Dimne heroinske zavese!



Димне хероинске  завесе!

-Удар на хулигане, наркомафију,
на криминал, на народ, на живот-


Веза:
од 17.4.2011.г.

Ми, Срби, навикли смо на грмљавину Светог Илије, не идемо у поља на Огњену Марију – и ту грмљавину сматрамо нормалном. Али, нови самопрокламовани србски свеци, самоканонизовани у које се не сме не веровати грме лети, зими, у јесен у пролеће...... бацају нам хероинске димне завесе - да ништа не видимо и не чујемо од њихових громова, од њихових најава Државних Удара - Удара на хулигане, наркомафију, на криминал, на народ, на живот!

Не може добар и поштен свет од тих њихових лажних удара и громова и правог дима, да дође ни до речи ни до мисли – оне мисли која би породила и питања: Одакле сада толико криминала, дроге, мафија, хулигана?

Ја нисам  никакав ни геније ни пророк, не сматрам се неким посебним стручњаком, мада не знам некога ко би ово што пишем аргументима демантовао, па мојим читаоцима стављам поново на увид чланак који стоји на Златном Билтену од 17.4.2011.г. – има на њему више од 450 наслова, па вам ја скрећем пажњу на овај.
_____________________

На новом сајту Златнибилтен.срб који ће ускоро да проради, намењеном будућим регистрованим читаоцима, обавештајним службама, приватним агенцијама које се баве пословима безбедности и другим заинтересованим појединцима, појавиће се много других озбиљније конципираних наслова па и наслов «Косовска жетва» која ће указати на даљи развој «Косовских лептира» који су сада као црви преплавили Косово, и чим постану лептири крећу ка оним који су посејали то што сада треба да жању - бела Ал Каида се спрема за лет ка Немачкој!
___________________

Ове хероинске димне завесе, сматрајте делом оне количина ИЛУЗИЈА којом нас ова власт плаћа за стрпљење и незаинтересованост како би она опстала још неко време у седлу, али испашће из седла, када коњ посрне или се стропошта..... јер се и коњ којег јашу, држава и народ, не може хранити само најавама траве која стиже око Ђурђевдана – а Митровдан био пре неки дана. 
Коњ се мора хранити сеном, кукурузом, мора ми се давати зоб. Они тога немају и њихов коњ већ учестано клеца, пашће без да га било ко дотакне.

Србији не требају никакве нове полиције, никакви други закони за прогон криминала па и оног око дрога – србској полицији треба одрешити руке, србским тужиоцима треба скинути повез са очију, србске руководиоце треба у свему третирати као сваког другог грађанина Србије, у кривично-правном смислу!

И то је решење проблема – проблем и не постоји, проблем су људи који руководе Србијом од 1990. - до дана данашњег.

Детаљи-клик на:


Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 14.11.2013.г. у 15,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta