KONVERTITI!



КОНВЕРТИТИ!

-Хтели на две столице-


______________________________________________

ПРИВРЕДА | 26/10/2012 | 12:40


Ништа од руског кредита?
Извор: Агенције




Руски министар финансија Антон Силуанов напоменуо да "у овом тренутку нема планова за кредит" Србији.
"У овом тренутку нема планова за кредит. Само намеравамо да се у блиској будућности састанемо са српским министром финансија”, рекао је Силуанов новинарима после састанка владе, а пренео Итар-тасс.
Према ранијим извештајима, Србија очекује руски кредит од милијарду долара, 300 милиона ове и још 700 милиона долара 2013. године.
Српски званичници су у неколико наврата најављивали ова средства, а најаву да ће документи о давању руског кредита Србији од 700 милиона долара бити потписани до краја јесени, дао је недавно и заменик министра финансија Русије Сергеј Сторчак.
Предвиђало се да ће издвајање тих средстава бити повезано са низом билатералних споразума, навео је Итар-тас.
Силуанов је само најавио састанак са министром финансија Србије "у блиској будућности".

________________________________________________

Поодавно сам поручио портпаролу СПС из времена С. Милошевића, Ивици Дачићу, да се на њега у Русији не рачуна – проучили га, па закључили да је неподобан за озбиљне разговоре. То се догодило и са Томиславом Николићем, за кога сам прогнозирао да се лако може наћи у улози Зумбул аге из турске серије о Султану Сулејману, (има наслов на Зл.Билтену под «Зумбул Ага») све се молећи да се то не догоди – али, догодило се, па се ни на њега не рачуна – а сви они рачунали на руске паре!
Издајницима нико не верује – то ваљда није спорно!

Дачић се званично одрекао комунизма, Тита и Милошевића, али му ништа не смета да када убира гласове добрих, поштених и неинформисаних Срба, подвикне како је он њихов наследник, па се заборави и то прича и на стратишту Срба које су немачки фашисти побили у Другом Светском рату, да би потом натерао Државну Новинску агенцију «Танјуг» да му изда потврду да он није рекао оно што су грађани и  новинари на помену код тог Споменика чули и снимили – пошто је то било тешко анулирати, сам ишао да објасни Немцима, као да су Немци баш толико глупи.
Таквом се не верује, или се у најбољем случају пази  у какве се аранжмане са њим улази.

Николић се одрекао политике која га је створила као неког политичара, одрекао се Српске Радикалне странке и њеног творца, а његовог кума, Војислава Шешеља, зарад доласка на власт.
Зар су наша браћа Руси толико наивни или неинформисани, па да му поверују? Нису! Па од приче о руским парама нема ништа, што је и нормално, оправдано и веома праведно!

Александар Вучић националиста и космополита, Србин и Европејац – мада је то углавном неспојиво јер се увек тражи брисање свег србског, прикључио се Николићу, па се у  Русији ни на њега не може рачунати без великог опреза.

Четничке Војводе Шешељ и Николић су Малтешки витези – обојица су потписали заклетву на верност овом реду – један се заборавио па је на неодређено у притвору ради суђења, а да не побегне, ево већ 10 година, овај други је на условној слободи, што ће рећи да се све из дате заклетве мора испунити, тако је то за сваког витеза, масона, члана неке тајне или полутајне организације, политичара, припадника некој криминалној групи, секти...... и јадан Малтешки витез Николић је у великом проблему, не зна на коју би од две-три столице да седне, погрешиће на коју год да седне, а ова руска му се већ измиче, а то значи: Нема подршке конвертитима и њиховој влади!

Ех, Срби политичари! Знате ли ви уопште којом и каквом државом владате? Па није Србија обична земља па да њом могу владати обични, конвертити или они који би да седе на више столица – она је посебна и њом могу да управљају само посебни и иза тако посебних стане Бог, па иде, напредује се, јача, множи, увећава, стиче се углед и задобијају пријатељи.

Шта би ви – да дочекујете ону која је наредила бомбардовање Србије и отцепљење Косова и Метохије,  а да вам дневнице за 4.000 полицајаца плате браћа Руси?!

Толико безобразлука и истовремено наивности није могуће видети код обичних Срба – али, ви нисте обични Срби, ви сте конвертити!

Нема вам помоћи ни спаса – неће вас помоћи ни Бог ни људи, посебно не државе као Америка и Русија, а ово што се везујете за Немце, то је само да утврдите став Срба према вама. Везујете се за оне који су нас у последњих 100 година три пута пробали да униште!

Хало, Дачићу, Николићу, Вучићу, Динкићу...... не бива то тако!

Јесте ли некада гледали како се мало пиле упетља у кучине – ако јесте, знате, а ако нисте, штета, али можете замислити – суштина је: Не може да се испетља и ослободи, па се на крају преда онако уморно и беспомоћно, легне и чека шта ће га снаћи. 
Када је пиле у питању, ослободи га власник, а вас – ко ће вас ослободити? 
И неће ли вас тако упетљане подвргнути нечему другом? 

Размишљате ли ви, уопште, којим се возом возите, где он иде, ко вам је у возу, ко је машиновођа а ко возовођа, ко вас саветује и због чега...... ех, мучењаци јадни, како кажу планинци на Равној Гори.

И не везујте ни Србе ни Србију за своју судбину – нема ту никакве везе, преживеће и Срби и Србија, отрезниће се народ, па ће учинити оно што треба и мора.

Порука за браћу Русе:
Ништа не дајите док их не истерају на чистину, потом добро гледајте, добро се обезбеђујте, добро проверавајте, немојте са конвертитима никакве тврде договоре правити – и знајте,  нису они матрица Срба, они су на власт дошли превасходно дајући лажна обећања пошто су претходно Србе довели у безизлаз, знате ви добро како то функционише. Имате и ви ваш Блатни Трг, то се код нас зове «Код Коња».

Боже, учини да не судимо пребрзо када дође време!

Драгољуб



Постављено 28.10.2012.г. у 11,45

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta