Klopka bezizlazna!



Клопка безизлазна!

-Хтели оно што се не сме-

«Када постанемо власници свог новца овог света, онда ће се зацарити наш цар – њему ће (Ј)Европа поднети круну и он ће владати светом!» - парафразирано из «Протокола сионских мудраца»)

Власници свог новца, а када је сав новац који су штампали био нечије власништво и када је сав тај новац требао да им се врати кроз камате, без икакве могућности да се главница било када врати, тада су схватили да је  превара откривена.

Када се у околини Чачка пре неколико година једна група врло вештих фалсификатара бавила штампањем Евра, дигла се велика прашина око тога, јер у питању су били «Ковачи лажног новца» - и јесу они ковачи, али не и фалсификатори - они су само имитатори и они су имитирали новац који је требао да буде, и биo је, врло сличан лажном новцу који је већ у оптицају.
Фалсификовањем се имитира и прави, лажни новац који се користи   као прави новац. Како правог новца нема онда нема ни фалсификата!

Ако је у оптицају неки лажни новац, његова имитација није фалсификовање оригинала, већ имитирање оног што се протура као прави новац.
Није од превеликог значаја шта је на њему написано ако на њему није јасно назначено: Ко за тај новац гарантује – на ЕВРУ нема ознаке државе која га издаје – постоје скраћенице:© BCE ECB EZB EKP (Скраћеница за тзв. Европску Централну Банку) са назнаком да је у питању заштићено ауторско дело (али се не наводи где се то може проверити, за разлику од сваког другог ауторског дела где се наводи број под којим је извршена заштита, код кога, када и ко је носилац ауторских права), које се не може умножавати - нема назива чак ни парадржаве, Европске Уније, нису смели то да ставе, нема имена одговорног лица-гувернера, јер немају гувернера, нема текстуалног упозорења на забрањеност и кажњивост умножавања овог парановца, за разлику од србског новца где се јасно види која држава га издаје, постоји име и презиме и потпис гувернера као и упозорење да се фалсификовање кажњава по закону.

Монета Евро је по питању легалитета испод вредносних бонова које издаје Трговачка компанија «Идеа» - и ова компанија издаје свој унутрашњи новац, постоји одговарајућа заштита и гледано по закону, вредносни бон ИДЕА је легалан доказ вредности коју поседује доносилац тог бона на наплату, којом приликом уместо новца добија противвредност у роби.

Имитатори који би производили ЕВРО могли би да одговарају за нарушавање ауторских права неког ко има доказе да је дизајн заштитио као своје ауторско дело, али не и за фалсификовање новца јер овакав новац не испуњава услове да буде под заштитом законских прописа који се односе на заштиту легалног новца од фалсификовања.

Мени је жао - ово неко може да схвати и као позив да се слободно штампају новчанице са натписом ЕВРО, што  ми никако није намера, ја о овоме говорим и на овај начин како бих на што пластичнији начин указао шта се не сме чинити од стране држава, које створе парадржаву и потом јој дају да се бави пословима државе и у њихово име – што је било могуће, да је на свакој новчаници писало да иза сваке новчанице стоје све набројане националне банке и свакако један функционер који би имао својство гувернера.

Кад хоћете нешто да сакријете истакните га на видно место у маси других сличних предмета и нико га неће лако уочити - сви траже оно што је забрањено на скровитим местима. ЕЦБ је издала јавно овај парановац и нико се није усудио да ово сагледава и на овај начин.

А и како би када је постала општа трка да се све изрази у вредности у односу на ЕВРО, у крајњем када су власти Србије продавале целе фабрике за само један Евро! Замислите, како то звучи: Шећерана Пећинци у Србији је вредна 1 Евро! Па ко да посумња да то није прави новац?!
Америка и Европа су великим и непоправљивим економским и финансијским проблемима. 
Не знају како се из овог проблема извући, јер излазак и не постоји. 
Хтели оно што се не сме! Хтели да преко новца постану владари света! Е, то је кажњиво, то се морало завршити баш овако како и сви  ми то јасно видимо.

Пре 10 година парадржава (Ј)Европске Унија, створена једне ноћи у глуво вампирско доба-недоба, донела је одлуку да кује новац Уније - одредила изглед, апоене, банке које се овлашћују то да раде и све остало што је уобичајено када нека држава штампа своју монету. 

Да би монета била легално средство плаћања неко мора да гарантује за издате новчанице, за сваки апоен - сва маса наштампаног и искованог новца ослања се на неку противвредност. У злату, у робама, у приридним ресурсима, у нечем што се може претворити у неки у свету признати новац којим  би се обештетили имаоци новца државе - гаранта, а свака држава води рачуна о количини издатог новца и сразмери са средствима гаранције његове вредности.

Она (ЕУ) је пре тога вршила упорну, дуготрајну и веома убедљиву пропаганду да се не спрема превара, већ да се кује и штампа валута која ће бити или главна или равна главној светској валути - незванично: Амерички Долар.
Та гласност, то самопоуздање и упорност учинили су да се нико не запита којим правом ова унија кује сопствени новац, ако је нејасно ко за издати новац гарантује, ко га и како контролише, каквим мерама се обезбеђује проглашена вредност монете - те се ова парадржава нашла у идентичној позицији велике криминалне организације која се одлучи да на тржиште избаци производ за који нема сертификата, нема овлашћења, већ се самоовласти за то што намерава, и крене у реализацију, с тим што сваку криминалну организацију гони свака држава света појединачно и све државе у оквиру међународне сарадње.

У оквиру парадржаве (Ј)Европске Уније, не да нико није поставио питање легитимитета намере издавања новца, већ су све земље учлањене у такву организацију замениле своје дотадашње националне валуте овом новом, Евром, који је сада почела да издаје организација која није држава. И почеле и остале државе нечланице те недржавне организације да своју валуту вреднују по тој лажној и нелегалној монети, издатој од недржаве – ЕУ!
При усвајању Евра реперна вредност је била 1Евро = 2 ДМ. Није наведено да ли то остаје и да ли се приликом пропасти Евра имаоци те монете могу позивати на тај међуоднос - а требало је, ако се није одмах рачунало на превару, а све изгледа да јесте! 

Када се то догодило, када је намера ковања лажног новца прошла непримећено, када је та намера поздрављена као веома позитивна околност, када су се глобална тржишта роба и племенитих метала почела вредновати у новој лажној валути, оцењено је да је време за «корак број 2»:

Корак број 2 се састојао у издавању тог лажног новца у потребним, ничим ограниченим, количинама за потребе како држава чланица тако и за потребе једне заједничка банке назване ЕЦБ (Европске Централна Банка) која је као институција недржаве такође била истог ранга - била је то, и јесте,  недржавна финансијска институција, док су националне банке чланица имале неку улогу евидентирања и требовања новца из «Главног Магацина-ЕЦБ», у свој Магацин из којег је трошена за најразличитије намене.


И ишло је то 4-5 година (издат 1.1.2002.г.), а тада се лажан новац показао да је лажан: Једноставно, било га је колико год га је требало, за чланице, за ЕЦБ, за кредите банкама, компанијама, за депозите у ММФ из којег се давао кредит државама које су имале потребу за тим...... а онда се  и банке и компаније почеле да дају своје производе  на кредит опонашајући банке - банке  дају новац на кредит са високим каматама, а компаније  оснивају своје парафинансијске организације оличене у Лизинг системима, преко којег су продавале оно што су производиле у количинама које нису биле ничим ограничене, осим потражњом.


У тренуцима када је долазило до презасићења тржишта, када се роба мање тражила, изналазили су се новији методи наговарања и охрабривања поједнаца и компанија да се задуже како би се снабделе робама компанија које су имале своје Лизинг системе. «Кола» преваре, самообмане и правих богаћења одређених категорија из банкарског и компанијског менаџмента, као и из редова политичара и руководилаца, нису се смела зауставити.

Све је функционисало као једна велика Пирамидална банка, а ЕЦБ и јесте Пирамидална банка, с тим што она није прикупљала новац једних штедиша да би га давала као кредите другим - то је сложен посао и лако га је разоткрити, он не може да траје дуже од годину дана.
Ко га занимају детаље нека погледа наслов на овом блогу «Евродафигејт». 
И свима, у Србији, позната Пирамидална банка «Дафимент банка» радила је несметано и надувавала своје приливе у трајању од 2 године и стала је када су пресахли дотоци нових улагања, када су стигли на наплату већ потрошени депозити на које је банка давала и по 20% месечно!
Банка је потом отишла у стечај, имала је довољно капитала да већину улагача обештети, али је из неког разлога држава одлучила да банку ликвидира и она преузме (држава) обавезу враћања уложеног новца - и то тече.
Дафимент банка је обавила посао због којег је основана и чак и иза ње, такве, стао је гарант, стала је држава која је издала таквој банци дозволу за рад, која ју је контролисала и повремено испомагала кроз давање краткорочних повољних кредита.

Многи Срби, од угледа, функције и порекла тада, за те две године се обогатила – банка им је давала кредите који се нису морали враћати, они су за те динарске кредите куповали девизе и улагали их у ту исту банку са каматама од 20% месечно па се рачунањем «камата на главницу и приписану камату» за 5 месеци уложена сума набављена од динарског кредита који се није морао враћати (јер га је инфлација веома брзо учинила безвредним) дуплирала.
Држава није водила поступак стечаја и није било прилике да се било шта незаконито изнесе на видело дана!

ЕЦБ, Немачка и још неке државе ЕУ се понашају као типични опљачкани пљачкаш (има такав наслов на Зл. Билтену), мало прете, мало пробају да се договоре, мало пробају да за лажни новац дат на зајам неким државама, постану власници територија тих држава - покушавају шибицари да виком «Полиција!» натерају неодлучног учесника који је схватио да је преварен, да да оно што је договорено, али то не иде!


Превара са (Ј)Евром је откривена! ЕБЦ откупљује менице држава али и менице физичких и правних лица, како се не би пре планираног времена обнародовао банкрот. 


А свака држава која живи од издатих меница и узетих кредита, фактички је банкрот са одложеним тренутком објављивања!

Ових дана се показала као погрешна дестинација за спасавање - Кина и Индија – америчке, британске, швајцарске, немачке и аустралијске банке отпуштају на десетине хиљада запослених, јер посла око правара више нема!

Руси се радују евентуалним несташицама сирове нафте због рата пропалих економија Америке и ЕУ, са Ираном, надају се повећаном приливу лажних петродолара у свој трезор, а паметни међу њима гледају мало даље па упозоравају да то неће изаћи на добро, јер после краткотрајног поскупљења опашће, нагло, потражња па ће Русија и све друге државе које су се ослониле на приходе од нафте и гаса ускоро проћи као Грчка која се ослонила на приходе од туризма, или  као Шиптари из Србије који су се ослонили на трговину «робом» која је ишла у Немачкој док су Немци имали пара..... све ће се наместити и средити, па ће само земље које  буду имали храну бити земље које ће моћи да се баве и нечим другим.

Пропадају земље које су се ослониле на нафту и гас, на штампање лажног новца и оне које су се ослониле на производњу луксузних производа који нису неопходни, пропадају и велике фабрике које су се бавиле производњом луксузних производа, јер неће имати ко да их купује, а те фабрике су послужиле за намамљивање огромног броја људи у густа насеља, у градове - сада следи обрнут процес и наравно: рад за храну, у првом реду, а надничара ће бити у Србији на бирање - од наших чије су фирме пропале, од прецветалих дама које су остале саме док су јуриле каријеру, до црнопутих Европљана и наших из Русије... биће Србија велика берза јефтине радне снаге.... само не смемо се никако, и ни за тренутак, погордити јер нам се то неће догађати нашом памећу, већ околношћу да се Бог умешао против ових који су хтели да Му преотму власт на Земљи!

Упали у клопку, спреману свету, они који су клопку осмислили - као вук у оној кружној руској клопки у чијој се средини налази јагње везано за стуб и довољно измакнуто од унутрашњег зида, са спољним зидом измакнутим од тог унутрашњег само толико да се вук може увући, и увуче се и кружи и проба да нађе излаз а када заврши круг дође са супротне стране врата кроз која је ушао и сам их потисне напред-затворе се она - а он настави да иде у круг, сада већ заборавља на јагње, сада би да се спасава, гризе ограде, проба шапама, зубима, проба да поткопа спољни зид, уморан и унезверен, размишља како је био лаком, и тада долазе ловци који га хватају без већих проблема и чине са њим шта им је воља, а јагње, претрпело велики страх, али живо! И по ове "Вукове" стиже Ловац!

И враћа се јагње у стадо јагањаца, а вук иде међу вукове или његова кожа краси нечија леђа као бунда, или главу као шубара!

И ових дана се «Вукови» последњи пут, у швајцарском граду Давос, скоро даве смишљајући планове који се не могу смислити, а тичу се преваре која је откривена, пред предају се консултују, сада како би и да задрже јагње и да се спасавају – нема им  спаса!


Џаба кречите, ви који сте хтели да постанете владари света - ви који сте се супротставили Богу, одосте, сада би вам било добро дружење са јагањцима, али знају они да сте ви само вукови.
Пали сте у сопствену клопку.

Тако је то требало и тако им је одређено на дан када су од Србије отели Косово – 16.9.2011.г. је њихова пропаст била очигледна. Из те пропасти, сада видљиве, иду и све остале, а ми имамо и моје упутство под насловом «Прст на чело – време је!» - ко хоће, ко неће, од воље му.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 14.01. 2012.г.  у 18,30 ч.
 



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta