Ne čoveka za Boga!



Не човека за Бога!

-Неизлечива ментална особина-

Веза: Наслов на Златном  Билтену

Наш народ у Русији живи у огромној држави, богатој свим што је потребно да у најбогатијој земљи живи и најбогатији народ, срећан и задовољан, спреман да брани своју отаџбину...... али, на моју велику жалост, тамо није тако!
Свако кога занима та наша једина велика преостала држава, може, у многим њиховим средствима информисања, врло лако уочити да је основна лоша ментална особина свих Срба, значи и Руса, који су дуго живели у комунизму, идентична и као таква погубна за напредак Срба и њихових држава – та особина је спремност Срба да без икаквих доказаних и показаних разлога и особина од обичних људи праве своје богове – и безброј пута се покаже да су у томе грешили, али они не мењају ту погрешну особину, они мењају личност, али опет бирају човека!

У време када су уништени Богумили - они Срби који су сматрали да од људи не треба правити богове,  нити од умрлих људи правити свеце ако се за то нису стекли услови - ударени су темељи за овакво дивљење сваком цару или краљу Срба, или председнику, или Генералном секретару Комунистичке партије, или председнику неке партије која обавезно у својим недрима гаји издајнике, бандите, пљачкаше... и стално се, деценијама и вековима, покушава од човека створити Бог, јер Србима се не свиђа што је Бог за њих невидљив, они хоће Бога сличног себи, са свим грешкама, са свим емоцијама, са свим оним због чега они трпе штету.
Они неће да одбаце навику схватања и неће да признају грешку да човек није Бог, да човек не може постати Бог и да је човеку довољно да буде добар и поштен човека који дарове које је примио од Бога користи на радост Бога и људи.
И то траје. Ми Срби из Србије смо били стављени на искушење ради оздрављења душе народа и његовог заједничког духа, кроз окупацију од стране црних Агарјана (Турака) у трајању до неколико векова – када су они пропали и отишли, наставило се у Србији владање по обичају Агарјана, самонаметнули се појединци, обични сељаци из народа и што силом, што милом, народ од њих направио мале богове, па они окружени дворским свитама, шареним униформама, најразличитијим удворицама, од здравих и добрих сељака-Срба, са здравом логиком, постали они који су постављали министре, команданте и начелнике, судије и саветнике, по основу примљених «кеса дуката» – све исто као у време агарјанских паша - и пропадамо, од тада до данас.

Наравно, тако је и у Русији, само, имајући у виду да је она 200 пута већа по територији и 20 пута по броју становника, у тој сразмери је то код њих и погубније!

И код њих се од обичног, сиромашног, Руса, тајног полицајца са чином потпуковника - каквих, нпр. само у оволикој Србији има на стотине, плански, системски, прави будући цар, што и није тако лоша околност, али је лоша и строго кажњива намера да се од потпуковника тајне полиције прави нови руски Бог!
Кажњиво је што се поред Једног Јединог Живог Бога, прави неки други!

Е, та намера се кажњава, казна се већ види, последице ће трпети цела Русија, и ми наравно, будући да је то у суштини србска држава, јер очекујемо неку значајнију потпору од њих.

У Русији се чују гласни протести због овакве политике садашњих србских владара - а као да са тим садашњим србским владарима, до самог њиховог избора на власт, није био нераздвојни друг и пријатељ Руски Амбасадор у Београду, наш брат Александар Конузин! И као да  није имао од кога да чује са ким се дружио - себе искључујем, јер сам ја мали и безначајан - али сам га и ја, колико сам могао, преко Златног Билтена, упозоравао, све се питајући да ли он зна шта чини, или је он извршилац руске званичне политике. Има овде о томе наслов «Наш брат генерал Конузин».

Напомињао сам да је Америка уложила 100 милиона долара за промену власти 2000.г. у Србији, да и дан-данас улаже поприличне суме новца за њено одржавање на власти, јер је у питању исти систем успостављен још 1990.г., са насилним скидањем њиховог миљеника Милошевића после 10 године вршења власти, сада само мало реконструсан и модернизован, а да за сво то време промена у Србији, Русија није уложила ни један долар за организовано стварање услова да се евидентно братско расположење већинског народа Србије, Срба, према Русији, преко одговарајућих странака, покрета, организација, преточи у официјелно расположење према Русији - када ти такви покрети постану владајући. Давано им на руке људи, који су предлоге носили до самог Владимира Путина, или су били у позицији да то учине и дали обећање да ће то учинити – није учињено ништа, Русија је недопустиво спора  у одлучивању, нема механизме избора Срба у Србији, ослања се на оне које је фирма садашњег руског председника Русије уписала као лојалне – ослања се на УДБУ Србије и њене сараднике, али је време истекло тој и таквој УДБИ и њеним срадницима, јер је то сада друга УДБА са другим сарадницима,  ослања се на војне службе безбедности у Србији у којима одавно главну реч, преко Владе Србије, води Енглеска – наравно, Енглеска има систем и убира резултате -  и то се мора разумети и у крајњем поздравити, јер Енглеска зна шта хоће и како се то постиже, и сада: Разочарење у Русији у Зумбул Агу, у Александра Вучића.... типовали на Ивицу Дачића, који је ангажовао за Специјалног саветника Ивицу Тончева..... сада разочарење и напомене да се у њиховом окружењу налазе лица из србског криминалног миљеа... па зар нисте ни толико могли да се информишете и да ли је обичан, добри, наивни, опљачкани србски народ, крив што ви немате појма шта се дешава у држави у којој се не може бити руски шпијун, у којој можете у свакој србској кући да добијете све потребне податке?

И ко вам је крив што од једног обичног и непознатог оперативца Техничке службе КГБ-а (оног који је стручњак за тајна снимања и озвучавања) правите цара?
Нико, до ви сами, Бог све види, не стоји иза тих ваших замисли, па вам је ситуација у држави таква каква је, са најавама и поскупљења и несташица бензина!

Ево вам, браћо Руси, одговора о стању у Русији и у Србији, у само једном питању и одговору на такво питање.
Једна Србкиња, новинарка - очигледно комуниста, поставља државном руском аналитичару овакво питање, он даје такав одговор, и даље не треба ничији коментар:

*Питање:
Близак сте сарадник председника Путина, који ужива велике симпатије српске јавности. Какво је искуство сарађивати са њим и шта је, према вашем мишљењу, тајна његовог планетарног успеха?

*Одговор:
Тајна је у његовој енергичности и искрености. Председник Путин се не устручава да покаже своја осећања и да ствари назове правим именом. Путин је и младолик, спортског духа. А на Балкану се увек ценила мушкост, снага и самопоуздање. Отуда толико његових поштовалаца.
Најважније је, свакако, што је Путин прави државник. Таквих је у свету мало, а у Европи их практично и нема. Тамо углавном видимо чиновнике "средње класе".

Ето, нашли Срби у човеку из Русије, којег сами Русе праве Богом, човека којег и сами тако могу сматрати!
На жалост – новинарка говори о планетарном успеху, којег наравно нема ни у назнакама, нећу да набрајам, мука ми је од онога што је Русија учинила на своју штету, а од оволиког удвориштва садржаног у одговору, тешко је и наставити писање овог наслова.

Враћам се на Србију:
Ми смо створили малог Богића од Ивице Дачића, чак и моја мајка која има 93 година живота њега назива «Мој мали Патуљак» , али ми је неки дан телефоном рекла, пошто прати по неколико новина сваког дана и обавезно прати радио вести «Чини ми се да је и мој Патуљак упетљан у неке лоповлуке!» - нашта сам јој одговорио да то што је чула и читала није тачно, да су комунисти од увек били добри и поштени, да она то зна од самог њиховог појављивања у Мачви, да их љагају они који их мрзе, да од њих нема бољих, да умеју лепо да причају, обећавају....., па ме је прекинула и рекла «Добро, добро, знам да ми сада пребацујеш оно моје из младости, ја сам нешколована, имам само четири разреда школе, а како је он такав, а завршио факултет и постављен да влада Србијом!» - нисам  јој одговарао, то ће бити тема када одем да је посетим, али је одговор и њој и свим читаоцима Златног Билтена: Николић, Дачић, Мркоњић, Илић, Тончев, Тадић, Вучић, Динкић  и други којих се сада не сећам, су нам казна што смо од људи, посебно таквих, хтели да направимо Бога!

И Бог нам их дао рекавши «Ето, тражили сте их, дајем вам их, сада не очекујте од мене ништа. Трпите и ћутите или се сами борите против њих, а не можете, јер би то значило да се борите против себе – ви нећете, ја не журим, а ако буде требало опет ћу вас дати на каљење неким Агарјанима....... и да ми није, неких од вас који су ми по вољи, за кратко бих вас потпуно уништио, али нећу, о њима ћу бринути, а већина ме не занима...., видите шта ћете и како ћете на даље!»

Зовимо у помоћ Онога који никада не издаје – Не чинимо што чинимо, не правимо Бога од човека!

 Драгољуб


Постављено 10.2.2013.г. у 16,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta