Istinu gledaju tajno!


Истину гледају тајно!

-Које земље се плаше Истине-


Иза сваке Истине стоји сам Бог, јер је Он сама суштина те Истине – Он је Истина!


Блог «Златни Билтен» има устаљену и стабилну читаност од просечно око 150 читалаца на дан, са око 20-25% нових читалаца сваког дана – без икаквих посебних реклама или ангажовања стручњака за меркетинг, како је то уобичајено код других блогова.
На моју жалост «Златни Билтен» није оживео као блог у којем читаоци активно учествују, те се може рећи да и њега читају они који би до Истине да дођу на прикривен начин – неколико читалаца који се упуштају у коментарисање је само правило које потврђује да изузеци увек постоје.

Разумем, углавном уплашене читаоце, Србе из Србије и широм Планете и њих овом приликом нећу посебно обрађивати.

Хтео бих да свим читаоцима «Зл. Билтена» укажем да се за њега веома интересује већи број држава, што се може лако уочити посетама блогу са Интернет прикључака без идентификације. Код мојих некадашњих колега сам се распитао који су то неидентифоиковани посетиоци и добио одговор, уз смешак,  «Па, ми!»

На основу броја тих тајних читања није тешко извести кога се све ти написи посебно тичу, али је њихова заједничка карактеристика да се никада ниједна служба дотичне земље није интересовала за додатне податке о тој или било којој земљи, никада нико није дошао да наручи неку стручну или било коју другу студију – једноставно је: Читају, упоређују оно што је прогнозирано и што се остварило, те на основу тога поклањају поверење и ономе што је навдено да ће се догодити у будућности.

Мишљења сам да не постоји сличан блог који је изазвао оволико интересовања у свету - познато ми је постојање блога руског генерала Виктора Филатова који на њему објављује извесне, како ми је речено «ексклузивне» материјале, мада се ради о догађајима од пре 10-20-30 годоина или се ради о препричавању већ објављеног, те ја на те материјале не обраћам скоро никакву пажњу иако ми је речено да се све велике обавештајен службу поломише од читања његових наслова - на његовом блогу нема могућности да се читаоци непосредно и самостално интересују за статистичке податке о читаности, о темама, о градовима из којих су читаоци, нити од посетама са Интернет прикључака без идентификације.
Иста је ситуација и са неким блоговима и сајтовима овдашњих Срба, углавном чланова извесних тајних и полутајних међународних организација које их и снабдевају одређеним материјалима и чији чланови имају задатак да делују на маркетиншком плану што они и чине слањем по 5-10 мејлова као обавештења да се на неком блогу налази нешто «врло интересантно!»

«Златни Билтен» је отворена књига у сваком погледу – сви читаоци имају исте могућности увида у статистику као и ја сам, простим кликом на «бројач посета» потом кликом на Анализатор «Бета» када се добијају сви релевантни подаци који се техничким путем бележе и чувају.

Период 13.8-24.10.2011.г. блог «Златни Билтен»

Тајне посетиоци блога «Златни Билтен»:

  1. Србија         126 посета 1.095 прочитаних страна (Браво друговима из Србије!)

  1.      Аустралија  135              141

  1.     Норвешка      81              255

  1.     Немачка        45               63

  1.    Б и Х              42               75

  1.    Аустрија        36               66

  1.    Италија         27               33

  1.   С.А.Д.            24               39

  1.   ЕУ                 18              189

  1.  Аноним.         21               63

  1.  Македонија   18               39

  1. Црна гора      12               75

......и тако редом са мањим бројем посета из већег броја земаља - ту су и Турска, Кина, Хрватска, Данска, Грчка, Швајцарска....па чак и Русија, која када је Србија у питању и нема никаквих проблема да дозна све оно што је занима и добије и више од тога, због нашег уверења да и она сматра Србију «својом» братском државом.

Као што се види, сви тајни посетиоци су из потврђено пријатељских држава и народа, нама Србима и Србији, потврђује се оно што се више пута истиче у мојим чланцима, да је Србија центар света, да је у свету важна, Америка, Русија и Србија, а да су ови око Србије само марионете Америке и Немачке којима, као и у време бомбардовања пружају техничку и сваку другу помоћ – наравно, не треба сметнути са ума да бивше државе СФРЈ занима шта се о њима пише у Србији, али главно занимање је од наших старих пријатеља Немаца, Аустријанаца, Талијана и Енглеза који нас надгледају из Аустралије, као са своје територије, избегавајући да то чине из Британије као матичне територије.

Истина боли, Истина убија, Истина руши, Истина не трпи таму, Она хоће на видело! 
Али, Истина и лечи, појединце, целе народе и њихове државе, а ове пријатељске су јако болесне!

Наши набројани пријатељи знају шта су нам све чинили, знају шта су по том питању заслужили – и они чекају да им се исплати за та чињења, због тога су овако брижљиви и пажљиви да нешто не пропусте.

Па ево позива  тим и таквим нашим пријатељима:

Џаба кречите, не чекајте већ предузимајте нешто, мада је касно за све вас – још се само Русија чека до Нове  2012.г. - не можете се спасити никако до радикалном изменом понашања ка Србима и Србији!
Не пушком, топом, сузавцем на Србе, не пушком на Србе на Крстовдан.... то вам не помаже.

Нудио сам вам свима пре неколико година једну интересантну «Студију о Албанском тероризму» који сте одгајали, љуљали, који је порастао, сада вас не слуша и не знате шта са њим.... тада вас то није занимало.

Можда би се и вама некако могло помоћи ако би смели да пре тога погледате Истини у очи – али, тешко је то вама, имате ви свог друга и свог команданта и господара који вас наводи на пут у Понор, па идите, више вам нећу на овом блогу давати детаље који се тичу времена у којем ће за вас бити вршене појединачне исплате и више се о вама нећу ни распитивати код мог познаника, у једном србском манастиру, коме се неке молбе услишавају – од сада морате закључивати сами, на основу онога што је написано, а он ми рекао.

За вас из Србије:

Браво, тако се плата зарађује!

Само, чему вам служе подаци до којих долазите пратећи и овакве скромне блогове? Шта предузимате поводом тога – научили сте да скупљате, скупљате, уживате што ви знате, мада је то све бескорисно ако се не искористи на време – немојте да буде кроз 4-5 месеци «ми смо за тога и тога имали то и то!» - неће вам бити уважено, ако нешто имате, обнародујте, ризикујте државну плату и функцију јер су оне и тако под знаком питања!
Спасите се скачући из воза, без кочница, пре кривине! 

Не бојте се Истине – јер се Њоме лечи!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 24.10.2011.г. у 22,00 часа


2 comments:

Zlatni bilten 25. октобар 2011. 19:27  

Ivana Radojevic, Postovani g.Tatomirovicu izvinite sto sam u predhodnom komentaru postavila dva puta isto pitanje nije bilo namerno, a desilo se..Vasa zamisao da pisete o Istini je vrlo uspesna i zato nemojte zaliti za onima koji citaju vase stranice a ne komentarisu .Volim sto pripadam tim izuzecima, ali s pravom mogu reci i to da sam usamljena ,bas zato sto verujem da se mnogi slazu s tim sto pisete a nece nista da kazu ili komentarisu.Ovde apsolutno nije rec o tome da neko nesto radi zato sto je umislio da moze i da to tako treba vec je rec o tome da to zaista jeste tako .Ko shvati da je nekim ljudima dovoljno da pomisle da bi se ostvarilo taj je naucio sve i onda moze razlikovati propagandu od Istine .Citaju a ne razumeju sustinu ...i meni je zao zbog toga !Pozdrav.

Zlatni bilten 26. октобар 2011. 23:55  

Raško Jovanov - Poštovani g.Tatomiroviću,oduševljen sam Vašim pisanjem i prepričavam sve svojim najbližim jer me oni shvataju,dok ostali žive u strahu ili neznanju. Kao što Ivana kaže,ne treba da žalite što ljudi ne učestvuju u Vašim blogovima,dovoljno je to što se broj čitaoca konstantno povećava,pa će narod početi da učestvuje baš kao što sam i ja rešio da se "otkrijem" i da budem aktivan . Svima je svega dosta, zna se kome nije, te se nadajmo da ćemo konačno otvoriti oči.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta