Panika Nemaca!


Паника наших пријатеља Немаца!

-Уплашени  промајом  у новчанику-


Веза: Наслови на Зл. Билтену
          *Немачка ће постати Косово!
          *Опљачкани пљачкаши!
          *Црно јато Ангелино!

________________________________

*«Приступ немачке индустрије сировинама мора се осигурати, ако је потребно, и применом оружане силе!»
04.02.2012. на Конференцији о Европској безбедности у Минхену, изјавио Министар иностраних послова Немачке, Гвидо Вестервеле.


Објасните деци да је бомбардовање Србије било исправно! 


*Немачки амбасадор у Србији, Волфрам Мас, изјавио је на конференцији о НАТО у Београду да Срби морају својој деци да објасне да је бомбардовање било исправно, како она у будућности не би мрзела Атлантску алијансу.


“Морам да критикујем власти у Србији што и саме још увек користе термине попут “НАТО бомбардовања”. Замислите да шетате улицом Кнеза Милоша и да вас ваше дете упита: “Тата, ко је ово урадио?”. Ви ћете му одговорити: “НАТО”. И шта онда очекујете од тог детета да мисли о НАТО? За разлику од тога, ја сам као младић у Немачкој гледао рушевине у мом граду, али ја нисам мрзео оног ко је ту учинио јер је било оних који су могли да ми кажу зашто је то учинио”, изјавио је Мас

________________________________


Склопило се! Око наших вечитих пријатеља Немаца – из Русије им стиже мање гаса него што им треба, а много праве Руске зиме, Грци одбили да изврше самоубиство враћањем надуваних дугова у лажним новчаницама евра, за које се сада траже права острва Грчке..... Американци се пресељавају у Индију и Аустралију, њих нису звали, не смеју Немци да остану у Авганистану и Ираку.... нестало им пара, права промаја  у новчанику, државном и сваком појединчаном.
Рањени, па више не уливају страхопоштовање, једини начин да силеџије и убице неко воли је терање на поштовање из страха. Али, ко воли плаћену љубавницу, ко воли и поштује некога ко га на то сили са Halt, Halt! после чега се чује рафал из аутоматске, немачке пушке?!

Турска променила своју политику у односу на Сирију, а Немци и Америкнаци  хтели да их упуте на Сирију.... да се међусобно убијају, а они да суде и баце пешкир из ћошка када процене да је време да се једна  страна преда или да буде нерешено!
Јер, има Турска својих веома великих и ургентних проблема! Али, има Турска и неколико милиона својих војника у Немачкој – они знају кога ће и када послушати. Није то Црна Анегла Меркел нити овај успаничени министар иностраних послова – који се самохрабри тако што прети остатку света стиснутом песницом, изобличеним лицем и хистеричним гласом, какав је карактеристичан за Немце који би у рат, за Немце који би када им зафали пара, сировина, блага, хране, поштовања, да крену у рат и то набаве на начин који им је наприпступачнији – опљачкати, подвести под ратни плен, саградити логоре, истребити власнике земље на којој су сировине које њима, разбојницима, требају (у току истребљење Шиптара на нашем Косову и Метохији)
  

 Гвидо Вестервеле, уплашени министар иностраних послова Немачке, нешто као Рибентроп, код друга Хителара.
Ах, ....фиреру, штета, могао би неко да помисли како би ти лепо стајала немачка униформа  из 1939.г.!
Или да помисли да видиш да је негде сачувана - у неком бабином сандуку.....
Ми Срби чувамо шајкаче наших дедова који су од вас бежали преко Албаније.... и онда се пешице вратили из Грчке.... и показали вам и дали оно што сте заслужили. Зар опет такве припреме?
  
Ах, .....фиреру, да знаш шта су ми причали пре неколико дана Шиптари са Косова који су овде, у Београд, долазили са својим адвокатом поводом једног судског спора..... један се недавно вратио из Немачке. Био и на обуци.... некој коју организују ваши пријатељи и сународници са територија са којих потичете.
Знаш, паметни су они, паметнији од вас. Неће чекати да их нападнете, већ ће користити тзв. «превентивни одбрамбени напад», то је ваша кованица, као када сте Србију напали ради спречавања «Хуманитарне катастрофе», Шиптара - схватили Шиптари шта сте им урадили, читали и ово око вашег ЕУ пројекта «Потковица» за Шиптаре - схватили вашу намеру да их иселите, разумели да вам они не требају, вама треба Косово као сировинска база.... и долазе вам на ноге да «вас нешто питају» - нисам питан да ли је то «нешто» баш исправно, ипак ви сте са Шиптарима велики пријатељи - ваша Канцеларка Црна Ангела се са њима љуби и обећава им србске територије.
Да, плаћате туђим, па што би се ми Срби бринули како ћете се ви и Шиптари раскосурати?!

Видим љути сте и на ваше велике пријатеље Црногорце, тражите да плате по гаранцијама које су преузели у односу на немачке банке које су кредитирале руског олиграха Дерипаску... он се предомислио, Црна Гора гарантовала, а ви, ви се нисте предомислили, тражите паре.
Ено их Црногорци у Москви, нуде државне обвезнице са каматом од 10% на годишњем нивоу са доспећем у 2016.г. - примају и руске Рубље - само нису Руси заинтересовани - и они ће чекати да на име кредита добију Боку Которску, која им по праву родбинског првенства и припада, али сада само за паре - са Црногорцима не треба на реч или на подразумева се.

Не, са њима, само уговор у суду! И потписаће Црногорци ускоро разне уговоре да би се спасли  банкрота, али се спасити неће, а хоће изгубити све што је вредно - јер су се одрекли себе и Србије, и јер се одричу Србске цркве... и јер су признали Косово да вам се додворе.  Хтели Црногорци да вас обрлате на своју кавкаску висину, на стас и љепоту, на дар говорништва.... они мислили да сте и ви Срби па се тако и понашали.

Али, нема нигде других народа који су тако добри и лакомислени као Срби – само Срби дају територије на реч, само Срби граде цркве и путеве и у племенима која су позната по одрицању од речи и обећања. Зато, платите ви Црногорцима како су заслужили - ви измаћи, тој заслуженој, и вама одређеној, плати никако и не можете!

Ви сте ударени Србском молбом, Србским Бумерангом, до 16.3.2012.г. ћете се потпуно показати и потом кренути на југ.... ка вашим пријетљима Хрватима и Маџарима, можда и ка Румунима и Бугарима - то су све пријатељи и савезници вашег цара Хитлера.... свуда ћете ви тумарати.... и овде у Србији, као што је вазда већ бивало, радићете за храну!

Бациће Бог непријатеље Срба под њихове ноге, да моле Србе.... јер сте то заслужили својим односом према Србима, али и према другим мањим народима.

Сада би да силом узмете шта вам треба! Али, има Новосулатан турски Таип Ердоган, војску у Немачкој и упутиће вам своје извиђаче Шиптаре са Косова - оне који су били на обукама које организују они из ваше прапостојбине.

Далеко вам лепа кућа! Нисте позвани у Србију, нисте пожељни - ко ипак дође неће бити отеран, ми смо деца Бога који се зове Срб, наша земља је Срб и Ја, ми смо Срби(ни) – Он нам је рекао «Освета је моја!» - ми Њему верујемо, ми се не мешамо у Његов посао, ми се не веселимо што идете у пропаст, ми вам се чудимо што  чим остасте без пара падосте у стање страха и панике - не брините, нема смрти ни за државу ни за појединца док не дође време које им је одређено - она не може умрети пре, али ни после тог одређеног времена!

Хвала Богу што нас је научио како живети скромно и у немаштини коју је код нас изазавао преко вас и ваших савезника! Хвала што нас је ојачао!

Ја сам о вашој пропасти писао довољно и на време - још док сте били силни - није вредело, па путујте!

Овде ћу за читаоце Златног Билтена, као графолог и профилиста, на основу ове фотографије …. фирера Гвида Вестервелеа, описати његово тренутно психофизичко стање - без љутње фиреру, ти си јавна личност, јавно претиш, а ја имам права да само мојим читаоцима скренем пажњу, да се не боје оних који прете, јер се они плаше па претњом покушавају да тај страх одагнају од себе.

Ово за Шиптаре сам измислио - ја сам склон томе  и познат сам по томе – ово да знаш и да се не жалиш вашем великом пријатељу на високом положају у Србији.... јер и он је јадан у страху, а човек у страху прави разне глупости.

Гвидо Вестервеле, Министар иностраних послова Немачке, време сачињавања описа профила 21,40 ч. на дан 04.02.2012.г. – на основу фотографије:

Мали човек на високом положају на које су га поставили људи, не добија више Животне Енергије, нема никаквих стварних стратешких планова везаних за функцију на којој је али ни за себе лично, врло напрегнут нервни систем, нерв Вагус као веза ума и душе(срце) у прекиду те нема никаквог задовољства у свом животу, повремена болна пробадања срца - доњи део која га страшно плаше и узима лекове који му не помажу нити лекари којим се обраћа знају узроке овог његовог стања - саветују му да се одмори и избегава стресне ситуације, желудац му се уврће у смеру сказаљке на сату, а онда у супротном смеру, и то је најбоља потврда напрегнутости нервног система, нема уопште било каквог набоја полних енергија - нема потребу да размењује полне енергије па живи као евнух, ратује за своје идеје којих нема, ратује за своје планове који му нису јасни, али крвави гаће - од хемороида.

Тужни, несрећни човек, уплашени, хтео би да остави отисак своје душе у немачком народу, у Немачкој и Европи – не зна како се то ради, не верује у Бога, не зна шта је доброта и љубав, не зна како је моћно оружје љубав и вера у Бога, па прети,  стиска песницу….али касно за њега, касно за Црну Ангелу, касно за Немачку….истекло вам време трајања.

Урадићете ви још понеку глупост, својствену силеџијама, али на крају долазите да молите….Србе…каква ће то вама казна бити!

Објашњење криминалисте:

Они који стварно планирају неки злочин, неку употребу силе, то чине у осами или у кругу својих завереника, труди се да ничим на намеру не скрећу пажњу, праве више варијанти одступања, оправдања, а претње изриче тихим, шиштећим гласом који треба да чује онај кога се тиче - овакве претње, без плана, без усмерености, речене оваквим гласом, оваквим језиком и изгледом тела, није поза коју треба узети за озбиљно - желео би то неки као овај са слике, али он нема план, он не верује у свој план, па како ће наговорити друге…

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 04.02.2012.г. у 23,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta