Samo malo trudna....



Само мало трудна.....

-Припреме за чишћење у Србији-


________________________________________________

KACIN: OD JUNA VAS ČEKAJU HAPŠENJA POLITIČARA I TAJKUNA!  

Utorak, 6. Mart, 2012.Autor: Jelena Velinović

Čim Crnogorci započnu pregovore o pristupanju EU, u Srbiji će morati da počne obračun s visokom korupcijom

____________________________________________


Ето, и од непријатеља корист!

 У месецу шестом.... од дана када је све пресликано са Неба на Земљу (16.9.2011.г.)

Тражи икона другова Дачића и Тадића, ЕУ, да се Србија поспреми - а може ли бити веће казне када они који су нешто намерно, користи своје ради, запрљали, сaда сами морају да чисте, односно да о том чишћењу размишљају и у страху говоре "Хоћемо, хоћемо, једва чекамо!".

Шта ви чистачи једва чекате? Знате ли и да држава углавном чини кривична дела нечињењем?! Шта сте радили од 2000.г.? Зашто сте пропустили да чините оно зашта сте плаћани, ко вам је сметао и бранио?

Како ћете се оправдавати ви из ДС, ДСС, Нове Србије, СПС, ко вам је то бранио да чините оно на шта сте се Уставом и законима обавезали? Чак сте се и заклињали! Свечано! Па све заборавили - зашто?!

И зашта се ви сада нудите за чистаче? Ко је од вас 50.000 из полиција разних врста дао отказ или се на други начин склонио из полиција, којој су везане руке? 
А ви из правосуђа - ко је од вас дао отказ? 
А тек ви експерти из чувене УДБЕ/БИА-е, која има «Собу сећања» са сликама свих погинулих за заштиту уставног поретка - који сте ви поредак сачували и који сада чувате?

Може ли жена бити само мало трудна?

Ви који се нудите - ви сте ваљда само мало трудни - не очекујте још једну шансу да чистите, нисте се показали достојним тог чистачког посла - немате морално право да се нудите - пакујете се па се склањајте, пакујте то што сте скупили па нисте смели или нисте имали коме да дате - искупићете душу и можда платити слободу, али ви више никада не треба да маштате о чишћењу!

*Како ћете сада, јадни не били?

*Коме ћете у очи моћи да гледате?

*Како ћете објаснити деци, мамама, татама, родбини?

*Шта ћете рећи подређеним у служби?

*Како ћете помислити на Бога?

*Како ће вам бити када будете лустрирани - када вам се забрани бављење политиком и рад у државним органима, пошто вам се одузме све оно што сте стекли, а доказа о том стицању немате?

*Ово истичем - јер, није могуће то све урадити по законским правилима када се та сумња у исправност тих правила рашири у народу - оном који је опљачкан и и истеран на улицу.

Указивах вам изоколо, па мало директније, па скоро и директно – читате по 10-12 пута на дан то што један мали и немоћни појединац у Србији пише, па се заштитите рампом и саобраћајним знаком "да се ту не сме" - хеј, ви са главом у песку, ви са ватом у ушима, ви који жмурите и окрећете главу..... од недела оних које чувате, због лепшег одела, због бољег аутомобила, због наводног угледа и моћи.....како ћете бити срећни ако вас не примети нека маса оправдано бесних, па узме закон у своје руке!

За вас који се спремати да то чистите:

Имате овде скоро све - погледајте, можда вам буде од користи. Не будите као специјални саветник Ивице Дачића који је саветовао портпаролу Дачићу, да никога не питају за савет - јер га је директно спремио за затвор - бивала је Србија већ у оваквим ситуацијама, али никада у миру није доведена у то стање - оно се збивало после ратова па се у миру чистило. Сада ће се из привидног мира поступати као у рату!
Чистите метлом, не грабуљама!

Нека се не прихвата чишћења ниједан од вас који није достојан по било ком питању - јер неће моћи да очисти и биће и сам очишћен!

Будите Срби, будите људи, и ето видите како је било бескорисно бити бандит у политици, полицији, суду, трговини..... како дошло - тако ошло (отишло)!

«Када се почнеш понашати као да си неко, Бог ће обзнанити да си нико!»

Хвала ти Боже што дочекасмо ово што се најављује за кроз два месеца - нисмо ми ни гладни ни жедни, то умемо да трпимо - ми смо жељни правде!


Боже Правде! 

То је наша химна! 
Боже, буди нам на помоћи!



Бог са нама – Пристани  Боже!

Драгољуб

Постављено 6.3.2012.г.  у 13,45 .ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta