Ajman - Huseinove baze!





Ајман – Хусеинове базе!

-Ајман ал-Завахири и Барак Хусеин 

Обама граде базе-



Ајман ал-Завахири Командант Ал Каиде
Барак Хусеин Обама, амерички председник

Ал Каида (арап .القاعدة - базa)

 Веза: Наслов на Зл. Билтену 

          *-Да ли је Косово база Ал Каиде-

          *Осама Бен Ладен шминка Америку!



Смрт Ал Каиди - Живела Ал Каида!

Још се није ни завршило славље поводом окончања највеће антитерористичке операције америчке државе -оне у којој је наводно убијен Осама бен Ладен, а почиње друго - славље, у сарадњи Америке и Ал Каиде!

Ајман ал-Завахири командант Ал Каиде, обнародовао да је најближи сараданик и пријатељ Америке, односно њеног председника Барка Хусеина Обаме - тражи свети рат против Сирије и њеног председника Асада! (www.utro.ru)

На обалама Арабијског, Каспијског и Црног мора и обалама Персијског залива, ничу Ајман-Хусеинове базе!
Удружили се Ајман и Хусеин - Завахири и Обама - први у интересу стварања муслиманских држава у тој области,  а  други ради стварања демократије у њима - одмах пошто их уз помоћ Завахирија и «његове» Ал Каиде ослободи од садашњих властодржаца!

Пао снег! И у пределима где је то врло ретка појава. И показују се трагови свих оних који су се пре снега тајно кретали, без видљивих трагова на тлу.

Сирија се неда! 
Иран је, по свему судећи, већ подељен у неким тајним договорима великих сила – Кина и Русија стављају на знање да се Иран на њих не може ослонити. Показују свима какви су они заправо савезници. 

Кина је смањила куповину иранске нафте како не би дистонирала са демократском песмом коју певају ЕУ и Америка – повукла је недавне ратоборне изјаве да ће напад на Иран бити сматран нападом на Кину! 

О руским бродовима који су се упутили ка Сирији више нема никаквих информација. Сигурно ће и њој, Сирији, пружати подршку осматрањем са пристојне удаљености, како би утврђивали извесне параметре америчких ракета којим ће бити гађана Сирија - ми, Срби, смо то доживели 1999.г.


Једино ко се гласно, без страха и без икаквог стида оглашава су два ратоборна муслимана – један на челу Америке а дуги на челу Ал Каиде која наступа као америчка специјална јединица састављена од Арапа у чији састав се у сваком тренутку могу убацити чланови тзв."беле" Ал Каиде – Шиптари са Косова, муслимани из Босне, Новог Пазара, Сјенице, Тутина, са Кавказа...

Сиријском председнику Башару ал-Асаду више не прети Барак Хусеин - има он свог човека, Ајман ал-Завахирија – то је онај који је припреман за команданта Ал Каиде још за живота Осаме бен Ладена, онај којег су Американци као хтели и да убију и да  ухвате – све као да са њим нису имали уобичајене састанке како и доликује командантима различитих јединица исте војске.

Хусеин Обама више неће у ратове за територије, нафту, рудна богатства, воду, за људске душе, слати Американце – он ће слати своје војнике из Катара, Сауди Арабије, са Косова, из Босне.... - јер су то све њему потчињене државе и народи - они се боље сналазе и нису ништа мање крволочни према својој браћи по вери, од Хусеинових војника! И ово Хусеина баш ништа не кошта
Све се плаћа свеже штампаним доларима без икаквог покрића - лажним новцем! И ту нема преваре - сви знају какав је новац којим су плаћени, пристају на то, играју игру Америке до свог и њеног нестанка.

Пре недељу дана су у Сирију ушле специјалне јединице војске Британије и Катара – са задатком да сиријску Пету колону организују по војничким правилима, а онда је на сцену ступио Ајман ал-Завахири који је позвао све муслимане света на Џихад – на свети рат против неверника, сада су неверници у Сирији, сутра ће бити у Русији, потом у Србији или где затреба Хусеину - Хусеин оком, Завахири скоком - а онда у Србији о томе нема информација! 


Сви муслимански свештеници у Србији, Босни, Македонији и Црној Гори школовали су се у Ирану или Саудијској Арабији - они са њима имају уобичајене специјалне везе које настану када млади људи буду на школовању у некој страној, пријатељској, земљи. 
И те специјалне везе са Ираном неће ни у једном тренутку бити било каква сметња да се у тим земљама појаве као ратници Ал Каиде на страни Америке и њених интереса - јер су у питању само ОБРЕДНИ верници, иначе су у питању АТЕИСТИ!    

А и како би се иначе о овоме у Србији писало када би се тим писањем сугерисало преиспитивање моралне громаде Хусена Обаме и његових сарадника у ЕУ у коју ми морамо по СВАКУ ЦЕНУ ући!


Спремајмо се ми за оно што нас чека, са оним што имамо и што нам је доступно - не уздајмо се у верске, идеолошке или комшијске везе - будимо поштени бар колико је нопходно па ћемо се спасити олује која се спрема, која заправо иде ка нама, али је још подалеко па се понашамо као да тутњаву и не чујемо! 

Бог са нама - Пристани Боже!

Драгољуб 

Постављено 12.02.2012.г. у 17,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta