Oglas za admteh sekretara


                                                                                                       
Др Драгољуб Татомировић,  доктор права- криминалиста
 __________________________________________________
А.Г.А. КРИМИНАЛИСТИЧКА ШКОЛА  ®20/97                                                   
Нехруова 131/28, (Блок 44) 11070   Нови  Београд. Срб.                                            
Тел./Факс. +381(0)11 3-175-371;  060-3-175-371                                  
www.zlatnibilten.blogspot.com
E-mail: zlatnibilten@gmail.com
Дана 24.11.2014.г.
Б е о г р а д                             


Оснивач  А.Г.А. Криминалистичке школе др Драгољуб Татомировић, по основу указане потребе, у фази припреме за послове који се уговарају, објављује


О Г Л А С

о припремном избору једног Административно-техничког секретара за период од три месеца за наредни планирани* повећани обим послова из делокруга рада школе.
*Планирано, ово је припрема за ситуацију да се све одвија по плану!

Период ангажовања:
*Три месеца од дана отпочињања реализације планираних послова у интервалима 7-10 дана са паузама од 3-5 дана између тих периода.

Почетак ангажовања:
*Оријентационо, за месец-два од дана објављивања огласа.

Место обављања послова:
Београд и територија Србије ван подручја Косова и Метохије.

Плата:
*1.000 Евра/нето/месечно

Услови за кандидата:
*Лице женског пола, старости 40-55 година живота, Висока или Виша стручна спрема друштвеног смера, лојалност и поузданост, дискреција, искуство на канцеларијским пословима, солидан рад на средствима ИТ,  (компјутер, интернет, копирање,  штампање, фотокопирање, писање текстова - самостално и по диктату, читког рукописа на ћирилици, вођење евиденција ученика, израда табела и графикона,  израда спискова,  селектовање података у одговарајуће датотеке и друго од значаја за канцеларијско пословање), солидна писменост/србски језик, елоквентност, таленат за лаку интерперсоналну комуникацију, стрпљивост, могућност контроле сопствених емоција које настају у контактима са много људи и друго од значаја за успешан рад на пословима са кандидатима који се обучавају за одређене специјалности у овој школи.

Кандидат треба да је без обавеза према деци, мужу, љубавнику, родитељима, унуцима и осталим лицима, без обавеза честих телефонских или других контаката са њима, односно без обавезе да их  непосредно обилази у периодима боравка ван Београда, нити да им та лица долазе у посете или са њима бораве у време периода рада на терену у интервалима од по 7-10 дана, како би ангажовано лице могло да у целости  буде концентрисано на послове због којих се ангажује, као и без обавеза према домаћим или страним обавештајним службама или домаћим и страним тзв. Невладиним организацијама или према криминалним организацијама или политичким странкама и покретима, те да могу да прођу теренске провере којим ће се проверити наводи из пријава за овај оглас.

Да не пуши, не пије алкохол и не користи опојне дроге, да не користи јаке парфеме у великим количинама, без обележја друге врсте које би га учиниле неподобним за ове послове,  да се пристојно и уљудно понаша, облачи, шиша и понаша без упадања у очи по било каквим специфичностима или екстремностима у сопственом животу који је видљив у време рада за ову школу.

Да је само држављанин Србије, без могућности добијања и држављанства друге државе (двојна држављанства) по било којем основу, да није кажњаван за умишљајна кривична дела или тежа дела против Јавног реда и мира и да се против кандидата не води кривични или прекршајни поступак за наведена дела нити да је познат у јавности у негативној конотацији.

Пожељно је:
*Да кандидат има возачку дозволу „Б“ категорије, возачко искуство од бар 50.000 км. да има сопствено путничко возило или да се лако адаптира на друго возило, да буде из Новог Београда или Земуна, тј. да његови доласци у канцеларију ничим не плене пажњу оснивача школе. Под истим осталим условима лица са овог подручја ће имати предност. Знање руског језика је такође предност.

Ангажованом лицу ће бити плаћени сви трошкови путовања у место непосредног ангажовања, трошкови боравка у том местима, укључив у то и исхрану, без плаћања дневница или евентуалних прековремених часова рада којих би можда могло бити у трајању по сат-два дневно у дане ангажовања, јер ће исти бити надокнађени слободним данима у слободним периодима између група на обуци.

Изабрано лице се ангажује у својству физичког лица, од стране оснивача школе који такође послује као физичко лице, значи без плаћања трошкова пензионог и социјалног осигурања, или пријављивања у радни однос.

Пријављивање на оглас:
Е-маил поштом, са кратким описом референци у складу са условима који су наведени, водећи рачуна да се форма и садржина пријаве узме у обзир и као доказ о испуњавању тражених услова.
Кандидати који буду ушли у ужи избор, биће позвани на разговор и договор око ангажовања, у канцеларију школе у Новом Београду, којом приликом ће бити подвргнути одговарајућем тесту од значаја за послове због којих се ангажују, укључив и рад на компјутеру.

Рок за пријављивање: 10 дана од дана објављивања огласа.
Др Драгољуб Татомировић
Оснивач А.Г.А. Криминалистичке школе Београд

Постављено 24.11.2014.г. у 15,05 ч

____________________________________
Снимљено 25.11.2014.г. у 15,27 ч.- Застава Русије 



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta