Heroji bez Organizacije!



Хероји без организације!

-Замагљено осећање моћи-


В е з а:




Човек који се окитио ликом хероја, вратио се у Србију после скоро 12 година притвора, изненада за нас, а он каже и за њега, па нас затекао равнодушне, неповерљиве и опрезне, а он по схватањима и погледима, по намерама и методима за остварења тих намера, као да је јуче отишао – али у том времену одсуства изгубио странку којом је владао као са својом приватном дружином, у коју није желео стручњаке нити оне који би умели и смели да му се супротставе – владао странком и државом као битан политички фактор, на памет, на силу, на галаму, на претњу, на везе које је успоставио од времена стварања странке уз помоћ оних који управљају са свим што нам се догађало од његове појаве у Србији, већ давне 1985.г., и до сада када се он вратио са принудног отсуства.
Даље-клик на: 

1 comments:

Анониман,  26. новембар 2014. 19:34  

”Довољан је само један човек распаљен огњем Божанске ревности па да цео један народ преобрази” - Свети Јован Златоусти

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta