EvroDafigejt!



ЕвроДафигејт!

-Уместо помена Дафини Милановић-

 


«БИЋЕ ГОРЕ НЕГО 2008.


ПАКАО ПОЧИЊЕ ЗА ТРИ НЕДЕЉЕ!



(10) Send to friend PrintСубота, 8. Октобар, 2011.| Аутор:

 


Саветник ММФ Роберт Шапиро: Светске банке ће задесити досад невиђени слом уколико се криза у еврозони не реши - одмах!



ЛОНДОН - Одбројавање почело!


Саветник ММФ Роберт Шапиро изјавио је да ће европске и светске банке за две до три недеље задесити досад невиђени финансијски колапс, рецесија гора од оне у 2008. години, уколико се не реши питање грчког дуга и финансијски пољуљаних банака у Европи.

- Не говоримо о неким малим банкама, већ о највећих финансијским организацијама у Немачкој, Француској и Великој Британији. Пошто су оне повезане с релевантним банкама широм света, очекује нас слом банка у САД, али и у Јапану - упозорио је Шапиро.

Он је изјавио да нас очекују најтежи дани, рецесија гора од оне која се десила пре три године, од које се свет још није опоравио:

- Ово ће бити криза много озбиљнија и већа од оне у 2008. години.
Да је ситуација критична, потврдила је и Ангела Меркел, која је јуче у име Немачке апеловала на партнере у ЕУ да под хитно докапитализују банковни сектор како би се спречило ширење дужничке кризе у еврозони.

Имамо све мање времена и морамо брзо да реагујемо - рекла је немачка канцеларка.
Председник Европ­ске централне банке Жан-Клод Трише каже да ће за европске банке издвојити још 40 милијади евра, како би их заштитили од евентуалног банкрота Грчке.

Ексер у ковчег мртваца!

Економски аналитичар и аутор књиге „Слом валуте“ Мајкл Мрос тврди да ће овакав потез ЕЦБ само још више погоршати ионако драматичну ситуацију.

- Наша централна банка чини самоубиство. Куда то води?! То је један од последњих ексера који ће бити закуцани у мртвачки ковчег Европске централне банке - упозорио је Мајкл Мрос.
Вести: криза еврозона
Сви читаоци «Златног Билтена» били су на време, екслузивно, обавештавани о ономе шта предстоји - сада то тврде и они који то нису или знали, или су знали али нису хтели да објаве.
Овде је штампана права потврда да се догађа оно што је Група измолила - потврђује Централа овако уређеног људског поретка на Планети Земљи, из Лондона, где јој је седиште - они тврде да ће валута ЕУ, а тиме и ЕУ, пропасти кроз три недеље!

Због чега сада масони не нападну ММФ и њеног саветника који  је овог викенда, јуче, о том слому обавестио јавност?!

Да ли сам ја кривљи само зато што сам указивао да је цар го од оних који су га тако голог шетали, показивали и дивили се његовој невидљивој одећи?

Али, када се уруши Грађевина од магле, коју Бог сруши благим  поветарцем, онда се траже узроци на свим другим местима уместо код пројектаната такве Грађевине - јер је то по њима исправно! «Масонерија је непогрешива, треба бити веома храбар па изговорити то име, јер је то нешто величанствено и оличење сваке мудрости» како ми је друг познаник, масон, објаснио.

Поредак, који није по Вољи Бога, руши се, ми, Срби, то гледамо. Неки предузимају неке мере, а неки само гледају, седе, пуше, пију пиво и расправљају да ли гласати за «експерте» Тадића и Дачића или за неког другог, нпр. Николића - за многе је то важније од присуства Планетарном и Цивилизацијском догађају који се догађа, сада, после 7.500 година! 
Али, ја никога не наговарам на било шта - свак је био упозорен, чуо је и као слободно биће има право на избор сопствених мера и понашања.

Од 1999. до 2008. година пружао сам извесне правне и криминалистичке услуге Дафини Милановић, власници Пирамидалне банке «Дафимент» коју је основала уз благослов државе, у време када је банка затворена, када је држава предузимала извесне мере да се улагачи делимично обештете, односно те услуге сам Дафини пружао у време када је покушавала да од силних милиона уложених на Кипар, Грчку (преко  адвоката из Грчке који је био и председник Грчке) извуче бар минималну суму неопходну за њен живот. Пристао сам на то, без било какве новчане награде, послужило ми је то за изучавање преварног банкарског система, Швајцарске, Немачке, Грчке, Кипра и још неколико важних држава, студирајући методе којим се нелегално преузима новац великих депонената - све је исто као у «Експерименту Дафимент» само су у питању много веће суме.

Дафина је уз помоћ саветника светских банака новац са својих рачуна пребацила у шпекулантске фондове који су "омогућавали" да сваке године, сваког 21. маја и 21. новембра, главници буде приписана камата од 40% и тако је то текло 18 година.

Главница+камата од 40%=нов износ па после шест месеци нов износ+камата од 40%!!

И наравно, умрла је Дафина Милановић 4.9.2008.г.,  у Борчи у малом стану назиданом на овећу гаражу, са уским степеницам низ које није било могуће изнети њено тело на носилима, па је изнето у шаторском крилу, често гладна, у великој беспарици, без могућности да задовољи свакодневне потребе, са много ситних дугова и грејала се једино цедуљама на којим је исписано колико новца има на неком рачуну!

Исти тај систем који се као експеримент у Србији показао врло успешним, примењен је у целој Европи, Америци и Израелу!

Грађани су могли да улажу, али не и да подижу свој новац - ако би то хтели онда су испитивани о потребама да имају готовину, донет је пропис по којем се полицијски испитује свако подизање новца изнад 15.000 ДМ/Долара/ШФ, под изговорм  борбе против трговине дрогом, против тероризма и сл.

Државе су своје девизне резерве, међу њима и експерти Динкић и Јелашић као Гувернери НБС, држали у «Респективним» банкама и фондовима и тако су све државе опљачкане, али не силом већ на бази добровољног њиховог пристанка да се «да кози да чува купус».  У Мачви се каже «Да се оно што се спусти у циганску торбу не тражи назад» - али гувернери нису Мачвани, један је са југа Србије а други је рођен и одрастао у Мађарској, па они за ову мудрост нису знали, а сами нису били довољно опрезни, већ су натрчали на високе камате, исто као и полуписмена Дафина Милановић, која је завршила трогодишњу трговачку школу - увек је говорила да је то економска - у Смедереву и исто тако и прошли.

Сви европски народи су у Европу дошли као чергари, као освајачи и сви су црни народи по пореклу који су боју изгубили мешајући са староседелачким србским народом којем је припадала, и по праву које не застарева, праву власника, припада цела садашња Европа, северна Африка и наравно Русија са Сирбиром! И зато је њихова торба чергарска и циганска!

Дафина је упропастила новац улагача који надокнађује Србија, а Динкић и Јелашић су директно однели новац из Трезора НБС, тајно, и о томе се ни сада не говори, али очигледно да тог новца нема!
Да га има, зар би Србија узимала комерцијалне кредите од банака, у време када је очито да ће  све те валуте ускорио постати само уредно упаковани шарени папири!
Србију су унаказили у економском, а то значи и у сваком другом смислу, социјалисти СПС и ДС - социјалисти владају у већини европских држава и разултат, на основу србског «Дафимент» експеримента, био је унапред, свима опрезним, познат!
Пропале су паре Србије, али и свих социјалистичких држава са Америком на челу - Кина ће ускоро!

Шта је све чинила Дафина да би дошла бар до дела своје главнице, преко грчког адвоката, потоњег председника Грчке, и многих адвоката из Швајцарске, Немачке, Израела, Аустрије, Хрватске?

Виспрена, грамзива, склона ризичним  комбинацијама, склона обећању провизија које никада и никоме није исплатила, нудила је да јој уместо главнице нарасле у велике висине дају бар 10-20% од првобитног улога - било им је много, тражила право настањења у Швајцарској или Америци уз месечне апанаже довољне за аристократски живот, због чега се у све ова полуписмена сељанка из Скобаља код Смедерева и упустила - било им је много.

Нудила да заједно инвестирају по Србији и Европи - нису хтели, а сада је њен споменик изнад њеног умрлог тела поред споменика њене деце и мужа, погинулих у неразјашњеној саобраћајној несрећи у Мађарској. Није смела на споменицима да напише да су погинули или умрли већ само «Шта ћу ја без вас?»
Наравно, ангажовала је лобисте, мафију, експерте, политичаре, адвокате, саветнике, налазила пут до директора великих банака и нико од њих није могао да јој ишчупа ни део онога што су узели на чување и окамаћивање!

Обраћала се са различитим понудама држави Србији - ништа није прихваћено!

Ми сада присуствујемо завршници пљачке држава Европе и саме Америке – државе више свог новца немају, све њихове девизне резерве, сви њихови приходи отишли су у шпекулантске фондове и тамо, уз благи поветарац који је изазвао сам Бог, нестали.

Сада се уместо да се државама улагачима у те фондове (Један од њих је и давалац кредита ММФ, овај што нариче због смрти Евра и ЕУ, и сама Централна Европска банка) врати главница, они су претворени у дужнике јер им је камата на примљене кредите појела главницу, и нема довољно ни за камате, па им се траже власнички листови на целе државе - народ им није важан, осим као робовска радна снага!

ММФ и пројектанти оваквог Светског монетарног система су измислили да сигурност сваке државе зависи од висине њених девизних резерви - такмичиле се Кина и Русија међусобно и са другим , продавали своје ресурсе, производе и услуге, слагали паре на рачуне у «Респективним» банкама и фондовима, а за текуће потребе узимали "повољне" кредите. Па, како може бити повољан кредит на камату?!

Да ли је неко бар једном прочитао, наводно фалсификоване, "Протоколе сионских мудраца"?!

Можете мислити чије су обавезе извршавали они који су управљали светом - у свакој држави су на одговарајући начин инсталирани "наши", а "наши" су били они који су имали задатак да реализују делове Главног пројекта!

Имати сопствени новац, имати робе, добијати новац за своје робе, слагати тај новац на гомилу или га давати на окамаћење и истовремено за свакодневну потрошњу користити комерцијалне кредите, даване од тог истог новца датог на чување и окамаћење!! 

Ко то ради, па зашто једна обична србска кућа штеди паре - па да их троши када затреба, стално водећи рачуна о стању касе! 
Ко су људи који су управљали на овај начин нашом Србијом? 
Какве су они школе завршили, у крајњем па где смо ми сви били, на шта смо мислили бирајући овакве људе на места где се налази новац народа и државе?

Шта сада?

Ја немам право да кажем више него што сам већ рекао, рачунам да сам рекао довољно, рачунам да сте прочитали наслов «Сценарији за довођење Србије у ред» и да сте из свега тога извукли закључак о ономе шта бих ја урадио да сам на вашем месту.
Ја чиним, колико то могу,  и држим се свега онога што сам и вама сугерисао кроз наслов «Прст на чело - време је»!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено, 09.10.2011.г. у 13,10

1 comments:

Анониман,  12. октобар 2011. 09:27  

Свако ко је прочитао "Протоколе сионских мудраца", па затим упоредио са реалним дешавањима у свету и код нас, схватио је да су њихове намере управо такве, као што и пише у протоколима. Може се закључити да ови протоколи нису фалсификат, већ напротив истина. Сами су их објавили, да се похвале како су свемоћни и паметни, а у исто време изјавили како су исти фалсификат. Као и све до сада, масонска организација ради на тај начин да обмањује јавност и уноси немир и хаос у обичне, људе који су случајно или намерно, дошли у прилику да се упознају са њиховим радом. То је моје мишљење и не могу га променити док неко не објасни зашто су у мојој Србији на важним позицијама, у прилици да одлучују о будућности и пресуђују, људи који имају чудна презимена,која нису Србска. Посебно ме нервирају невладине организације и манипулације у медијима кроз збуњивање јавног мњења.
Велики поздрав и свако добро!
Тања Мрвошевић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta