O umiranju državaО УМИРАЊУ ДРЖАВА-Правила, неминовност, последице-


В е з а:

-Извод из наслова везе од 27.8.2013.г.-
Мртав је сваки човек без поноса, покорена је свака држава без поноса и у тренутку када пристане, без борбе, на ПОНИЖЕЊЕ. Бог не подржава плашљиве, јер су Му неверни и јер не верују у Његово «Не бој се, ја сам са тобом!»

Наше, србско, искуство у вези умирањa државе,  сада je ваљда, када смо сведени на oвo мало преостале територије, неспорно!

Наша држава је смањивана кроз издаје њених владара, кроз савезништво са странцима, кроз удвориштво и сервилност странцима, кроз остварење неких искључиво личних интереса србских владара – Слободарски Ген је уништаван ситематски, упорно, методама које су давале најбољи резултат, али је у пепелу сваког примењеног метода странаца чврсто стајала ИЗДАЈА!
Издаја себе, па народа, па Бога.

Народ се освешћивао, повремено се бунио и задобијао помоћ која му је омогућавала  да опстане, али се Слободарски Ген чинио небитним јер се број оних у којима је очуван смањивао непрекидно, па и данас када нас већина све види, разуме, али не предузима ништа. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta