Pažnja-Detonator!


Пажња - Детонатор!

-Спреман је детонатор и за Србију!-

Имам неких личних послова, не стижем сада да ово образлажем, пробаћу да стигнем данас, или сутра, свакако. У питању је ово што уговарају Дачић-Вучић-Николић, пропале паре на Кипру, проблеми везаних руку Владимира Путина.... немогућност да било која позната јавна личност или покрет или странка организују нешто делотворно за спасавање Србије – мораће се нешто другим методама. Организација која влада Србијом, за сада, само тихо, протестује. Пробудиће се њихов намерно умирени витешки дух...... детонатор је у приправности!

За Црну Тројку Србије: Пазите шта радите! Да не буде да нисте знали.

Ко није у току, нека поново прочита
У наставку је испуњење мог обећања у вези овог наслова.

Драгољуб

Постављено као најава 29.3.2013.г. у 12,00 часова 

Испуњење обећања:

Ево, по изазваном интересовању и исказаним манифестацијама, сада сам сасвим сигуран да је ово право време за један овакав наслов са оваквим именом. Одмах су ме звали наши експерти за експлозиве и у шали ме питали да ли је планирани детонатор тренутни, темпирни или неки трећи..... рекао сам им да је то у сваком случају ТЕМПИРНИ, да је невидљив, да се активира речју и да је реч-активирање, данас искоришћена у времену од 12-13,04 ч. када је јасно одређен и редослед детонирања и последице које ће проистећи из такве експлозије, дуго задржаване, како би сви били сигурни да нема сврхе даље чекати и како би се сваки од нас, посебно од оних који учествују у паковању експлозива, показали у свом правом светлу.

Погледао сам и кога све то интересује – мимо Србије – и према очекивању је: Американце из Арапских Емирата, из Америке, из Македоније, Аустрије, Брисела, Шпаније...., наши су данас, до сада, отворили овај блог 16 пута, рачунам на преко 30 њихових отварања до краја дана, али нека - они су наши, на њих се и рачуна, овај чланак је у неку руку обраћање и њима којим је данас додељена специјална улога купања, прања и умивања од свега у чему су учествовали од 1990.г. када су довели и пазили Милошевића и потом ове друге, све до Тадића – Николића не рачунам.



Ко чини наведену «Црну Тројку»?

Они који држе власт у Србији – Александар Вучић, Ивица Дачић и Томислав Николић. Они су јавне личности и ја сам као графолог-профилиста данас извршио још један контролни увид у њихово укупно психо-физичко стање и са апсолутном сигурношћу тврдим да они више нису у ситуацији да учине било шта, а да је то резултат њиховог промишљања – они су енергетски потпуно исцрпљени, делују по инерцији, под страхом су, очекују свој суноврат у сваком погледу, неки се и мире са свим што их чека јер су свесни да је ово предуго трајало и да се много комбиновало, да су се прекомбиновали.



Сада наступају у намери да покажу како су људи од речи, они знају коме то морају и коме настоје да то покажу – нама је јасно да они НИСУ људи од речи!


Они ће Шиптарима понудити скоро све, али Шиптари неће бити задовољни, Шиптари имају налог да сваку понуду одбију, јер су они и даље само играчка у одмеравањима великих, превасходно Немачке и Америке, Русија се сама ставила по страни.
А ако Шиптари прихвате галантне понуде, знак је да нам Американци помажу да се што пре почнемо купати и отарашавати овакве власти.

Ово што ће они понудити има два циља: Прво: Да настоје да покажу свој крајње сервилан  положај у односу на Америку и Немачку, да им се додворују и препоручују за подршку да и даље опстану на власти и друго: Да свима у Србији буде јасно о каквим се људима ради.
Ја их не називам њиховим формалним звањима - председником и министрима – јер они то више нису! Само још није обнародовано нигде до овде на Златном Билтену!

Они су заузели те позиције, али они не могу да владају. Организација која влада Србијом, чију моћ држи «Братство» различитих Срба са духом витеза, није дала сагласност да они и преузму власт и они су само запосели канцеларије из којих би требало да владају!
Да је то тако, сви смо могли закључити из њихових жалби на полиције, тајне службе, на уверавања како их прате, прислушкују, угрожавају у саобраћају, како их не информишу, како их не позивају на састанке.... једном речју како их игноришу!
И то је једна велика истина и то је уједно и потврда овога што се пише о неформалном «Братству», које преко Организације управља Србијом.

Тражено је и догодиће се:

Понижени, уплашени и у свему разоткривени вршиоци власти када се буду вратили, они који иду да предају Косово, односно када се потом поново скупе на једном месту, неће од страха смети да се растају, све сумњајући један у другог да ће неким "својим снагама"  наредити да оној другој двојици нанесу неко зло. 
Те организације у које се они уздају имају на својом челима шефове који су у идентичном стању у којем је Ивица Дачић – нижи ешалони, чланови «Братства» ће игнорисати наредбе ове тројице и шефова које су они поставили управо због овог тренутка – видеће и војска и полиције да је илузорно све ово подржавати и одржавати у, наизглед, усправном положају, учиниће се да полицајци, иначе сиротиња, у великом проценту врло поштени Срби, принуђени да гледају, трпе и ћуте, све оно на шта не треба ћутати, превагнуће у њима дух витешки, разбудиће се тај плански успављиван дух Србина-витеза, пожелеће да се неизоставно и хитно од свега оперу, окупају, очисте од онога што им се таложи од С. Милошевића до Ивице Дачића и учиниће да се ради по законима – људским и државним, спречаваће рушење и паљење, пљачкање, спречаваће да се Срби огреше и окрваве руке кажњавајући било кога без суда, АЛИ: Неће спречавати уставом гарантована права грађана на окупљања, манифестације, демонстрације, грађанску непослушност, неће терати ни своје потчињене да раде мимо закона, и тиме су се они окупали и очистили, а потом ће грађани узети ствар у своје руке и чинити што се чинило у устанцима против турског окупатора, који се још увек налази у Србији у лику ових који сада владају Србијом и одбијају да чине по законима!

Рок: До половине јуна 2013.г. – поклопиће се то са догађањима која се спремају у Русији, где Владимир Путин спрема Председнички Државни удар, са ослонцем на широки Народни Фронт који убрзано формира, јер је коначно и сам схватио да је упао у клопку корупције која прети да Русију учини банана државом!

У Русији се јавно оглашавају продаје посланичких мандата – они који купе за себе или било кога другог такав мандат, фактички и управљају Русијом. Сваки покушај да се донесе неки закон на штету интереса купаца посланика бива одбијен, председник бива додатно понижен и омаловажен,  те се окренуо припреми Председничког Државног удара – или да успе, или грађански рат!

На моји велику жалост,  ми сада у Србији немамо ниједан покрет који би могао да се стави на чело народа Србије – мислио сам да би се Покрет «Двери» могао учинити таквим покретом, а када сам их детаљније упознао и проучио, сврстао сам их у салонце типа «Коштуница» само рођени после 1970.г. 
Када су ме представници неких масовних спортских, ловачких и неких других организација, укључив и делове  организација навијача спортских друштава питали да ли су они ти (Двери)  којим се треба придружити, када су ме то исто питали и неки читаоци Златног Билтена, био сам принуђен да им одговорим: Не, нису они ти, чекамо друге, биће места за све добронамерне! Будите спремни.

Ми у Србији сада, немамо ниједног појединца, а да је то нека позната јавна личност, који би могао да за два-три месеца организује наш Народни Фронт, и да је по нама људима, Србија би пропала.

Али, «Братство» из полиција и војски, из света научника, професора, занатлија и многих других,  у ова два-три следећа месеца потпуно ће се организовати, свесно опасности сваке врсте и потом ће се и остали Срби организовати – морамо изнова, од Уставотворне скупштине, избора владе, а ове којим су пропале паре на Кипру, и ове који су нам ту на дохват руке и оне који су избегавали да примењују закон, подвешћемо само под постојеће правне прописе. 
Закони су нам добри, мана је што се не спроводе.

И све што «Црна Тројка» својим потписима буде предала, поклонила, продала, вратићемо - доказаћемо да су то радили из сопственог интереса, у интересу неких других држава и народа, а када је у питању криминал те врсте није тешко поништити све то што су они, злоупотребљавајући функције на којима су, учинили – ако се утврди да су поступали мимо закона и устава.

Упозоравам Шиптаре: Не пристајте на понуде Дачић-Вучић-Николић, не радите против онога што су вам Американци наложили – немају ова тројица право на то о чему се договарају са вама, све ћемо поништити! Не купујте крадено – бићете на штети.

Морало је овако. Ви из полиција и војске спремајте се, погледајте одредбе законских прописа који говоре о издаји, предаји, о извршењу наређења којим се чине кривична дела. Сваког онога ко вам наређује да чините кривична дела ухапсите! Нека га замени први следећи по чину и спашени сте!
Ја вам ово говорим као онај који је 1990.г. отишао из полиције јер нисам хтео да поступам по наређењима аматера-шофера који су произведени у високе полицијске функционере, нити по наредбама оних који су чинили све да се додворе Милошевићу, нити наредбе оних који су јавно говорили «Ја си водим рачуна о својој каријери» - овај последњи је био и у затвору због издавања наређења која су омогућавала чињење кривичних дела, а ови други чекају затвор, мада су стално у добровољном кућном притвору из којег вире као мишеви, без да смеју да изађу било где.
Не будите мишеви!
И у праву је био један од вас пре неколико дана када је за неке највише који стално нешто траже од њих «под хитно», «рок јуче», када је рекао «Ко их ј...!» То је страшно, возио сам 50-60 км под тим снажним утиском-реченицом којом ми је све објаснио! 
Јер не заслужују да их ви поштени, стручни, а са везаним рукама опслужујете на било који начин. Гледајте па ће вам се показати.  

Бог са нама – пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 29.3.2013.г. у 17,15 ч.



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta