Prekupci!


Прекупци!

-Ко верује издајнику-
  
«Ко мачем сече, од мача ће погинути!» 
- Парафразирано из Светог Писма-

«Проблем који се може решити 
новцем и није проблем!» 
-Јеврејска мисао-

Садашњи владари Србије, Николић и Вучић, издали су своју претходну партију (Србска Радикална странка), заклетву дату у цркви, кума Војислава Шешеља који је био у затвору у Хагу, и под мени непознатим условима, направили нову странку и успели да преко власти, којој су као били као нека опозиција, од  Уставног суда  Србије добију мишљење да су мандати које су пренели из своје бивше у новостворену странку, власништво посланика, значи оних који су били на листи странке, али не и власништво странке! И тако су без избора оформили прилично бројну посланичку групу која је на неки начин купљена – новцем, обећањима, уценама, свеједно, битно је да су Прекупци обавили свој део посла!
Време текло, њих двојица ојачавали, странка им  по броју чланова постала највећа – задобили власт, осилили се – Николић је чак себи дозволио да са места председника Србије «Замоли» - Читај, присили - Уставни суд да застане са оценом онога што су Вучић и Дачић потписали у Бриселу (Предаја Косова Шиптарима) док се тај споразум око предаје не спроведе, Вучић је тражио од КФОРА на Косову да му одобре да са србском полицијом уђе на Косово на само 45 минута, да тамо уведе ред међу Србе који се противе ономе што су он и Дачић потписали, слао је на Косово жандармерију да би плашила Србе..... понашао се како је то свима добро познато и сада на насловној страници његових новина гледамо како је «Европа осмислила удар на Србију», а све преко истраживања лажног доктората његовог друга, којег је, ко зна због чега, поставио на место министра полиције – Европа врши удар на Србију кроз разоткривање лажних диплома!
Ако се то тако схвата, онда смо ми своје постојање, по свему судећи, завршили – ако се владајуће странке плаше истраживања легалности диплома њених кадрова на министарским местима, шта је остало од обећања које су челници сада владајућих странака давали када су наговарали грађане да гласају за њих?
Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.com/2014/06/prekupci.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta