SSS - Spremte se spremte....Srbijanci!



ССС - Спремте се спремте... Србијанци!

-Европа показала своје трагове у снегу-


Преузето са руског портала
Империја од 12.2.2012.
-овим је илустрован савет грађанима Русије везан за ову информацију
 од 15.12.2011.г. када је завршено саветовање о могућим начинима 
спасавања ЕУ и евра као њене валуте- 

Атина - 13.02.2012.г. у 00,14 ч. по руском времену:
Спаљивање продавница, кафића, банке, биоскопа, као одговор грађана
на одлуке грчке владе да прихвати још ригорозније мере штедње,
како би се одложио грчки банкрот



Веза:  Наслов на Зл. Билтену

          *»Прст на чело – време је!»
          *»Како живети без пара?»



Да не заборавим: Бразил, Аустралија, Јужна Африка и Индија – пошто су пристале да до самог њиховог, и свог, краја помажу Америку и Британију - свака из својих разлога, већ за неколико дана ће увидети своју грешку, али им то неће ништа вредети - поделиће судбину оних којим су се приклонили!

А ми у Србији?

Ми чекамо Ђурђевдан и изборе, иако је то сада толико далеко да је велико питање да ли ће бити услова, али и потребе, да се они обаве - напомињао сам ја то у више наслова. Сада, вама који немате времена да читате информације које се објављују у страним, озбиљниим, новинама, да кажем да су све моје прогнозе из последњих 12 месеци верификоване са најстручнијих места у Европи – од стране експерата УБС – Унија Швајцарских Банака (аналитичар Лари Хатхавеј), чије се прогнозе и мишљења пажљиво ослушкују у целом свету, ван Србије.



"Прошле недеље је завршено саветовање европских држава и њених експерата у вези са кризом замаља везаних за валуту ЕВРО
На крају саветовања, као нека врста закључка у Европу је 15.12.2011.г. послат савет: 


Саветује се грађанима Европе да своја новчана средства уместо у злато и друге племените метале улажу и у «друге метале» - у оружје и конзервирану храну!"
Овај савет је упутио аналитичар Уније Банака Швајцарске-УБС, која је по профитабилности друга у Европи. Саветовао је припреме грађана уобичајене за припреме пред ратове, велике кризе, економске ломове, грађанске немире и уопште за ситуације када се на комфор научени грађани суочавају са сасвим другим амбијентом, са амбијентом у којем је важно преживети.

Ако су они то рекли - сугеришем да ову информацију и информације и савете које сам дао у два моја наведена наслова (Прсте на чело-време је! и Како живети без пара?) и више других, поредите са овим иностраним саветом, додуше датог много касније од оних које сам вам ја давао, па чините шта мислите да је паметно.

Не купујте евро, ШФ доларе..... купујте храну, репроматеријал за пољопривредну производњу, гориво за машине и аутомобиле, лекове, муницију за оружје, оружје, па и цигарете и пиво и козметику - ко то себи може да дозволи, набавите мали агрегат за струју..... и извадите старе рецепте из времена експерта Милошевића када су се правиле торте и колачи са јабукама и јајима и називале су се «Ембарго колачи» - када овде није било ничега из увоза јер су нам држали блокаду граница – економске санкције.
Тада су нас научили како се све може, и ево после само 15 година и они треба да пробају то што се прави по «Ембарго рецептима»

Спремимо се и за најезду избеглица из Грчке, ЕУ, наших из Русије....наших из градова. 

Ех, како ће се брзо напунити Србија и како ће се брзо вијорити дим из сваког оџака у Србији......

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 12.02.2012.г. у 12,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta