Ne jesenas - večeras!


Не јесенас - вечерас!


-Грчки кључ слободе-

_______________________________________________

«Грчка, неочекивано, диктира услове
Последња понуда Атине приватним инвеститорима, јер Европа нема пара за грчки банкрот ипак има џокера у рукаву: Евангелос Венизелос Фото Ројтерс
„Нема премишљања, ово је последња грчка понуда. Ко замишља да ће бити исплаћен у целости, вара се”, упозорио је грчки министар финансија Евангелос Венизелос приватне инвеститоре уочи истека рока за добровољни отпис лавовског дела грчког дуга.»
_______________________

Слободан живи – Роб постоји!

Сетили се Грци начина спасења из робства - рекли да немају намеру да плате надуване дугове на име узетих лажних евра, долара и осталих шарених папира за које сада Немци траже острва и на крају и целу Грчку!

А притискали их. Плашили, тражили да дају острва, културно-историјска добра, лепо плаво море, понижавали их, називали их лењим и сврстали их погрдно у групу банкрот држава названу «Свиња» - колико год су се Грци савијали ови их још више притискали  тражећи још и још.... никако не узимајући у обзир да су Грци, и не само они - ту смо и ми и многи други - преварени од стране штампача новца који и није новац. Евро није новац-то сам поближе објаснио у једном од новијих наслова на овом блогу, а преваранти баш то раде. 


И примакло се Грцима, намакли им омчу на врат и прете да ће им сутра избити столицу испод ногу – а тада се пробудио остатак слободарског, не грчког, већ људског гена у Грцима и онда су рекли: Доста! Нећете добити ништа ако не пристанете на онолико колико би вам у неком  наредном периоду, можда, могли дати!


Узбунила се Црна Ангела и остали који су шареним папирима хтели да поробе Европу - да буду паметнији и успешнији од самог друга Хитлера! Ако Грци не буду дали 480 милијарди евра, пада кула од карата састављена од држава које дугују на хиљаде милијарди - једна другој и све заједно приватним штампаријама евра и долара! 
Хоће државе да спасавају приватне банкаре - штампаче и калкуланте који поробљавају лажним  новцем!

Грчка, и ниједна друга држава не може да пропадне! Државу чине шуме, реке, земља, људи, знање, вера у Бога, смелост, слободарски дух..... може да се промени руководство, али  нико не може узимати од дужника, који не може да врати, оно што му се свиђа. 
Постоје ненаплатива потраживања која су увек резултата грамзивости на камате, на муку онога који узима зајам, резултата лоше процене. 
Ко ће да вам надокнади штету ако позајмите новац неком за кога је очигледно да вам неће/не може вратити?

Чиме се заштитила Црна Ангела и бандитске банке које су давале кредите Грцима и осталим – финим папиром на којем је отисак печата владе неке државе! 
И јесте то гаранција ако та влада није обманута - а ниједан уговор сачињен под обманом, присилом или преваром не производи правно дејство! 
Уосталом, ко чини владу? Изабраници једног народа, зар не, па зар такав народ не може изабрати неке друге који ће анулирати лоше уговоре по њихову земљу, засноване на превари или присили?! Може! 


И то ће сутра - или за месец дана, свеједно - учинити Грчка, потом остале државе и ништа се значајно неће догодити у смислу пропасти света - пропашће лажне паре превараната и потом ће се, после збрке која ће настати, морати успоставити други, праведнији, односи.

Банкари ће од држава тражити да ратују за њихов новац - али ако буду све државе одбиле да им плаћају, не постоји војска која ће покорити цео свет....

Ми наравно из ове грчке одлуке треба да извучемо поуке за нашу државу. 
Из ове одлуке треба и сваки појединац који се кредитно задужио под преварним условима, који су такви да ће он временом радити само за узету рату неког кредита, треба да истоветно поступе у једном дану - да сруше све банке и потом се са њима договарају око евентуалних обештећења, узимајући у обзир колико су им дали на име камате, главнице, колико је тада вредела узета валута у домаћој валути, јер они обарају вредност валута малих замаља које још нису поробили, управо да би их поробили!

Све ратове су из својих интереса иницирале банке - сада им се побуном треба супротставити - одбити плаћање оваквих кредита.... и ништа се неће десити. Када у једној земљи више од 15% грађана одбија грађанску послушност власт пада!

Проверено на Косову 1989-1990.г. научимо нешто од њих. Ратујмо  једном и оловком, слободарским геном, храброшћу, не бојмо се - покоравањем само пристајемо да нас јаче вежу, зашто би ми били робови?

Овде посла и пара нема, ускоро неће бити хране, нафтни деривати и гас стално поскупљују..... зашто? Ево, Кина не наручује додатне количине нафте од Русије и Русија јој нуди ниже цене....невезано за тзв. берзанске цене! Извуцимо се из омчи које нам стављају око врата - државе и сваког од нас.

Не бојмо се – ми смо једина сила у Србији. Држава и власт су дужни да нас служе, а не поробљавају саглашавајући се да постепено Србија буде поробљена. 

А када се усправимо, онда ће са нама и банкари и власти разговарати као са људима - док пузимо, ми смо за њих пси које могу шутирати! 


Браво за Грке!  Зa њихов кључ слободе. 
Што ће бити јесенас - нека буде вечерас!



Бог са нама - Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 7.3.2012.г. у 22,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta