Prva zrtva Cetvrtog nemackog Rajha-EU!


Прва жртва Четвртог Немачког Рајха-ЕУ! 
-Грчка између чекића и наковња-












                    !


Јуче, 06.11.2011.г., Грчка је под притиском Немачке, донела Одлуку да прихвати Услове ЕУ о добијању кредита за враћање дугова повериоцима - у суштини Грчка је донела Одлуку о укидању своје државности, суверенитета и свега другог што стање садашњег фактичког протектората подразумева....може се рећи да од јуче, 06.11.2011.г. Грчка коју смо до сада знали, више не постоји!

Свети Димитрије је велики грчки светац и заштитник – војвода солунски и заштитник Солуна, сутра, на дан који је њему посвећен, биће тужан јер није успео да заштити ни Солун ни Грчку, јер то грчка влада није хтела/смела! Није хтела/смела под његову заштиту, стала је под барјак оног другог, под барјак под којим стоји ЕУ, како се сада назива Немачка!

«Али Богу није толико стало до држава колико до народа, нити му је толико стало до народа колико до појединих људи који су по Његовој Вољи»
-  Владика Николај Велимировић, парафразирано-
-           
Пустиће Бог да падну и Грчка и Грци, остаће његови изабраници да се боре, па ако Он то буде хтео, и када  буде хтео, обновиће се државност Грчке!

Само:
Не сметати са ума да је Грчка пре неколико година била домаћин такмичења певача «Евровизија» и да је тада победила ђаволико обучена група из једне од северних земаља - Норвешке, све свирајући неку ђаволску музику!
Не сметати са ума да је ова, јуче нестала, Грчка донела закон по којима се Грци могу враћати својим боговима слављеним пре Исуса Христа - вратили се Паганским боговима, па је онда ред и да се и на другим пољима врате у то Паганско доба!

Када је Грчка сишла са наковња,  боље речено да би сишла са наковња, пристала је на следеће:

Грчкој се опрашта дуг од укупно 100 милијарди Евра у замену да прихвати Програм консолидације који ће гарантовати да она може да враћа преостали део дуга од око 260 милијарди евра, под надзором поверилаца, да отпусти одређен број службеника, смањи плате и пензије, социјална двања, смањи давања за образовање и укине остале привилегије које су Грци уживали, (ра)спрода државну имовину - банке, зграде, луке, острва да би намирила повериоце.  Односно, да своју државну имовину - видљиву и опипљиву  уступа онима који су штампали шарене папире «Евро» који су давани на зајам Грцима при свести да су услови, под којим се даје зајам,  неправедни и да се никада не може вратити у новцу који би преостао од зараде у грани привреде која се тим шареним папирима фнансирала.

Јуче је Грчка добила Управну окупацију, а циљ сваког рата је да се дође у позицију Управног окупатора, односно контроле над управљањем једном државом!
Грчка је поробљена новцем! Оним што Грци највише воле – Грци су познате циције и они никада никоме ништа нису дали или поклонили.
Овде изузимам извесне хуманитарне пошиљке даване у време санкција према Србији, у којима је и Грчка активно учествовала и са којим се сагласила, јер је то био само промил на име камата које нам нису плаћане на око 12 милијарди ДМ изнетих у готову из Србије и смештених у грчке и кипарске банке!
Та хуманитарна помоћ је плаћана нашим новцем/каматама које нам Грци нису плаћали!
Уосталом: Сетите да ли вам је на грчкој пијаци било када и било где, било који грчки сељак поклонио ма и једну полутрулу мандарину!?


Грцима је постављен ултиматум кроз речи 

Црне Ангеле

«Да ће бити рата, ако се сруши Евро и ЕУ!»

Попустили, поражени, пристали на окупацију - сада ће педантни повериоци да преузму оно што им се буде свидело све уклапајући у остатак дуга од око 260 милијарди евра!

Е, моји Грци, ви сте они који сте Србију годинама лагали за неких 100 милиона евра који сте добили од ЕУ да са њом помогнете затварање Коридора 10 , ауто-пута Север-Југ, кроз Србију, за оних 100 км од Лесковца до македонске границе - не дадосте, лагасте, отезасте и заборави се на то, а тај ауто-пут само вама и треба!


Ви сте они који долазисте да разгледате, ратом опустошену, Србију, у којем сте и ви учествовали са бродовима пазећи да се неко не појави у србском мору и покуша да Србији помогне!


Ви сте они код којих су србске паре, изнете за време Слободана Милошевића, које не враћате, ви сте они који сте нас замајавали како ћете нам помоћи да се усрећимо и уђемо у Четврти Немачки Рајх - ЕУ!
(Озбиљан информативно-аналитички лист «Сегодна» из Русије о томе доноси детаљан и аргументован чланак – какав се код нас не може наћи, јер се о ЕУ и даље прича све најбоље, јер ми тамо хоћемо по сваку цену (Тадић и Николић) може се видети на Segodnia.ru - чланак Ирине Антоновне, од 07.11.2011.г.) 





              Ковач!                                           



Откивак!



Имајмо на уму:

Пазимо шта и како чинимо, видимо шта и када, схватимо понешто и на туђим, овде грчким, грешкама и мукама на које их стављају - да не постанемо слуге на својем и у својој земљи. 
Циљ притиска на нас је да нас окупирају, уз наш позив или пристанак!
Не трчимо да лижемо руку џелатима из ЕУ и НАТО-а! Полако, гледајмо своју кућу!


Имајмо на уму: 


Србија је Живог Бога Престо-
нек не иде где је зову људи, 
они људи којима се суди-
нека гледа шта је Богу мило, 
да би Срба и по Суду било.


Строфа из наслова "Обавештење Србима на Богојављење 2010.г."


Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 07.11.2011.г. у 20,15 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta