Plan EU "POTKOVICA" za Siptare!


План ЕУ «Потковица» за Шиптаре!

-Припреме за расељавање Шиптара са Косова-

Веза: Наслов на Зл. Билтену
           *»Смртовница за Шиптаре»
           под «Шиптари као оружје Немачке и Америке»
           *Немачка ће постати Косово!"


Пре три дана је окончана правна иницијатива ЕУ за исељење Хрвата из Хрватске, како би Немачка постала и правни поседник територије Хрватске.
Немачкој нису потребни Хрвати, њима је потребно топло Јадранско море - неколико милиона Хрвата ће се лако утопити у 250 милиона грађана тзв. старе Европе, и нестаће потом у тој огромној маси – причаће, можда, својој деци у каквој су лепој држави живели, шта су све предузимали да у њој остану сами као народ, и како су својим гласом одлучили да Хрватска за коју су се борили и за коју су убили на милионе људи из другог народа, предају у посед Немачкој!

Биће им тешко - али казна је казна! Бог своје одлуке спроводи и преко оних које не воли, овом приликом преко геноцидног народа Немаца уклања и брише такође веома сличан народ Хрвата - Исти се међусобно потиру, а слабији буде затрт!

Итог дана као и дан касније, запретила је велика опасност да неки други косовски Шиптари преузму власт од немачких и америчких квислиншких власти из Приштине - Аљбин Курти се био организовао, а за своје идеје има претежан број Шиптара са Косова, да са својим покретом «Самоопредељење» изнуди предају власти (њему) и потом разговоре са Србијом, директно, ради дефинисања могућег начина поделе Косова на део који би остао Србији и део који би се припојио Албанији.

То се није смело дозволити, јер би први следећи корак «Самоопредељења» био захтев да се странци са својим војскама и полицијама иселе са Косова.

Одмах су  у помоћ позвана два добра америчка пулина (пулин је маџарски овчарски пас донет из Манџурије у чергама у којим су преци данашњих Маџара стигли из Манџурије у Кини, на просторе које сада заузимају, а који су припадали србском народу)  Во-Кер и Ри-Кер – Први «Кер» је на основу ратног угледа из 1999.г. када је бомбардована Србија успео да наговори Куртија да буде још једно време стрпљив јер су му та два са наставком «Кер» донели најновију награду!

Други, Ри-«Кер», је обаснио да се укида надзирање косовске независности, да је она израсла у моћну демократску, и Америци пријатељску, земљу и да су се стекли услови да се Косово по скраћеној процедури прими у Европску Унију - очаран предлогом-понудом, Тачи је поентирао и задржао власт до окончања овог, следећег корака из Плана «Потковица» који ће ЕУ применити према косовским Шиптарима, а он је:

Расељавање око још преосталих 1-1,2 милиона Шиптара на Косову, по Европи, Аустралији и Америци, када ће се остварити главни део Плана који сам описао под «Смртовница за Шиптаре» - нестаће Шиптари са Косова и Метохије, утопиће се у велике народе у којима неће имати ни делић права које су уживали у Србији против које су се побунили и чинили најстрашније злочине због којих су осуђени на нестанак и који кроз овај подли америчко-немачки план и нестају!

На Косову ће остати само стари који неће имати средства за издржавање, млађи одлазе у стране земље које управо улазе у своје економске сломове, те ће они који буду остали на Косову изумрети због праве хуманитарне кастастрофе - то је онај лажни изговор који је коришћен као оправдање да се бомбардује Србија! О чему причаш и чега се плашиш, то ће ти се и догодити!

Немачкој и Америци не требају Шиптари – њима треба Косово и Метохија због географске позиције, рудног и водног потенцијала - затрована земља ће се очистити и та територија би била опет погодна за настањење. Али, на њој се неће настанити садашњи прави окупатори Косова - Немци и Американци,  дотле ће обе постати Косово!
Бог никада не касни и ништа не заборавља – Његови путеви су људима непознати, али се резултати Његових намера виде. Преко оних које не воли – Немачке и Америке - уклања такође оне које Он не воли, али који исказују међусобно партнерство и љубав, које је у свему лажно - одакле геноцидним народима љубав за било шта?! Све једним потезом, све једним летом бумеранга баченог из Србије!

Зашто План «Потковица»?

Косово је на самом уласку у масовну хуманитарну катастрофу – нема новца који је долазио по основу дознака Шиптара из Европе и Америке, хероин се слабо продаје, цена је пала на само 4.000 Евра/кг и има га на тоне на лагеру, нема хране, нема болница, нема никаквих слобода, власт се држи на принципима на којима је и створена – на сили – а Шиптари толико брзо  умиру од дејства уранијума којима су, плански,  тешко затрована подручја на којима баш они чине најгушћу насељеност, да више није могуће не видети толика гробља. Косово би се ове и наредне године претворило у земљу гробље, па би утисак био целовит: Бензинска пумпа, аутоотпад, ресторан, куплерај, гробље, па опет истим редом!

Тај тренутак увиђања да се Косово претвара у земљу-гробље, био би тренутак пада власти постављене од окупатора,  тог тренутка би и тешко изманипулисани и необразовани Шиптари схватили да су преварени и било би то општи напад на окупаторске снаге – због тога План «Потковица», због тога два са наставком «Кер» да их као прави пулини натерају да се склоне!

У претходном наслову «Смртовница за Шиптаре» изразио сам саучешће мојим познаницима Шиптарима, сада их само упућујем на гледање, враћање памћењем уназад како би схватили да су кажњени због онога што су чинили, због онога што је наљутило и самог Бога, у којег они, наравно, не верују – они су обредни верници из интереса - који им плаћа нестанком овог народа са чијим сам се неким члановима дружио, разјашњавајући извесне криминалистичке случајеве.

Наравно, ово наводим и због нас, Срба, да пазимо шта чинимо - јер ТАЈНЕ НЕМА!


Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 25.01.2012.г. у  16,10 ч.

1 comments:

Tanja_Stanisic 19. мај 2012. 04:32  

Hvala bogu sto cuva Srbiju! Ali potpuno ste u ravu kada kazete da trebamo paziti sta radimo. Trebamo postovati sebe, svoje ognjiste, pa ce nas i drugi ceniti. Ali pre svega trebamo nauciti svoju pravu istoriju, jer vecina naseg naroda ne zna ni ko smo, ni sta smo, ni odakle poticemo, pa tako ni koliko zaista vredimo.

Tanja Stanisic

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta