Za koga si?


За кога си?

-Може ли Србин у Србији бити руски шпијун?-


У последњих двадесет година, а посебно од отварања блога «Златни Билтен» доживљавам да ме као у поверењу питају «За кога си ти?» - ово не подразумева за коју си странку у Србији, већ оно свим Србима добро познато питање: За Русе или Американце? За нас Србе, остали су патуљци па их и не узимамо у обзир – Немци су традиционално наши непријатељи, са тим се живи, ради, са тим се купују њихови аутомобили, тргује се са њима, има пуно наших у Немачкој, али то не мења усаглашено мишљење већине о њиховом статусу код Срба – на томе Немци истрајно, непрекидно и успешно раде, Французе помало још поменемо због неодговарајуће муниције за топове коју су дали у Првом Светском рату, Енглези су ти који муте воду непрекидно, док су Американци непостојани савезници, силеџије који све чине да их више никада не заволимо.

У Србији се може бити амерички, енглески и немачки агент – и њих нико не воли, и због тога су њихове мреже моћне у броју припадника јер све морају сами, њима Срби нерадо помажу и њихове могућности су мале из простог разлога што су нам познати «тајни» агенти Америке, Енглеске и Немачке.

Друга, једина, сила коју Срби признају је Русија и она у Србији не може да има своје агенте!
Бар се у Србији не сматра никаквом срамотом бити «За Русе», то се сматра нормалним, говорим о већини грађана Србије, Срба, никаква срамота није радити за руску ствар јер се она поистовећује са нашом ствари!

Ове околности чине да Русија у Србији и не треба да држи класичну агентуру – довољно је извесна група координатора, а број добровољаца «за наше» је неисцрпан!

Мој брат Богољуб пред сваке парламентарне изборе у Србији на питање за кога ће гласати, одговори «Па, зна се, за наше!».
Тако и ја, који се трудим да својим писањем, будем од користи, критикујем и те наше, и разоткривам оне који су наши за мали број Срба – разоткривам дела непријатеља, а критикујем неделовање пријатеља, браће, Руса.

Указујем да се не треба додворивати џелатима, хрлити у НАТО злочиначку организацију, у злочиначку организацију ЕУ која је цела у саставу тог НАТО-а, да треба гледати Србију, сарађивати са браћом из Русије, водити рачуна о чистим односима у трговини, без срама тражити и пружати помоћ, каква  је уобичајена међу браћом, и око тога не дизати никакву галаму – та међусобна испомоћ се подразумева када су браћа у питању, а овде је у питању један народ, који се стицајем различитих околности назива са два имена – држава је остала са истоветном именом, Рашка је Србија, а Расија-Рашка је Расија и данас!

У  мојој књизи «Ко врти Србе» из 1998.г. у «Уместо увода» написао сам и: 

«У Србији је ружно бити шпијун и у њој се не може бити руски шпијун. У Србији Руси не морају имати шпијуне. У Србији Американци тумарају у мраку и ослањају се на оне грађане Србије који никоме, а ни себи, не могу бити од користи. У Србији нема тајни».......

Медији су и даље у рукама оних на које се ослањају они који нису наши, те не обраћајмо пажњу шта ће све објавити поводом скорих масовнијих привредних и политичких ангажмана Русије у Србији, не помажимо оне Србе који су прихватили да буду агенти наших непријатеља, ма се они крили под тајанственим називима тајних полиција Србије, не пишем намерно србских тајних полиција, јер оне не показују да су србске, јер се само ангажују на спречавању руских утицаја у Србији а они, па нека виде шта ће, када се понови неки 5. октобар у јануару-марту  који долази, нека траже попа којем ће јавно, као Легија, пред народом и камерама,  љубити руку, и не верујмо им ни тада ни после тога – љубе они и руке џелата, па шта је онда за њих рука једног свештеника, којег су можда одећом направили од неког свог колеге. 
Облаче се они у поштаре, у попове, у мајсторе, у педере, србују, величају Русију.... а потом шаљу извештаје оним који нису наши..... нису то Срби, није Србин онај који је Србин по крви, Србин је онај са духом Србина! И који се боји Бога! Остало је небитно.

Мојим некадашњим колегама: Смирите се, спустите лопту, не чините ништа мимо закона и у оквиру тог закона не истерује мак на конац,  будите добри, да вас по добру и поштењу упамте, како би и неки други, који ће вас заменити, тако поступали са вама. 
Али, од воље вам – ја вас наговарам, одлука је ваша.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено на Мратиндан, 24.11.2012.г у 13,00 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta