Primopredaja!


Примопредаја!

-Окупљање пред изгубљену битку-


В е з а:

Када су, у своје време, ратни саветници Србина, Александра Карановића, познатијег као Александра Македонског, саветовали да један добро утврђен град у Азији освоји изненадним  нападом, ноћу, он је одговорио «Да ја не крадем победе!» - ми, колико нас је преостало у Србији и ван ње, који се не стиде и не плаше да кажу, и са поносом истакну, да су Срби, налазимо се у истој ситуацији у којој и наш славни предак, Карановић –  не желимо да крадемо победе од ових који су већ потучени до ногу, па се чека уклањање погинулих, не желимо да они ћутом оду негде, да побегну замећући трагове и у уништавајући доказе – трагови нам требају како би их вратили у Србију, ако се не одазову на позив да се јаве коме треба, где треба и када треба, а докази нам требају како би они у редовној судској процедури били слика њиховог деловања.

Наше жеље су услишене!
Наш будући труд се смањује, за нас је већ, као за сваког победника, почела да ради поражена страна!
Раније сам говорио да у свету постоје само три важне државе – Србија, Русија и Америка на челу са Британијом! 

Ове две, нама непријатељске, свакако злочиначке нације и државе, Амeрика и Енглеска, искупљују своје грехове, хоће да то они који ће у овој «ПРИМОПРЕДАЈИ» примити управу над Србијом, имају у виду њихове нетражене услуге, ради будућих бољих контаката са њима, са Србијом, па се труде да својим новцем и утицајем, сплеткама, уценама, наговарањима, лажним обећањима, у чему су врло веште, обележе све своје слуге, које називају присталицама демократије – хвала им много на томе, мада они који примају у току Примопредаје, немају намеру да праве било чије и било какве спискове, али нека, када их они направе онда ни издајници на њих неће стављати примедбе.

Ми који ћемо, ускоро, ових наредних месеци, у целости преузети Србију, а преузимање почиње у идући четвратк, 16.10.2014.г., одржавањем симболичне Впојне параде преостале ратне силе Србије, у којој ће своје учешће узети и Војвода Русије, наш брат Владимир – он ће потом да иде даље, има много послова око обележавања територија које су му додељене, али овде остају они са којима треба извршити све техничке поступке који се тичу ПРИМОПРЕДАЈЕ – Енглези после 1806.г., када су организоовала и урушавање Отоманске империје преко устанака у Србији, после више од 200 година неприродне власти над Србијом, исту враћају у окриље Србског Племена, које се називало и Словенима, који сада имају једну велику државу названу Русијом!
Али Русија је Расија, она је Рашка, она је заправо Србија!

Незаконито и на превару узето, враћа се ненасилно!
Дање-клик на:
http://www.komanda-540.blogspot.com/2014/10/primopredaja.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta