Rat, ali duhovni!Рат, али духовни!

–Хибридни рат је у суштини тај духовни рат-

Од 1999.г. када су Америка и још других, више од 25, геноцидних држава удружених у нечасну коалицију, напали Србију, био је то једини - сада се зна да је то такав и последњи рат – класични, уз бомбе, уништавање свега што једном народу и његовој држави живот значи, уз тровање територија радиокативним бомбама… а када је то видљиво ратовање стало, Сатана у облику Америке, Немачке и Британије, се преобукао, куцао на врата све посрћући под теретом поклона које носи, како би покушао да победи у рату у којем је у Куманову од Србије изнуђена капитулација!
Капитулација им није била довољна, она заправо ништа није ни значила, јер су Срби опстали, и то са својим мишљењем о свему па и о тим погрбљеним дародавцима, који су само променили униформе.

Тог момента је започео овај Трећи Светски рат, посебан у свему, описан, прогнозиран, непознат а познат….

Цео текст је на:
http://www.komanda-540.blogspot.com/2015/04/rat-ali-duhovni.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta