NE SMIT VESON, SVIFT VESON!


НЕ СМИТ ВЕСОН, СВИФТ ВЕСОН!

Осигурач ове бомбе је ишчупан – када се баци, експлодираће!

Aleksej Kostin, direktor ruske VTB banke, upozorio je Zapad da ne pomišlja na isključenje Rusije iz sistema međunarodnog plaćanja (SWIFT). Njegov stav bio je više nego jasan i koncizan:
"Moje je mišljenje da bi uvođenje takvih sankcija značilo rat! Ako do njih dođe, američki ambasador (misli na Džona Tefta) istog trena mora da napusti Moskvu!", izjavio je Kostin u intervjuu nemačkom listu Handelsblat.
Pošto se čak 90 odsto ruskih bankarskih transakcija obavlja unutar zemlje, Kostin i njegov zamenik Juri Solovjev veruju da bi Rusija mogla iznaći zamenu u slučaju isključenja iz SWIFTA, kao i da tim povodom VTB banka obavlja razgovore sa Sberbankom.
Razlog za ovako žustru ocenu leži u činjenici da je ruska ekonomija izrazito ranjiva na mere koje prema njoj preduzimaju SAD i Evropska unija, a pogotovo na mogućnost da se sankcioniše i bankarski sistem, koji je vipe nego osetljiv budući da se u izrazitom obimu oslanja na dolar i evro.
Kostin je i priznao u intervjuuu, govoreći o mogućnosti isključenja iz SWIFT-a, da je bankarski sektor najranjiviji deo ruske ekonomije."
(Пре неколико дана, 3.12.2014.г.)
____________________________________________
Овај наслов је првенствено намењен, симпатизерима, члановима, војницима, командирима и командантима јединица у Организацији „Команда-540“, односно у Братству „Срб и ја“ основаног у тој организацији.
Наслов је доступан и свим другим читаоцима мојих блогова Златни Билтен и Команда-540, уз напомену која се односи само на припаднике Организације, и она је следећег садржаја:
*На дан 16.12.2014.г. започиње ток последња три месеца у којим ће се овако уређен свет променити до непрепознатљивости – од тог дана користите за међусобну комуникацију и комуникацију са Командом,  шифарске кључеве са стране 3, почевши од пасуса пет. О изменама које се односе на те шифарске кључеве обавестићу накнадно, ако то буду прилике захтевале.
*Искажите поново захвалност Америци која нам је омогућила бесплатно комуницирање у сваком тренутку – Бог своју Вољу остварује и преко оних које не воли!
А ви за Америку не тражите никакве додатне казне, њој је доста и ово што јој је одређено.
*Прикочите и љутњу сваке врсте, будите смирени, јер је тада снага наших жеља најјача и најчешће се испуњава.
*Пазите шта самостално желите – ко тражи тај и одговара!
_____________________________________________________________

Власник ове до сада најопасније бомбе, државе НАТО савеза, непријатељи Србије и Срба, са ликом јагњета омотаног вучјом кожом, још увек одмерава да ли да је искористи.
Америка је до овог двадесетог века била позната по свом оружаном бренду SMITH i WESSON који је био омиљен и у војскама и полицијама бивше Југославије - добијање револвера те марке на поклон сматрало се посебном наградом. Они из Службе Јавне безбедности су га добијали за добре резултате на сузбијању криминала, а они из Службе Државне безбедности за доба надзор над радом СЈБ!
Наравно, многи од њих из СДБ су тим наградама окончавали сопствене животе, што више звање или чин, то учестаније.
Уласком у 21. век амерички оружни бренд SMITH i WESSON је адактиран, стављен у други план, а као Главно оружје је истакнуто  компјутерско нумеричко оружје SWIFT (Друштво за међународне међубанкарске финансијске телекомуникације), па сам га ја назвао SWIFT WESSON без којег се не може ни купити ни продати, без којег је сав новац овог света безвредан јер се не може убацити у канале под контролом овог невидљивог моћног оружја, којим је Америка, са својим савезницима, остварила тоталну контролу над државама и народима, широм Земље, искључујући оне који тргују уз робну размену и неку своју локалну валуту.

Без СВИФТА све стаје, нема трговине, нема снабдевања, нема ничега што омогућава живот по којем се у овом тренутку препознаје Планета Земља.
Ово оружје, ова бомба, има већу снагу одвраћања, односно ударну снагу од свих атомских и класичних војних арсенала, делује ненаметљиво, ненасилно, безосећајно, без покретања војски, без смотри и рапорта, без штапских састанака и мапа – све се ради само кликом на одговарајуће дугме на компјутеру, на било ком делу Земље, уколико је тај део покривен делатношћу банке умрежене у Систем СВИФТ!
Једном кликом се учини безвредним сав новац који се држи на гомили, мимо банака, стечен било каквом делатношћу, јер се њиме ништа легално не може платити, изузимајући суме од 10-15.000 евра којим се могу извршити плаћања без пружања доказа о пореклу, али и тада уз изјаву о начину доласка у посед, која се не мора у том моменту документовати али је и она подложна накнадној контроли!
Цео тексте је на:
http://komanda-540.blogspot.com/2014/12/ne-smit-veson-svift-veson.html

Напомена: На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ постављено је више од 60 наслова који нису доступни на отвореним блоговима, или су завршнице наслова са блогова Златни  Билтен и Команда-540 постављене на њега. 
Региструјте се и читајте!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta