!
Ђинђић није успео да спаси свој живот извршавајући у целости добијене задатке јер је он имао само формалну моћ – моћ је била код нижих ешалона Организације која (је) влада(ла) Србијом од 1903.г. када је убијен краљ Александар Обреновић, односно од 1945.г. када су комунисти преузели власт коју несумњиво држе и данас.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta