G-2 u Nužnoj odbrani!


Г-2 у Нужној одбрани!


Троглави Владар Србије (Николић, Дачић Вучић) увиђа опасности од времена које долази ових наредних дана и недеља, катализатор је њихов појединачни интерес исказан у више сегмената који су их у целости окупирали.
Претежни њихов осећај је осећај страха!
Страха од губитка позиција које су им у једном тренутку изгледала као изледне, као реалне, садржане у функцијама које врше, у ослонцима на тзв. стратешке савезнике са којим се савезништво никако не може рационално објаснити, јер нема елемената природног савезништва, историјског, етничког, расног, идеолошког, верског, географског...... у питању су једнократни покушаји реализације на брзину и у Нужној одбрани створених пројеката који би их у неком тренутку, из неког разлога, уз нечије одобрење, подржали у владању троглавом, али не бива, не може један човек са више глава да чини нешто хармонично, корисно и разумљиво.
Да је могуће друкчије, па зар се човек не би рађао са више глава – са  две, три, пет, већ колико затреба неком србском генију који се олако упусти у послове богова – све знајући и све моћи!
Навршило се 23 године владавине новокомуниста који су се маскирали као Социјалистичка партија Србије, Српска радикална  странка, Српски Покрет обнове, Демокртаска стрaнака, Демократска странка Србије, НС, ЈС, СНС итд, већ коме се какво име допадне у тренутку имагинација везаних за долазак  на место владара Србије.
Шта се то догодило да се уплашио наш, србски, Троглави Владар?

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta