K i M - Koncept javni na predlog tajni



К и М – КОНЦЕПТ ЈАВНИ НА ПРЕДЛОГ ТАЈНИ

-Бити стрпљив и не плашити се галаме-


Сада је Србија на потезу – да изађе са предлогом решевања питања К и М – пре око два месеца имао сам прилику да прочитам тајни предлог западних сила који је достављен Србији као полазна основа.
После пажљивог читања тог тајног документа, узвратио сам контрапредлогом и доставио га онима од којих сам добио тајни докумeнт.

Сада га чиним доступним свим читаоцима Златног Билтена и Србијаче, јер се потврђује оно што сам и сам више пута тврдио – да не постоји начин да нам одузму Косово  и Метохију, без нашег пристанка!


_____________________________________


Др  ____________  од Д. Татомировића


Примедбе и модификација тајног Концепта за решавање косовског случаја


Друже,

Потпуно си у праву када се рекао да се у Концепту кoји си ми показао налази дипломатска поревара – тачно је то, тражи се да се стане у исту раван са побуњеницима, да они буду једнa а ми друга страна, а то не иде, говори се о грађанима и народима, а не помиње се држава.
Сама њихова иницијатива је њихово горко признање да немају излазну стратегију – неправом се не твори право.

Ето, дај твом другу ово као oдговор – не журимо, немају куда морају да прихвате ово овако, а ово можеш дати у руке и онима са којим  се спремаш да  разговараш.
Шаљем ти ово на мејл јер нема никакве потребе да ово кријемо – на скривено, треба дати ово отворено.

Срдачан поздрав, 
Д. Татомировић
31.8.2012.г.

  

ОДГОВОР ЈАВНИ НА ПРЕДЛОГ ТАЈНИ


Србија спремна да решава питање Косова и Метохије – њен предлог:
  
Да НАТО САВЕЗ свој тајни предлог замени овим који му се доставља и исти понуди Србији на потпис:
_____________________________________

  
Нови  текст НАТО ПРЕДЛОГА:

После рата НАТО-а и Србије, у којем је НАТО стао на страну побуњених Шиптара на србској сувереној територији Косово и Метохија (Аутономна покрајина у саставу Србије), и саме НАТО државе увиђају да је потребно предузети ПРАВЕДНЕ мере за решавање случаја Шиптара на овој територији, који нису у стању да се организују како би самостално привређивали и живели од свог рада, а западна помоћ им траје од 1990.г. те су западне земље заинтерсоване да у сарадњи са Србијом реше овај случај, као јединствен у новијој историји и први који је НАТО изазвао на територији земље нечланице НАТО-а, која није угрожавала било коју чланицу тог војнога савеза.

НАТО савез је сагласан да финансијским средствима исправи оно што је као штета различитих врста по суверену државу Србију настало његовом незаконитом делатношћу, и имајући то у виду НАТО савез предлаже сувереној држави следећи

Концепт решења јединственог косово-метохијског случаја


  1. НАТО савез, и државе које га чине, признају недвосмислено да је Косово и Метохија територија државе Србије, која сада на њој нема своју јурисдикцију јер је силом ометана у томе.

  1. НАТО савез има искрене намере да настало стање санира у договору са Србијом и СБ УН чији је Србија члан - оснивач.

  1. Србија је део своје територије ставила под привремену управу СБ УН по основу Резолуције 1244 која се у многим својим деловима није реализована због одбијања НАТО савеза да поштује Уговор о примирју, тзв. Кумановски споразум.

  1. Србија није поражена у рату са НАТО савезом – она није потписала Изјаву о капитулацији већ Споразум о примирју, које је требало да буде период у којем ће се реализовати основе Резолуције 1244 која је косовометохијским Шиптарима гарантовала СУШТИНСКУ АУТОНОМИЈУ.

  1. Косово и Метохија је Аутономна Покрајина у саставу суверене државе Србије, и по Уставу Србије уживала је врло висок степен аутономије који је омогућавао овој народности (националној мањини) Шиптара да у целости остваре своја грађанска, верска, национална, социјална и економска права – без права на територијалну независност – отцепљење.

  1. Суверена држава Србија у свом саставу има и Аутономну Покрајину Војводину, која је настањена већим бројем нација него Косово и Метохија, које по истоветном Уставу Србије налазе начина за заједнички живот и неговање својих посебности.

  1. Држава Србија је спремна да у сарадњи са СБ УН чији је члан-оснивач, а на основу Устава Србије и Резолуције 1244 коју је донео СБ УН поново размотри права Шиптара на Косову и Метохији, модификује одређене одредбе, односно Шиптарима пружи сва она права која уживају сличне аутономне покрајине на западу, односно истоветне тим аутономијама и аутономији Војводине, уз спремност да се оне у неким деловима и разликују, имајући у виду да су побуњени Шиптари показали да не умеју и не могу да се организују да живе без економске помоћи са стране. О овоме би се постигао договор.
  
  1. Суверена држава Србија је власник територије на којој  сада  живе  Шиптари  на Косову и Метохији она је власник земље, природних добара на земљи и под земљом, воде и све инфраструктуре коју је изградила на том делу своје територије, а коју сада не може да користи на уобичајен начин због опструкције и претње силом од стране оних који су ову територију предали на управљање Шиптарима.

  1. Сви објекти који су изграђени на србској територији, после рата са НАТО савезом такође су власништво Србије, са којом се може сачинити уговор о њиховом даљем коришћењу, односно њиховом уклањању и довођења ситуације на терену у стање од пре рата.

 10.  Аеродром, војни и цивилни на подручју       Косова   и         Метохије и све војне и  безбедносне 
инсталације јесу власништво 
     државе     Србије, али су противправно 
     узурпиране и  НАТО савез се обавезује да финансира у целости довођење свих инсталација у стање од пре рата као и несметано коришћење од стране суверене државе Србије као власника.

  1. СБ УН и држава Србија сачиниће Посебан уговор о гарантовању свих договорених права која ће у оквиру СУШТИНСКЕ АУТОНОМИЈЕ уживати Шиптари на Косову и Метохији.

  1. Шиптари на Косову и Метохији не  могу оснивати никакве војне јединице нити ступати у било какве облике сарадње са војскама суседних држава или било којих војних савеза – та права држава Србија задржава само за себе.

  1. Држава Србија је спремна да стање у полицији на Косову и Метохији врати на стање пре 1990.г. када су полицијске послове вршили полицајци из свих националних заједница настањених на Косову и Метохији, под правом инспекцијске контроле рада те полиције, који ће обављати надлежно србско министарство и надлежна лица која делегира  СБ УН.

  1. Србија није сагласна са било каквом територијалном независношћу већег степена од аутономије која се уговори и коју ће Шиптарима гарантовати Србија и СБ УН. Србија нема територије које би уступала бесплатно, као поклон, под претњом ратом или за новац, како би један недржавотворни народ на њој тренирао да то можда некада постане.
 У свету постоје многе државе са огромним пространствима које Шиптарима могу уступити један мали делић своје територије, тамо им подићи неопходну инфраструктуру и потом их бар 70 година економски издржавати док они буду тренирали да део те територије присвоје и потом се одцепе.

  1. Србија је свесна да је силом онемогућена да врши власт на подручју Косова и Метохије, али је и свесна да је та територија њен неотуђиви део и безначајан је број оних држава које су  крадено и отето признале као легално стечено.

  1. Не постоји правна могућност да се ово учини легалним, те је Србија сагласна да се  уз Уговор са СБ УН ово питање реши на уобичајен начин, када права Шиптарима не би гарантивао само Устав Србије већ и ауторитет СБ УН.

17.Србија има своје међународне обавезе по питању безбедности у региону у којем се налази, али она одговара за ту обавезу, првенствено водећи рачуна о сопственом понашању, односно Србија нема намеру да због пројектоване безбедности у региону у то уложи 15% своје територије на којој живе побуњени Шиптари.

  1. Србија не прихвата да сачињава било какав уговор са побуњеним Шиптарима, којима се може понудити аболиција за лакша кривична дела, одговорност за побуну  је уобичајена на западу  -  ниједна држава не сачињава посебан уговор са својим областима - сарадња, субординација и све остало решава се државним правним актима, Уставом, Уставним законом и другом законима којим се реализују одредбе устава, те би посебан уговор са Шиптарима било показивање да се побуном могу остварити права која неком иначе и не припадају.

  1. НАТО САВЕЗ се обавезује да Србији на име директне и индиректне штете направљене бомбардовањем и употребом осиромашеног уранијума плати 500 милијарди ШФ увек рачунато према садашњим ценама кукуруза у зрну, прве класе, због околности да се вредност валута мења, да неке нестају, неке настају – све у пет једнаких годишњих транши почевши са првом у години у којој се потпише уговор између Србије и СБ УН.

  1. Суверена држава Србија на овај начин иницира могућност решења, не жели као медијатора америчке новинске агенције јер су се показале као необјективне у целом критичном периоду, али Србија нема ништа против да те медијске сервисе ангажује НАТО, сада са улогом да пере оно што је испрљао.

  1. Држава Србија ће признати сваки уговор који потпише са СБ УН уколико тај уговор у име СБ УН потпише са једне стране Америка, са друге Русија и са треће Србија, као гаранти спровођења таквог уговора.

22.Србија истиче да се ниједан правни посао не може уговорити мимо Устава Србије и уговор за који би гарантовале Америка и Русија у име СБ УН, а уколико би се опет догодило избегавање поступања по уговору, све што је спорно решаваће се унутар Србије по основу њеног устава и осталих закона.
____________________________________

Ево, то је мој скромни прилог вашим разматрањима како одговорити на тајну понуду коју имате – ако вам шта затреба као допуна и објашњење, јавите ми се.

Др Драгољуб Татомировић,

Доктор права-криминолог

Постављено 17.10.2012.г.

1 comments:

Aleksa 23. октобар 2012. 00:56  

Прво као Србин сматрам, да никакав договор са Нато органиѕацијом не долаѕи у обзир. Косово са поѕнатим и непознатим ресурсима вреди око 2000 милијарди америчких долара.
Они који су на органима својих комшија ( Срба и оних који то нису) зарађивали своју не зависност нека сад и кусају оно што су створили.

Друго ако је по попису иѕ 1999 године 250 хиљада Срба протерано нека их сад има 2012 године 300 хиљада. Куда и где ће се они вратити ??? Поред оних до којих су се јуче борили!!! Сумњам.
На Косову има званично 50% (по извештају иѕ 2011) не запослених. На чију ће они грбачу да спадну и под чијом командом ????

Треће Русија као наша братска узданица је прва повукла своје трупе !!!!!!!????

Четврто Компаније које су дошле на Косово се неће повући све док не исцеде последњу кап сировина са Косова.Њима највише и одговара овај статус јер не плаћају ником ништа а Косовској влади дају за џепарац.
Пето - те сировине од западних земаља њих 19 које су своју снагу искалиле на јеној земљи само доказује њихов разум и поштење .

Шесто - ми Срби умиремо од страха и не знања. ( Написа неко погибе мој народ од не знања)

Седмо - ја недам па чији је Бог јачи.

Нема опроста са рукама у крви заглибљеним до рамена ,нека Све Видећи Бог суди по делу и по мери а нека нама Србима помогне да вратимо разум и вид јер другу земљу немамо.

Осмо - Правда увек тражи жртву , доста је било да ми Срби изигравамо жртву , нека од сад изигравамо Правду.

Александар Патковић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta