KAPITULACIJA!



Капитулација!

-Правоснажна и извршна-

Веза: Наслов на Зл.Билтену


На данашњи дан, пре 69 година, разбојничко-геноцидна држава Немачка, потписала је Безусловну Капитулацију  и дан-данас је у том статусу.

На данашњи дан је започео борбу против Хитлерове окупације, генерал Драгољуб-Дража Михајловић.  Генерал је жив – данас му је клицала његова војска постројена пред његовим спомеником на Равној Гори! 
А човек не умире докле год га помињу на Земљи! Није бесмртан балсамовани фараон или Лењин, бесмртни су они о којима се говори, којим се упућују поздрави и поклици!

На данашњи дан, проверено непосредно, и поред труда терористичке организације комуниста која је од 1944.г. и данас на власти у Србији, са својим фракцијама различитих назива,  да се уништи семе родољубља, православља и србства – низом сатанистичких метода - на Равној Гори је извршена  смотра врло великог броја припадника четничких јединица, постројених у чете и батаљоне, јединствено униформисани, са својим старешинама, из свих србских крајева, да би смотру извршио Четнички Војвода Славко Алексић, који је у обраћању строју војника рекао између осталог «да је посебно задовољан што говори испред строја војника из три генерације!»
Комунисти нису успели!

На данашњи дан у времену од 07-09 ч., потврђена је немачка Безусловна војна Капитулација – постала је правоснажна и извршна!
Гледана је разбојничка држава целих 69 година – време проверавања – утврђено је да се ни у једном сегменту није променила, чак да и сада користи своју специјалну тактику поробљавања – уценом и претњама.

Други разбојници пред којим је Немачка капитулирала, однели су «немачко» злато (3.500 тона, опљачканог широм Европе и Африке) на чување и сада одбијају да јој га врате!
Тиме је немачка капитулација потврђена оним што је људима видљиво и разумљиво, о оном другом што је чека, Немачка ће тек да види када се буде догађало.

Србија се зове СРБ и ја. Она се зове БОГ и ја. Срби су Бога који се зове СРБ признали за свог Оца и Господара, увек Га истичу испред себе и само кажу Он и ја, Бог и ја, СРБ и ја.
Бог СРБ је обележио своју територију на Земљи и учинио нам је ту границу 2004.г. видљивом на корицама књиге «Заштити силом читану реч» - може се видети или преузети са овог линка:

На тој територији живе они којим је Он ту територију поклонио – они који су пристали да буду безимени и истовремено они који се називају по Богу – Срби-ни, Србин син, Срби-на деца, а своју земљу су назвали Срб и ја – на њој живимо Бог СРБ и ја, од чега је настало СРБИЈА!

Е, та Србија је због тога Небеска! Јер је њен власник сам Господ Вишњи!
Том и таквом Небеском Србијом не жели (замислите: Он не жели, као да му је то неко нудио) да управља Ивица Дачић, и зато је постао бивши; не жели да слуша Цркву ни Александар Вучић који каже «да ЊЕМУ! неће црква управљати државом!» и зато је он бивши, том и таквом Србијом неће да управља ни Томислав Николић који се упреподобио па све би да имитира мудраца, патријарха или бар монаха-искушеника, јер он зна «да је баш сада време да се са Шиптарима нагодимо тако што ћемо натерати део свог народа, да заједно са делом Божије Њиве, оде под власт оних који ломе и пале светиње посвећене нашем Живом Богу СРБУ – и зато је он само бивши!

Ја сам их први тако назвао и тога се држим – али ја нисам остао сам, иза мене се потписало још десеторо СРБове деце иза наслова «БЛОГТОП» - и то је било за сада довољно! Али, позив и даље важи!

Цар Лазар је победио вишеструко већу турску војску на Косову, јер је Бог СРБ био уз њега, наш Александар Карановић-Македонски, победио је вишеструко бројнију персијанску војску, јер је наш Живи Бог СРБ био са њим! Бог СРБ је био и уз нашег цара Душана и због тога је он био повратио део наших окупираних територија, па зар је за нас 10 било неки проблем да победимо шаку полтрона и кукавица који се одричу Бога СРБА!? Није, лако су побеђени уз помоћ Оног истог којим је помагао Лазару, Душану  и Александру Карановићу!

Лако је побеђена и разбојничко-геноцидна Немачка, Америка и све оне државе које су јуришале на Ограду око Божијег Имања у рату против Бога 1999.г., лако је Русија пребачена у табор оних који јуришају директно на Божије Имање – она је посредно Јуде помагала, даје новац оваквој влади Србије!

СРБова деца, она којим Бог СРБ испуњава молбе, немају никакву овоземаљску силу, војску, новац, злато, они никоме не прете, али: Њихов глас - њихове молбе стижу до Бога СРБА! И тиме се ови ратови завршавају.
Група «Србих-888» (има такав наслов на Зл. Билтену) се ових Светих Дана била окупила у Србији – јутрос јој је дато несумњиво обавештење  да су све њихове молбе услишене, и ја којег они повремено обиђу, попију по чашу воде и поједу по један ратлук, то од њих и чујем, добијем одобрење да напишем, и то са великим задовољством чиним и данас, на Марковдан!


На ту Божију Имовину, на ту Божију Парцелу, Њиву, Забран, Летњиковац на Земљи – на Србију, од Постања јуришају Пали Анђели – Зли духови и народи који им служе, са циљем да се отме Божије! Значи, јуришају они разбојници који би и од самог Бога да отму!

И отимају, прете, уцењују, бомбардују, поткупљују Србе који су своје тело уступили Палим Анђелима, за функцију на које су због тога постављени..... рат је непрекидни са Богом и ово мало нас Срба, деце Бога СРБА, али Ограда коју је Бог поставио око свог имања је непробојна и онај ко на ту Ограду јуриша бива уништен!
Наши сељаци тако штите њиве и усеве од стоке – ограде оно што чувају обичном жицом која је прикључена на акумулатор од 24 волте и краве беже! А Божија Ограда је са напоном који се не може ни исказати – али глупи и зли народи и духови, као сваки глупи во, ипак на њу јуришају!

Пре месец дана су натерали бивше председнике Србије, Владе Србије и министре полиције и војске, да предају без борбе део територије Бога СРБА коју је он дао Србима - деци својој.
И ова тројица бивших, пристали и потписали!
И где су они сада?

Има ли оног охолог пеливана и певача Дачића, има ли гордог Вучића и лажног патријарха Николића, да изађу пред бар неку групу Срба да им објасне, припрете, укажу?

Нема их, не држи их место, стално би да негде иду – један у Америку, други у Загреб, трећи у Израел – све им тесно у Србији, врућина им – чак и они виде да су избачени са Божијег Имања – Србије.

Нема горде Немице, црне Ангеле, да прети нама Србиним, нама Србима – јутрос јој је саопштено да је Безусловна Капитулација од пре 69 година, а на данашњи дан, постала правоснажна и извршна!
Поново је окупирана од разбојника који су је победили и 1944. али је то мање опасно – сада је окупирана од стране од оних од којих се не може бранити ни одбранити. Заслужили су то Немци: Три пута војском нападали Божије Имање, поткупљивали Србе-Јуде и сада им је судбина запечаћена!

Нема ни америчких пулина који редовно лају на Божије Имање, нешто само издалека поручују, да дођу не смеју, па су позвали свог миљеника Дачића да им буде «гост» бар 10 дана – овај то прихватио, све мислећи да ће му они дати неки ранч на којем би се крио од Бога – али нема скривања од Њега, Дачић је бивши!

Нема ни тзв. браће Руса – и они се нећкали шта би и како би, и на крају дреше кесу да подрже Јуде који разбијају Божије Имање, виђени, пресуђено и њима јутрос, иду у пропаст - ратовали са Богом! 
Еј, луда браћо! Еј, луди Руси, што се одрекосте Оца, што се одрекосте имена СРБин – ви се одрекли Бога СРБА, СРБ се одрекао вас и путујте заједно са осталим разбојницима!

Братство које у име Организације управља Србијом, уплашило се, ставило се на чекање, све спремни да им појединачно уручују отказе и стављају лисице на руке, и то они којим су они требали да ставе те исте лисице – времена за чекање није било, па је предузето што је предузето – ви из Братства, не оклевајте, знате шта вам је задатак, ваљда сте се организовали, не допустите хаос на Божијем Имању, да не будете бивши као ови о којим овде говорим. Чега се плашите? Па, зар се плашите ових о којима све знате?
Ко сте и ви заправо? Зар да се и на вас удари?
А, хоће, изузетака нема!
Нека вас не лажу са терена – послали сте да гледају шта се догађа на Равној Гори – хало, Братство, потврђује се да бринете бригу о у свему бившим!
Треба осетити Дух оних који су се тамо скупили, број није најважнији 3-4-5.000 СРБине деце на једном месту! О томе треба мислити!

Ја сам купио једну лепу официрску капу србске војске. Које капе ћете ви ставити на главу ових скорих дана, када ће свако ставити неку капу на главу и тако се обележити?  

Бог са нама – Пристани Боже!
Слава светом Апостолу Марку, 
којем је посвећен данашњи дан!

Драгољуб


Постављено на Марковдан, 8.5.2013.г. у 16,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta