Nobilo, naš brat i drug!Нобило, наш брат и друг!

-Посета адвоката изазвала потрес у Србији-

Неовлашћено прислушкиван или и измишљен разговор у
 једном  окружном месту у Србији у којем се често окупљају другови
који се друже и сарађују, па сада и владају Србијом – састали се
после посете хрватског адвоката Анта Нобила:


Уводна реч Ивице Дачића:

«Хрватски адвокат Анте Нобило, је наш брат, наш друг, дошао на дан у Београд и развејао све магле којим смо се били окружили све у уверењу да је могуће јуришати у ЕУ и бити примљен у њу, тако што смо улазницу платили са 15% територије Србије. Али, Немцима је то мало, то рачунају да им је и припадало, сада траже да се они и ми, опет као пре 100 година хоће да непосредно учествују у хапшењима по Србији, ангажујемо и хапсимо по некој њиховој листи и шта ми сада можемо .....?»  

Даље-клик на: http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=27

0 коментара:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta