Srebrna voda kao lekСребрна вода као лек


-Тајне излазе на видело-

Интернетом кружи информација, коју сам и ја пре неколико дана примио од познаника. Била ми је интересантна, те сам одлучио да за ближе објашњење замолим др Мирјану Стојановић, доктора биотехничких наука, запослену у Институту за истраживање нуклеарних и других минерлних сиривина у Београду, како би се то објашњење  учинило доступним читаоцима Златног Билтена. Захваљујем познанику који ми је дао иницијалну информацију о Сребрној води, а посебно др Мирјани Стојановић, која је дала целовиту информацију.
25.5.2012.г., 
Ваш, Драгољуб Татомировић


Садржина Е поруке коју сам примио:
«ПРОЧИТАЈТЕ !
Недавно је један амерички лекар објавио резултате вишегодишњег истраживања утицаја јонског сребра. 

Истраживање је завршено пре 11 година па је питање зашто су резултати тек недавно дошли у јавност. 
Разлог је тај да је фармацеутска индустрија учинила све да се истина сакрије. 
Циљ је био доказати да јонско сребро није претерано делотворно. 
Но резултати истраживања на  50 000 људи били су шокантни !

Резултати су ови:


Ни једна бактерија не може живети у присутству сребра. 
Излечење је 100 % код свих бактерија па и оних отпорних на антибиотике. 
Сребро је једина ствар на свету која у 100 % случајева уништава стафилококу. 
Резултати код менингококне сепсе су исти.  Излечење у 100 % случајева !


Сребро без икаквих проблема уништава све вирусе.  Да, све.  Укључујући и ХИВ. 
При огромним дозама забиљежен је значајан број потпуних излечења од вируса ХИВ-а. 
Само што се то не сме знати !

Сребро је најделотворнији лек за све врсте карцинома. 
Потпуно излечење забележено је у готово  100 %  случајева код свих врста карцинома 
осим код карцинома плућа и гуштераче.  Но, и код тих врста потпуно излечење је знатно 
чешће него код било ког другог лека.


Милиони  људи пати од мигрене. 

Код људи који пију сребро главобоља се више не појављује ! 
У 100 % случајева!

Сребро у потпуности уклања све симптоме алергије.
У 90 % случајева!

Милиони људи пију опасан лек за импотенцију - Виагру. 

Сребро лечи импотенцију.   У 100 % случајева!

Познато је да милиони људи пати од хроничног умора непознатог узрока. 
Сребро у потпуности уклања тај проблем !


Проблеме са штитном жлездом сребро уклања у 100 % случајева!


Сребро драматично снижава шећер у крви !


Сребро у потпуности уклања све врсте хемороида.  У 100 % случајева!Код астматичара сребро је осигурало да су болесници могли прекинути употребу штетних лекова.   У 100 % случајева!

Сребро у потпуности зауставља кашаљ.   У 100 %  случајева!


Сребро у потпуности лечи упалу синуса и крајника. И акутну и хроничну!    У 100 % случајева!

Неугодна парадентоза помоћу сребра лечи се у 100 % случајева!


Милиони младих пати због акни.   Сребро уклања акне у  95 %  случајева!

Сребро лечи кожне болести !    У  90 %  случајева !


Сребро је најделотворнија помоћ код опекотина.

Сребро у 95 % случајева помаже код перути,  и зауставља опадање косе !


Сребро је најјачи стерилизатор икада откривен !


Сребро је далеко најјачи имуностимуланс који је икада пронађен !

На 50 000 људи је доказано...
Пијте сребро и никада нећете бити болесни. Истраживање на тим људима је трајало 6 година ! 
Није забележен ни један случај грипа или неке упале !


Проблем је што је сребро у јонском облику врло јефтино те би признање истине означило тежак ударац за фармацеутску индустрију. 


Што је још важније, сребро је у потпуности безопасно за све људе па чак и мале бебе, 
те нема апсолутно никаквих нуспојава. 


Такође, немогуће се предозирати сребром будући да се у потпуности излучује из тела за 24 сата. 


Да би заштитиле свој профит, фармацеутске куће су измислиле да је сребро отровно како га се људи не би користити ! 

Истина је да никада  није забележена ни једна нуспојава !

Дакле, пијте га слободно и шаљите овај маил даље .... Некоме можда спаси живот.»


СРЕБРНА ВОДА – ЛЕК ЗА  21. ВЕК
-Објашњење др Мирјане Стојановић-

Једна од најкобнијих људских грешака у скоријој историји је била та  што су заборавили на лековиту моћ сребра. Та грешка коштала је живота милионе људи током протеклих векова. Зашто кажемо заборавили? Још су Стари Грци знали за изузетну лековиту моћ сребра. Приметили су током дугих ратних похода да аристократија никада не болује, док трупе нижих класа масовно умиру од дизентерије. Узрок је био тај што је аристократски део војске јео из сребрног посуђа! Сребро има и своју истакнуту улогу у грчкој и римској митологији. Чудно, увек везано са лечењем, регенерацијом и исцелитељским способностима. Аполон, Бог истине и светлости, учитељ медицине, увек је приказиван са сребрном посудом у руци. Његова сестра Артемида, пошто је изгубила руку у борби, добила је сребрну замену као симбол излечења.

Икона Пресвете Богородице Тројеручице, једна од најлепших  православних икона. Према предању, у VIII веку исцелила руку светог Јована Дамаскина, када му је она одсечена по заповести дамаског калифа. Исцелила га је Пресвета Богородица, док се пред овом њеном иконом ожалошћен молио. Из захвалности за учињену милост, он је икони додао трећу СРЕБРНУ  руку, где је сребро   симбол исцељења.

У древном систему чакри - систему од седам  енергетских центара нашег тела, сребро је поистовећивано са шестом чакром, познатијом као "треће око».

Сви знамо да се на средњевековним дворовима јело из сребрног посуђа сребрним прибором. Није ту била реч само о доказивању престижа и богатства, јер да им је то била намера, зашто посуђе и прибор нису правили од злата? Било како било, док су им поданици умирали у епидемијама куге и колере, европски владари и њихове дворске свите су остајали нетакнути
Сребрне кашике су их чувале од свих пошасти тога доба. Пошто је сребро изузетно мек метал, они су са јелом уносили и честице овог метала. Резултат тога била је слаба плавичаста пигментација на њиховој кожи, данас позната као аргирија, због чега су и постали познати као власници  „плаве крви“.
Данашњи конзументи сребра, нажалост, неће постати "плавокрвни" зато што се сребро у колоидном облику не задржава и не таложи у организму.

Занимљиво је, такође, да се у православним храмовима приликом причешћа увек користе сребрне посуде и сребрне кашичице. Иако у тим приликама из исте кашичице пије више стотина људи, од којих неко сигурно има неку инфекцију, није забележено да је због тога икада дошло до ширења неке болести на остале учеснике обреда.

 

Сребрна вода је, иначе, течност у којој су веома мале честице сребра од 0,001 микрона у пречнику. Концентрација ових честица је 5 ppm, што значи да на милион честица воде садржи 5 честица сребра. Те честице су толико мале да на њих не делује сила гравитације, оне се не таложе на дну, већ вечито остају равномерно распоређене у течности.

Пре 1934. када је откривен пеницилин, сребро је било једини лек за многе болести.

Користи људском организму у превенцији и лечењу инфективних болести, као и јачању  и подмлађивању организма више од било ког познатог препарата.
Сребро делује као катализатор блокирајући одређене ензиме које бактерије, вируси и гљивице користе у свом метаболизму. У контакту са сребром, ови изазивачи болести брзо остају без кисеоника и хране и распадају се. Они се одстрањују из организма имунолошким, лимфним системом и системом органа за излучивање. Овај процес је тако брз и ефектан да ни један микроорганизам не може да мутира и стекне резистентност на колоидно сребро, а само их је неколико који су резистентни. Уз све ово, честице колоидног сребра су толико мале, да не оштећују организам човека или животиње, већ се без проблема излучују из организма у року од 24 часа.
Антибиотик може  да уништи десетак врста патогених организама, али сребро их убија више од 650! Резистентност је немогуће постићи.
Потврђене су регенеративне могућности сребра, посебно на јетру, кости, мека ткива, па чак и мозак, јача електрични и имуни систем организма, дајући му снагу, енергију и виталност.

Ево делимичног списка болести у чијем лечењу помаже сребрна вода:
Акне, Алергије, Антракс, Упала слепог црева, Инфекција бешике, Тровање крви, Чиреви, Опекотине, Кандида, Циститис, Перут, Дерматитис, Дифтерија, Дијареја различитог порекла, Инфекције уха, Екцеми, Инфекције Ешерихијом Коли, Бактеријске и вирусне инфекције ока, Гастритис, Гонореја, Поленска грозница, Херпес, Импетиго-гнојави екцем, Лоше варење, Упала лимфних жлезда, Лајмска болест, Маларија, Менијерева болест (ухо), Осећај исцрпљености, Мононуклеоза, Неурастенија, Паразити, Упала плућа, Упала плућне марамице, Инфекције простате, Увећање простате, Псеудомонас, Псоријаза, Кијавица, Реума, Печатасто опадање косе, Розацеа, Салмонела, Септичке инфекције, Себореја, Упала синуса, Инфекције коже свих врста, Стрептококне инфекције, Стомачни грип, Туберкулоза, Упала крајника, Тифусна грозница, Чир на желуцу, Вирусне инфекције, Брадавице, Гљивичне инфекције, Упала десни,  Парадентоза, Непријатан задах.

Начин коришћења: Сребрну воду треба користити сваки дан. Сребрна вода се може користити као превентива. Да би се очувала њена потпуна ефикасност користите обавезно пластичну кашику или стаклену кашику или чашу. У супротном, ако бисте користили металну кашичицу, после извесног времена она ће бити лепо посребрена, али ће за толико  мање лековитих честица стићи у ваш организам.
Као превентива одлично делује кашичица  сребрне воде 3 до 4 пута на дан на празан стомак. Најефикаснији је начин да се стави испод језика и ту држи око 5 секунди и још око 10 секунди гргоће по устима пре него што се прогута. Колоидна сребрна вода је без укуса и слична је обичној води, а већ из усне дупље она се директно апсорбује у крв. 

Као споредан ефекат оваквог начина примене приметићете да су вам зуби невероватно бели и чисти, да на њима више нема ружних наслага, да сте се решили упале десни и лошег задаха, а шансе за настанак новог каријеса биће минималне. Бићете заштићени од епидемија грипа и респираторних инфекција, очистићете свој организам од нагомиланих паразита и микроорганизама, регулисаћете метаболизам и телесну тежину.
Код акутних инфекција препоручују се 3 кашике на свака 2 сата. Ово је потребно да би се одржала стална концентрација сребрних честица. Ова терапија се спроводи све до нестанка симптома, а то, зависно од болести, може бити веома брзо – од 24 сата па до неколико недеља.
Имајте у виду да ће сребро помоћи вашем организму не само да уклони узрочнике тренутног обољења, већ ће га очистити и од свих осталих патогених организама за које нисте ни знали да постоје. Веома је важно да наставите узимање колоидне сребрне воде и после нестанка акутних симптома у редовној дози од једне кашичице 4 пута на дан, да бисте дефинитивно уклонили сва жаришта и поново успоставили стабилан имуни систем.
За све кожне болести и инфекције, ране, посекотине и опекотине, акне, псоријазу, спољашњи херпес, кожне чиреве, брадавице и све друге промене на кожи најефикаснија је директна примена. То значи да сребрну воду нанесете директно на критично место бар 3 пута дневно. Рану, посекотину, чир или опекотину онда превијте на уобичајени начин. Процес зарастања ће бити много бржи и протећи ће без икаквих компликација, инфекција и ожиљака. 

Непријатан мирис ногу, који је обично последица гљивичних инфекција, нестаће ако ујутро и увече нанесете  сребрну воду на стопала, нарочито између ножних прстију, где су инфекције најчешће.Акне и себореја ће се повући врло брзо ако на угрожене делове коже 3 пута дневно директно нанесете  сребрну воду. Такође ћете брзо решити свој проблем са перути, ако кожу главе испрскате Сребрном водом једном дневно. Примећено је да, примењено на овај начин, колоидно сребро поспешује и раст косе.
Код кијавице и упале синуса најбољи се ефекат постиже уколико
Сребрну воду употребите као уобичајене капи за нос – 3 пута дневно по неколико капи у сваку ноздрву које ћете ушмркнути што дубље можете. Код упале уха такође треба употребити Сребрну воду као капи које се стављају директно у ухо 3 пута дневно.
Респираторне инфекције, алергијски кашаљ и бронхитис најбрже пролазе инхалацијом – сипајте  сребрну воду у бочицу са распршивачем или инхалатор, прсните неколико пута у уста и дубоко удахните.
Немојте је загревати!

Колоидно сребро ће исто тако ефикасно помоћи и вашим кућним љубимцима. Здравом псу, мачки, слободно додајте неколико капи сребрне воде у воду за пиће с времена на време. Ако су болесни, дајте им по неколико капи 3 пута дневно. Рибе у вашем акваријуму ће бити захвалне ако додате кашику или две Колоидног сребра у воду. На тај начин ће бити уништени сви паразити који их нападају, а вода ће бити изузетно чиста и здрава. Сребрна вода се веома успешно примењује и у лечењу сточних болести, као крупне, тако и ситне стоке.
Изузетно се показало у прскању воћа и поврћа од свих врста болести. Тако једно прскање јабука сребрном водом замењује петнаест прскања хемијским средствима, колико савремена агротехника препоручује.

21. век ће бити  век великог повратка сребра у медицину, али и улазак у ветерину и пољопривреду.

Напомена: У целој причи  интересантно је правити сребрну воду у кући, уколико се набави електроризер. У продавницама је нереална цена Сребрне воде од  око 1000 динара за литар, а добар уређај може да се набави за цену до 100 евра.  

25.05.2012.       Др Мирјана Стојановић,  доктор биотехничких наука
    Доктор биотехничких наука


Постављено 25.5.2012.г. у 12,00 ч.
2 comments:

Stella 2. април 2013. 18:32  

dali se moze smanjiti otok na retinu zbog parcijalne tromboze na donji temporalni klon vena,zbog chega salevim okom vidim iskrivljenu,mutnu i smanjenu sliku,smanjeno je vidno polje.Kako se primenjuje srebrena voda kod ociju:kapi,oblozi???Molim Vas pisite mi,HVALA

Zlatni bilten 2. април 2013. 22:29  

Одговор на Стелла: Драга госпођо, као што сте могли запазити, ја лично нисам никакав лекар нити доктор медицине, ја сам доктор права-криминолог, а наслов Сребрена вода је постављен уз консултацију са доктором биотехничких наука др Мирјаном Стојановић, која се, такође, не бави медицинским проблемима, већ је објаснила лековита и позната својства Сребрене воде. Молим Вас да за своје потребе користите оно што је садржина наслова и по својој процени користите ту воду. Ја имам добра искуства са лечењем болести очију, коришћењем воде са Извора св. Јована Крститеља у селу Планиница код Мионице - сам извор се налази у нашем дворишту, те смо у разговорима са великим бројем људи који долазе по воду добијали информације у чему она помаже - добре су информације у вези болести очију. Можда би било добро да и Ви то пробате, вода тече у поток, прилаз је слободан, па се организујте и идите по воду. У летњем пероду, већи део, проведем тамо. Желим Вам свако добро. Д. Татомировић.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta