Korelacija namera i sredstava za ostvarenje



Корелација намера и средстава за остварење


-Ал Каида у Америци и Европи-


Не могу се добре намере остварити
лошим средствима!

Сви ми који смо на Златном Билтену имали прилику да прихватимо или одбацимо одређене ставове, мене као аутора већине наслова, али и других који су доставили своје наслове, могли смо да поступним исказивањем прогноза и њиховим остваривањем постанемо тврђи у вери да се ретко шта, боље речено - ништа, и не догађа случајно, да све то има неки смисао који се у почетку и не мора уочити, који се у том почетку може учинити погрешним, смешним, штетним или непотребним, али само док се  намера не оствари када се онај сегмент - онај који нам се не чини добрим и није нам се као добар уклапао у намеру коју смо сагледавали - у ту добру  намеру уклопи  и потом нам се свиди. 
Када се намера, као једна врста грађевине, оствари схватимо да је све било испројектовано, и, са одређеним циљем.

Ми сви сада присуствујемо урушавању овако уређеног света – гледамо шта се све предузима да се таква организација одржи, подупирањем крпљењем пукотина, бацањем терета са брода у море да би се брод одржао на површини, и, посебно, како сви перу руке од стања у које су увели цео свет.

О том  прању руку бих нешто више - технике и сами детаљи урушавања које је отпочело 17.9.2011.г. како је то и најваљено пре 3,5 године, нећу говорити, било би то понављање и свакако непотребно, јер је све постало видљиво, а поређењем са оним шта је прогнозирала Група «Србих-888» и онога што се до сада остварило нема потешкоћа да се зна и како ће се све ово завршити.
Та прогноза је прецизно одредила датум 16.9.2011.г. као датум када се релативно стабилно стање има променити и то што је речено пре 3,5 године остварило се у дан, а даће Бог да се оствари и све остало!

Ми, Срби у првом реду, али и сви они који Србију сматрају својом домовином, не треба да се замарамо детаљима пропасти држава које су осуђене на пропаст, ми треба да гледамо себе и своју државу у светлу долазећих дана општег поремећаја свих токова на чије смо правце и капацитете навикли, ми треба, гледајући све што се показало видљивим да покушамо да утврдимо стварне узроке пропасти остатка света, осим Србије, а потом да сагледамо и узроке због којих ће и Србија добити одговарајуће казне, које ће у односу на друге државе и народе бити само мала опомена.

Зашто су пропале Америка и ЕУ, зашто ће пропасти Кина и зашто се Русија чека само до Нове 2012.г. после чега и она може кренути путем Америке, ЕУ и Кине?

*Америка:
Држава настала на лажном изношењу добрих намера које је остваривала лошим средствима, непрекидно држећи руку на Библији, лажно се заклињући у Бога – уништила је у страшном геноциду староседеоце Америке, Америчке Индијанце, пробала да се закући на отетом, пробала да слаже и самог Бога, чекана до  16.9.2011.г., оцењено да нема сврхе давати јој нове рокове, те је почела примати плату за дела своја.
Америка је у лажној доброј намери створила тероризам какав се данас препознаје на целој Планети Земљи, у намери да преко тог зла држи у покорности све народе света, да све државе упрегне у измишљену борбу против тероризма, који је повремено Америка крстила и борбом одређених етничких заједница као ослободилачку борбу, борбу за самоопредељење, за слободе, за људска права и сл. како би временом та организација измакла било којој контроли па је тако створена терористичка организација пустила своје младаре и прекрила цео свет, са завршницом којом такође сада присуствујемо - посматрамо како америчке власти покушавају да оправдани социјални бунт својих грађана искористе за своје потребе, дајући том бунту на динамици и обимности, што неминовно у кратком временом води до губљења контроле над створеним покретом, јер он пушта младаре, појединци - слаби, плашљиви, фрустрирани - у маси, наоружани, повезани, осете и моћ организације којој припадају и сопствену моћ и у том моменту одбију да слушају наредбе оних који су их основали, када се рађа прави тероризам!
Америка ће добити своју, аутентичну, Америчку Ал Каиду, белу, црну и мешовиту! И преко ње ће Америци бити плаћено оно што је заслужила!
Исто то чека и Европу у којој се већ сада налази надкритична маса досељеника ! 

*ЕУ, односно Немачка која се, ради бацања прашине у очи осталим народима, назвала Европском Унијом, лажним слављењем Бога, лажним хришћанством и правом борбом против свега онога на чему је свет почивао - против самог Бога - произвела свог Новог Бога – Новац и прешла под барјак онога који својим барјаком покрива све оне који под барјак прелазе због новца - када их је прави Бог наградио - преко њиховог Новог Бога - Новца!
Сетите се да је на Косову срушено на дестине Христових Храмова, да су официри из земаља ЕУ мирно посматрали заблуделе Шиптаре, како ломе крстове са цркава и исписују на њима «Смрт Србима!» и знајте да Бог никада не спава - сада ће ЕУ и то преко лицемерних Грка бити награђена!

*Кина-комунистичка творевина, безбожнички народ и цареви, полакомили се на новац, погазили принципе на којима су грађена кинеска царства, признали за свог Бога-Новац, и ускоро ће Кина кренути путем Америке и ЕУ!

*Русија - наша држава, која се чека још до Нове Године (2012.) била збацила комунизам и његова обележја, да би Владимир Путин та обележја, и све што уз то иде, вратио, под изговором да се Русија у Другом Свестком рату под њима спасила од окупације и пропасти - дато јој је још 2,5 месеци и гледаће се шта ради - не крене ли путем који је Богу мио, иде путем Америке, ЕУ и Кине – небитно је шта ће људи предузимати да се то не догоди – било шта да предузму све ће се окренуту на пропаст!

*Србија - ево и ми смо у времену када треба да видимо шта ћемо - у насловима «Шта нам је чинити?» покушавао сам да укажем на путеве који воде из хаоса и пропасти.

Не заборавимо каква нам је кошарка била до времена када су навијачи почели да певају «Ми имамо свога Бога, он се зове Бодирога!» и видимо како је сада побеђују Црне горе и Словеније.....
Распитајмо се како је омладина у комунистичкој, Титовој, Југославији, на радним акцијама певала «Под Ловћеном зелени се трава, под њим пасу Бог и Свети Сава...!» Видимо шта сада раде они који су то певали, њихова деца или унуци.

Недавно сам, не мојом намером, информисан да се профилишу извесне групе србских патриота са намерама да, како се то обично мисли и каже  «ствари узму у своје руке, без насиља, без крви и рата, и спасу Србију» и одобрио намеру као намеру, али и остао без речи чувши којим средствима се планира остварење те, добре, намере, схвативши да је и сама намера у крајњем лоша, иако је врло примамљива,  ако јој се у зубе не загледа баш детаљно.
Зато, браћо Срби, пазите којим средствима хоћете да постигнете и добре намере. Знајте, да је свака ваша, и наоко, добра намера изгубила то својство у тренутку када сте помислили да је остварите лошим  средствима - тада се ставља забрана на успех и успех изостаје!


Србија је данас у овом стању због онога што смо урадили 1944.г. - под силом комунистичког терора  морали смо да ћутимо о њиховим злоделима, али није било никакве присиле да заволимо вођу терориста – Тита, «Више него, маму и тату, више него бату и секу» - то смо у слабости својој и удвориштву свом, хтели добровољно.... потом смо прихватили за спасиоца Слободана Милошевића, атеисту који је износио наоко добре намере, које је хтео да реализује лошим средствима, и добили смо награду за то, онда смо жељни мира и бољег живота гласали за групу која је сама о себи говорила «Зачепи нос, гласај за ДОС!» - икао смо знали ко су и какви су, изабрали смо опет, сада на слободним изборима, странца за нашег цара и чекамо шта ће пре наступити: Наш крај, његов крај, или крај Србије.

Сада нам  се као спасиоци намећу они који су имали добру намеру, која је постала лоша у тренутку када су размишљали о средствима за остварење циља.... надам се да ће доћи к себи, пробао сам да им објасним, да им поједноставим путеве до циља, али стално истичући да то мора бити тако да не останемо без помоћи «Помоћника који никада не здаје» - видећу шта ће од тога бити, пут из лавиринта постоји, на нама је хоћемо ли га наћи и искористити. Ја сам им рекао «Хоћу» уз услов који сада чиним јавним: Уз услов да придобијемо Бога за помоћника!
Разумели су. Можда ће наш разговор заборавити и радити по свом – а ако се моја сугегстија прихвати, лакше ћемо изаћи на видело.

Ово се тиче и сваког од нас појединачно - погледајте оне којима сте до скоро завидели, зар би се сада мењали са њима? Али, ми видимо само њихове муке које не прикривају, а шта мислите какви су њихови снови?!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 14.10.2011.г. у 16,25

8 comments:

Zlatni bilten 25. октобар 2011. 19:45  

Иван Макевић, Уместо мог коментара ево цитата из говора Аустрлијског премијера....Тадићу, Дачићу, Цветковићу и њима окруженим дефетистима и издајницима Српских интереса: Citat: "IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians... "IMIGRANTI, A NE AUSTRALIJANCI, TREBA DA SE ADAPTIRAJU. To je to, bilo da vam to odgovara ili ne. Sit sam toga da se ova nacija zabrinjava da nismo možda uvredili neke individue ili njihovu kulturu. Od terirostičkog napada u Baliju do danas, svedoci smo vala patriotizma koji dolazi od većine Australijanaca. Ova je kultura izgrađena u toku dvesto i više godina muka, truda i pobeda miliona muškaraca i žena u potrazi za slobodom. Govorimo pretežno ENGLESKI, a ne španski, libanski, arapski, kineski, japanski,ili bilo koji drugi jezik. Što znači da ukoliko želite biti deo ovog društva, naučite naš jezik! Većina Australijanaca veruje u Boga. To nije neko hrišćansko desničarska orijentacija, ili politički nametnuto, to je ČINJENICA, jer su ovu naciju, a to se vidi i iz dokumenata, osnovali muškarci i žene hrišćanske vere, na hrišćanskim principima. Naravno da je u tom slučaju adekvatno da se hrišćanska obeležja nalaze na zidovima naših škola. Ako je Bog za vas uvreda, predlažem vam da odaberete drugi deo sveta za vaš dom, jer je Bog deo naše kulture. Dopustićemo vaše vere i nećemo vas pitati zašto u to verujete. Tražimo od vas da prihvatite našu veru i da živite sa nama u harmoniji, mirno i u radosti. Ovo je NAŠA OTAŽBINA, NAŠA ZEMLJA i NAŠ STIL ŽIVOTA i dopustićemo i vama da u svemu tome uživate. Ali, pre svega, ukoliko ne prestanete da se žalite, protestujete i užasavate NAŠOM ZASTAVOM, NAŠOM ČAŠĆU, NAŠOM HRIŠĆANSKOM VEROM, NAŠIM NAČINOM ŽIVOTA, srdačno vam preporučujem da iskoristite drugu veliku slobodu koju imaju Australijanci, SLOBODA DA NAPUSTITE NAŠU ZEMLJU. Ukoliko ste ovde nesrećni, onda OTIĐITE. Niko vas nije prinudno ovde doveo. Već ste vi sami tražili da vas ovde primimo. Dakle, prihvatite državu koju ste SAMI odabrali." Prime Minister Kevin Rudd - Australia

Zlatni bilten 25. октобар 2011. 19:46  

Драгољуб Татомировић-одговор на Иван Макевић: Да, брате Иване, тако треба бранити своју земљу, народ, веру, обичаје, али да ли су ови који би то требали да раде и у Србији део нашег народа, да ли они и ми имамо истог Бога? Можда би ми требало да доведемо г. Кевина да нам уреди државу. Болесни смо од непотребних сервилности и онда се понеко на то осврне, већина и не примећује шта тиме губимо. Али, не губимо веру, Бога са нама-Пристани Боже! Поздрав брату Ивану Макевићу!

Zlatni bilten 25. октобар 2011. 19:47  

Ivana Radojevic, Postovani g Tatomirovicu !Pozdrav od mene ,tu sam da opet razmenimo koju rec ali pre nego sto to ucinim osvrnucu se na kratko, na vasu molbu da se pise i na biltenu .Razumem vas stav ali bih ja zadrzala to pravo (ako ga imam) da komentarisem gde to vise zelim.Razlog tome upravo i lezi u cinjenici da je do sad ko god je hteo mogao da komentarise i ovde i tamo ,niko ih u tome nije sprecavao ,pa opet to nisu ucinili ...Znam da je tamo veci broj ljudi ali sta da im radim, da su hteli da citaju i ove komentare nas malobrojnih to bi ucinili i bar se potrudili da ih pronadju,da su hteli...ali nisu....Sada bih se vratila na ovu temu a pocinjem je postavljenim pitenjem upucenim mom ocu a glasilo je citiram :,,Tata jesi li i ti plakao kad je umro Tito"?Ubrzo je usledio odgovor :,,Jesam"!POSLE MI JE OBJASNIO DA JE PLAKAO JER JE ZNAO STA NAS CEKA A NE ZATO STO GA JE VOLEO.G.TATOMIROVICU IZVINITE AKO NASTAVIM DA PISEM VELIKIM SLOVIMA SVE NESTO MI SE DESILO SA TASTATUROM ..!MOJE MISLJENJE JE DA MI NISMO O TOME IMALI POJMA ,STA NAS CEKA I U KOJOJ MERI .STA NAM SE DESILO POJEDINCI SU POSTALI SVESNI TEK SADA ALI MI SE NI MALO NE DOPADA OVAKVO STANJE .POLITICARI VODE RACUNA O TOME KAKO SE PRAVILNO IZRAZITI A DA TE NIKO ZIV NE RAZUME STA SI USTVARI HTEO DA KAZES.A KAKO SE DRUGACIJE MOZE TUMACITI IZJAVA( POSLE SILNIH RECENICA U KOJIMA SE TVRDI DA JE OVOJ VLASTI STALO DO KOSOVA)DA JE UTOPIJA RECI DA CE KOSOVO KAD TAD BITI NASE PA MAKAR ZA TO MORALI DA CEKAMO JOS MNOGO GODINA KAD TADA VISE NAJVEROVATNIJE SRBA NA KOSOVU NECE NI BITI.JEL TO NACIN NA KOJI SE VODI DANASNJA POLITIKA ?,JESMO LI MI UTOPISTI AKO IMAMO LEGITIMNO PRAVO DA VRATIMO DEO SVOJE TERITORIJE I VERUJEMO U TO?,iLI JE TO SAMO IZJAVA KOJOM TREBA OBJASNITI OVOM BLESAVOM NARODU (KOJI GLE CUDA VERUJE U BOGA POSLE SVEGA)DA BOG NE POSTOJI I DA BI IZ NAJBOLJE NAMERE TREBALO PREPUSTITI SVAKI PEDALJ SVOJE ZEMLJE SVAKOME KO TO ZELI !SVE JE VEC RECENO I SVAKOME CE BITI ONAKO KAKO JE TO ZASLUZIO ALI kada se stanje bude promenilo i zemlju bude vodio pravi i normalan covek onda bi i u ustavu trebala da stoji recenica koje bi se trebali svi pridrzavati .Po mojoj zamisli to bi trebalo da izgleda ovako Ako se budes ogresio o narod i zemlju u kojoj zzivis okreni se i moli Boga da ti oprosti da ne bi cekao kaznu njegovu .Ako zivis u ovoj zemlji imas pravo na sve samo nemas pravo da kazes da je tvoja jer to je zemlja Srba i Srbkinja a ti si tu iz milosti njihove jer si prihvacen takav kakav jesi .Ako si dosao da mucis ovaj narod koji je vec dovoljno propatio onda se bolje okreni i idi tamo odakle si dosao jer si govorio da je tvoja zemlja bolja od ove u kojoj sad milost i spas trazis .To bi bilo par recenica kako bi trebalo da izgleda zakon kada budu dosli svi oni koji ce doci ovde ..izgladneli ,bolesni..Izvinite sto u ovom predhodnom tekstu stoji ljutnja ali jeste tako jel DOSTA je nama svega !Pozdrav !!!

Zlatni bilten 25. октобар 2011. 19:49  

Драгољуб Татомировић-одговор на Ивана Радојевић: Да, госпођо Радојевић-тако би то и требало (и треба) говорити, али ми ћутимо. Потписао бих сваку Вашу реченицу, осим што бих био мање љут - јер, ово су ипак детаљи који долазе на ред када се заврши ово што нам се приближава. Спремајмо се ми за то. Покушаћу у неком наредном наслову да објасним припреме за напад по ширини целог фронта, које су у току, па и овде код нас. Слажем се и за Вашу одлуку да пишете овде, а не на Зл. Билтену - једино ми је жао што се Ви због нечега устручавате да комплетирате један чланак који био под Вашим именом објављен, али Ви знате зашто то не чините и ја то уважавам. Али, сви имају неке своје разлоге, па ја ризикујем да постанем монотон или да задобијем епитет неке свезналице, а сигурно је да ја нисам то, као што је сигурно да би многи читаоци имали шта да напишу када би хтели. Но, и то је потврда страха који се увукао у нас - тај страх је толики да прераста и у одређен облик невере у Бога, нико не тражи ни помоћ мог познаника коме се молбе испуњавају......, па као да нема ни жеља, ни планова, ни проблема. Поздрављавам Вас! Д. Татомировић

Ivana Radojevic, Postovani g.Tatomirovicu !Hvala na odgovoru ali bas moja odlika nije da ostanem nedorecena pa me u toliko i cudi da sam mogla napisati nesto a da to nisam dovrsila !Molim vas da mi kazete u kom se delu taj komentar nalazi posto nisam sigurna ,a nesto mi i pada na pamet da ste me pobrkali sa jos jednom osobom cije sam komentare vidjala na Z.Biltenu a koja se potpisivala sa istim imenom .To nisam ja ja sam pocela da komentarisem samo ovde i prvi i svaki sledeci put i to pod punim imenom i prezimenom .Molila bih vas da mi napisete gde se taj komentar nalazi !Pozdrav!

Zlatni bilten 25. октобар 2011. 19:50  

Драгољуб Татомировић, Одовор на Ивана Радојевић: Да, госпођо Радојевић, по мислио сам да сте Ви "Ивана" која је коментарисала у Златном Билтену-она се потписала само са "Ивана" и ја сам крив што сам дозволио коментар без потписивања именом и презименом, али сам и њу и Вас наговарао да пишете и у томе мислим да не грешим. Лепо пишете и обајашњавате (обе Иване) па сам очекивао и неки целовит чланак. Вама сам предлагао услугу мог познаника -хвала Богу, није Вам требала, али сам кроз то уопштио и изрекао опаску да никоме таква помоћ и не треба, као да нема потреба, проблема и на крају као да се у нешто тако и не верује. Опростите, на мојим опаскама и превиду постојања две Иване. Поздрав од Д. Татомировића

77, Ivana Radojevic, Pozdrav !! Ovo je samo dopuna mom komentaru koji je davno napisan obzirom da ste uputili ponovo na ovu stranicu vasim zadnjim pisanjem .Uvek rado citam ovu pesmu i bilo bi savrseno po nas da je to APSOLUTNA ISTINA u koju verujem .Jos negde sam procitala da Srbi nose zapis i da jednostavno znaju o tome da ce tako biti!Svima nam je tako potreban odmor od hiljadugodisnjeg stradanja i borbe za opstanak !Daj BOZE DA JE ISTINA I DA SE OSTVARI !Pzdrav!~, 1, da - Brisi komentar - Dozvoli komentar

Zlatni bilten 25. октобар 2011. 19:52  

Драгољуб Татомировић, Одговор на Ивана Радојевић: Извините, случајно сам обрисао Ваш предходни коментар који се тицао стања које ће настати када Американци покажу те њихове "Ванземаљце" - то би требало да буде у новембру 2011.г. јер видим из руских новина да се тај огромни "Ванземаљски" брод већ приближио Земљи па и браћа Руси постављају питање какве су им намере и сл....ТВ и уходана пропаганда ће учинити своје а тако и треба да буде - сви они који се двоуме да ли Бог постоји или не постоји, лако ће се определити за "Ванземаљце" јер ће то бити нешто што је видљиво, а тиме ће се ставити у службу оних који ће их дочекивати и уважавати јер им је то официрска обавеза-остали ће бити у својим "пећинама" и неће их се то тицати баш много, навикнути су или ће се навићи на живот уз уважавање Принципа довољности, па ће се преживети. Молим Вас ако можете поновите Ваш коментар који сам нехотице избрисао намеравајући да избришем непотписан коментар читаоца који се потписао само са "Луне". Поздрав, Д. Татомировић

Zlatni bilten 25. октобар 2011. 19:54  

Ivana Radojevic, Pozdrav i hvala na odgovoru iz koga se vidi kakvo sam pitanje postavila tako da se necu ponavljati jel se necu setiti svake recenice koju sam napisala ali cu napisati dopunu istog u vidu situacije koja mi se stvarno dogodila,a koju isti ovi izazvase.Davno je to bilo ,vece sa porodicom, sedim i posto nema sta nesto pametno da se radi klasika svi prelistavamo kanale na tv.U jednom momentu zapanjeno smo videli da se nesto desava ,novinari usplahireno pokusavaju da uspostave vezu,haos,opsta jurnjava, izvestaji.Javlja se novinarka(nepostojece tv stanice)iz Amerike jel',i u direktnom tv prenosu saopstava sledece,,Evo,evo trenutno na nebu iznad nas vojska pokusava da uspostavi kontakt ,informacije dobijamo iz celog sveta da su >vanzemaljski, brodovi vidljivi na nebu iznad svake drzave ".U sledecem momentu prati se kamerom sta ce se desavati i da li ce vojska uspeti da uspostavi kontakt,medjutim vojna letelica biva sprzena od istih i u panicnom strahu narod vec krece da bezi a veza sa novinarkom biva prekinuta.U tom trenutku javlja se nasa novinarka iz studija koja govori da eto gledamo sta se desilo(mrtva ozbiljna)da bi uz jos malo ubedjivanja saopstila da je u pitanju najskuplji ikad uradjen film >>Dan nezavisnosti<<.Jos nismo uspeli da dodjemo sebi, moj otac je uzeo lekove za pritisak jel mu se srce uzlupalo i nije se osecao dobro obzirom na to sto je video i uz kolektivni osecaj straha smo konstatovali da Amerikanci nisu nista drugo do idioti koji mogu ovako da plase narod !No',naravno to i nije bilo nista drugo do provere kako ce se reagovati kada se to mnogo godina kasnije(danas)stvarno i desi i kad nam pokazu te stvorove .Do sad je mnogo puta vec bilo jasno da je u toj istoj drzavi sve u sluzbi naknadnih dogadjaja kojima predhodi detaljna razrada plana pripreme ljudi na isto.To samo dokazuje monstruoznost tih"ljudi" i njihovu nameru da se sveopsti debakl valute prikrije zadavanjem udarca zvanog strah.Ostaje samo jos da se vidi kakva ce predstava biti i hoce li ti isti biti dobrocudni jadnici ili neko zbog koga ce ceo svet ti isti zlotvori gurnuti u rat .Pozdrav uz podsecanje da bi nama Srbima trebalo da bude jos jasnije da BOG POSTOJI ,u koliko nekome padne na pamet da sumlja.Samo bih se vratila na to sta sam vas pitala u jednom delu mog komentara ,a to je kako objasniti onima koji ne citaju vase stranice o cemu se tu zapravo radi?

Драгољуб Татомировић, Одговор Ивани Радојевић на два пута постављено питање: Нисам г-ђо Радојевић заборавио шта сте ме питали у Вашем предходном коментару - рекао сам Вам да ћу покушати да дам објашњење шта чинити када се Американци одлуче да покажу њихове уважене "Ванземаљце" и то сам учинио насловом "Они знају" указујући и на детаље у наслову "Туга Зомбија" - по мом скромном мишљењу ту има довољно објашњења за све оне који мој поглед и објашњење не доводе у везу са нечим што није истина! Они који не верују, па нека читају неке друге текстове и коментаре, свако има слободу на избор погледа и пута. Ја овде износим своје ставове, своје закључке, и на неки начин и своја искуства - и наравно то није, и не треба, да буде прихватљиво за све. Ко може и хоће-добро, ко не може или неће-опет добро! Поздрав од Д. Татомировића

Zlatni bilten 26. новембар 2011. 11:52  

Ivan Milosavljević, Gospodine Tatomiroviću,kako gledate na odnos hrišćanstva prema srbstvu? Da li možemo verovati SPC kad je i Biblija falsifikat?Npr. Vladika Artemije je neko ko drži do izvornog hrišćanstva ali opet se poziva na Bibliju koja je falsifikat.Da li se okrenuti staroj Srbskoj prethrišćanskoj veri? Pozdav!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta