Unutrašnji poslovi - Unutrašnjim Srbima!


Унутрашњи послови – Унутрашњим Србима!

-Понуда владарима Србије-


В е з а: 



Ево, Организација «Команда-540» оформљена од Унутрашњих Срба, да ненасилно преузме власт у Србији у тренутку када је владари више не буду могли вршити ни држати под контролом, на Ивањдан, само пола године после прве поруке и поуке јавно износи своју Понуду владарима Србије, како би им се омогућило да наставе са вршењем функција на које су изабрани, без да се уплићу у послове који име непосредно не припадају по закону, све са циљем да се предупреде планови оних који не воле Србију, да завладају Србијом преко изазивања хаоса у њој, после којег би се нудили као пријатељи  и спасиоци – ова Понуда је и упозорење свим оним који увелико раде на припреми хаоса, да им се то неће дозволити, да су уз њих само Срби-издајници, да су Унутрашњи Срби на свом терену, да ће им се прикључити увек потребан број успаваних Унутрашњих Срба, после чега ће се омогућити да легална власт настави да врши своју улогу, уз измену оних који су се стицајем различитих догађаја, ГРЕШКОМ, нашли на функцијама које онемогућавају да Србија постане једна домаћински уређена држава.

Организација «Команда-540» ће власт преузети ненасилно, заправо она ће власт само очистити од Срба који су се грешком нашли на извесним важним функцијама, а подршка силом ће се обезбедити законитим радом постојећих државних органа овлашћених и на коришћење силе, коју сада не могу да користе јер им се у посао мешају они који своје функције незаконито шире и на ресоре који су по законима независни у свом раду.

Даље-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta