Vidljivo delo Nevidljive ruke!

webtarantula.com


Видљиво дело Невидљиве руке!

-Поравнавање рачуна-


В е з а:

Ратови се воде ради прерасподеле  богатства на ширем, али и оном најужем, плану – од увек, сада, и убудуће!
Сви ратови су увијани у обланде патриотизма, расне припадности, одбране вере, повратка људске правде која је називана Божијом правдом, а када се заврше уочавала се само замена власника богатстава и извесних промена које су  у сразмери са ставом новог власника у односу на људе и на  постојање његовог страха од Бога – неки су се плашили па покушавали да владају тако да би се то и Богу свидело, остали Га се нису плашили, па чинили све оно што чини човек ничим ограничен у примени права која је обзбедио силом, све чинећи злочине које је оправдавао нечим, од примене закона до ненадано искрслих потреба да се нека вредност брани или освоји и чињењем најстрашнијих злочина.

Ратови људи никада нису ни престајалаи, они су мењали форме, па се некада чинило да се коначно међу људе вратио мир, а у том миру су смишљани нови ратни походи.

У новије време се говори од ратовима од пре 100  и од пре 70 година, док се припремама од 1945.г. за рат који се учинио видљивим 1991.г. и 1999.г. када су западне државе желеле да обнародују своју снагу и своје намере, мање говорило -  људи, државе, народи и њихови предводници су као нојеви забијали главе у песак, све мислећи како се неће догодити оно што су западне државе јавно и чиниле, и најављивале и себе аболирале од било каквих успостављених норми, све подводећи под максиму да «Сила твори право!», или «Реалност на терену».
Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.com/2014/08/vidljivo-delo-nevidljive-ruke.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta